8

Tallet 8 - Makten og handlingens tall

Number 8-240

Symbolikk

Tallet 8 styres av planeten Saturn, som står for visdom, tålmodighet, utholdenhet, læring via erfaring, stabilitet og ansvar. Det er tallet for verdslig engasjement og materiell suksess. Det blir ofte assosiert med rettferdighet, og står for det som er solid og fullstendig. Tallet 8 står også for økonomisk trygghet, forsiktighet, begrensninger, selvdisiplin og selvkontroll. Tallet representerer degenerasjon og regenerasjon – og den materielle og spirituelle verden.

Tallet 8 er en lukket, spiralformet figur og er også representert med Caduceus eller Merkurstaven – en sammenflettet dobbeltspiral med slanger hvor positive og negative energier er i perfekt balanse. Tallet representerer livets spiral og uendeligheten. Den konstante flyten av energi. Uopphørlig bevegelse. Videreføring av livet.

t-oppKonstruktive trekk

Leder, rebell, flink å handle på ideer, fysisk sterk, viljesterk og utholdende, organisert, evne til å lykkes, praktisk, dømmekraft, autoritær, bestemt, materiell frihet og selvtillit. Energien for handel og forretningsfolk. Leder andre mennesker og styrer prosjekter. Tar avgjørelser, er kraftfull. Personer påvirket av tallet 8 er ofte målrettede handlingsmennesker som er ekstremt utholdende og sterk. De kan være svært direkte og har ofte en sterk rettferdighetssans og god dømmekraft, er kvalitetsbevisst og er direkte, både i handling og tale.

Yrke/læring

Materiell stabilitet. Søke lenger opp, ha kontroll, søke makt og status. Leder, selvstendig næringsdrivende, politiker, økonom, regissør, forretningseier, forlegger, dommer, entreprenør, ingeniør, okkultist, rebell, økonomisk analytiker. Sport som krever styrke og utholdenhet.

t-nedNegative trekk

Kommer de negative sidene ved tallet frem er man ofte for sta, intolerant, utålmodig, stresset, frekk, grådig, utålmodig, arrogant, for konkurrerende og hensynsløs. Forkjærlighet for makt, krav om anerkjennelse, intoleranse, hard, urettferdig, ubarmhjertig, hensynsløs. Fare for å bli eneveldig og materialistisk. Mangler verbale støtdempere. Viktig å søke balanse mellom det materielle og det spirituelle.

  • Kalkulator for å beregne navnetall, vokaltall og konsonanttall finner du på denne lenken.
  • Kalkulator for å beregne ditt Skjebnetall finner du på denne lenken.

Kjentefolk kodet med tallet 8

edgar cayce

Nelson Mandela, Olav Thon, Erna Solberg, Edgar Cayce, prins George, Barbra Streisand, Elizabeth Taylor, Faith Hill, Joni Mitchell, Lucille Ball, Paul Newman, Richard Gere, Stevie Nicks, Victor Frank, Whoopi Goldberg

Lær om andre tall

tallet 1
Number 2-240
Number 4-240
Number 5-240
Number 6-240
Number 7-240
Number 8-240
Number 9-240
Number 11-240
Number 22-240
Number 33-240

Aktuelle undervisningsartikler om tallet 8

Her finner du artikler som passer for deg som ønsker å lære Numerologi mer i dybden. 

  • Fordypning i tallet 8Les mer
  • Eiendomsmillionær og entrepenøren Olav Thons tall. Les mer  
  • Oljenasjonen Norge og tallet 8. Les mer 
  • Oktober måned og tallet 8 – En døråpner til år 2015. Les mer.
    Tallet  8 sin påvirkning som Adressetall Les mer
  • Tallet 8 sin påvirkning som Telefonnummer. Les mer
  • Kompabilitet. Hvilke  tall passer best sammen med tallet 8 ? Les mer