Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

abonnementNettbasert selvstudium, for deg som vil lære mer!

Få tilgang til over 160 lærerike fordypningsartikler om Numerologi.

bibliotekLøsningen med undervisnings-artikler er faktisk et resultatet av dere leseres oppfinnsomhet etter at nettsiden ble lagt ned, så tusen takk til alle dere tall-interesserte som abonnerer!

Denne løsningen er med på å holde nettstedet i drift. De fleste av oss lever i en travel hverdag, og abonnements-ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

Det finnes masse gratis artikler og kalkulatorer m.m. rundt på nettstedet, og denne ordningen er for deg som vil enda dypere i materien og øke din kunnskap om hvordan «Alt er tall».

Vil du bli abonnent? Slik går du frem

3 Months
NOK 222
6 Months
NOK333
1 Year
NOK555
  • Er du ny? Velg først(sign up) abonnementet du ønsker i de turkise boksene ovenfor. Herfra blir du sendt videre til å registrere deg som bruker. Brukernavn med bokstavene Æ, Ø og Å blir ikke blir akseptert. Du blir så sendt videre til å
  • betale via Paypal som er verdens fremste betalingsløsning på nett. Her kan du enkelt betale med bankkort/ kredittkort. Du får kvittering på epost. (Du kan også betale via nettbank, info lenger nede på siden).
  • Klikk på lenke i epost!! Du får ikke tilgang før du har klikket på aktiverings-lenken i mailen du får sendt på epost. Da er du i gang og kan lese så mange artikler du bare vil!
  • Allerede registrert som bruker eller skal fornye abonnement? Klikk her for å logge inn. Velg så lengde i boksene nedenfor, eller du kan gjøre det når du er innlogget via din side og «rediger profilen din.» Vil du senere endre profilen din eller passord osv. gjør du det enkelt herfra.

logginn1

Innloggings-problemer

PS! Jeg får mange henvendelser fra abonnenter som ikke klarer å logge inn. I stort sett alle tilfeller skjer det fordi man bruker feil passord eller brukernavn brukernavn.

Derfor, husk å notere ned ditt eget brukernavn og passord, og husk å være nøye på dette med bruk av store og små bokstaver.

Fordeler ved å abonnere!

  • Undervisningsartikler! Du får tilgang til over 160 spennende, dyptgående og lærerike undervisningsartikler om Numerologi.
  • logo-dagstallDu får 1 år ekstra Fremtidsanalyse med på kjøpet på alle analyser som har med fremtidsanalyse når du bestiller analyser, og sparer slik raskt inn beløpet for abonnementet. (Du får ikke en gratis 1-års analyse, men jeg plusser på 1 år ekstra fremtidsanalyse når du bestiller analyse og er aktiv abonnent.)
  • Flere online-analyser. I tillegg har du som abonnent tilgang til flere online analyser på nettstedet som Addresseanalyse, Helseanalyse, Fargetest, Telefonnummeranalyse, Karmisk-gjeldtall analyse m.m. Disse finner du nederst på denne siden.
  • Daglig kalender! Du får tilgang til hvilket tall som gjelder for deg hver dag med gode råd for dagen. Lenke

paypal

Betal via nettbank!

Har du problemer med å betale via PayPal, kan du også betale via nettbank

Du betaler da inn kr. 222,- (3 mnd. abonnement) kr. 333,- (6 mnd abonnement) eller kr. 555,- (12 mnd abonnement)  til Åse Steinsland, kontonr. 9713.16.98570.
Oppgi mailadressen din når du betaler som referanse,  så aktiverer jeg kontoen din og gir deg tilgang til undervisningsartiklene så snart din betaling er registrert. Du vil få tilsendt en epost med innloggingsdetaljer når betalingen er registrert. Dette tar som regel et par dager.

Til deg som har abonnert! Kommer du ikke inn på artikler så er det som oftest på grunn av at abb. perioden har utgått. Du kan enkelt fornye det ved å å logge inn og så velge en av de tre periodene ovenfor.

feil1

Jeg gjør oppmerksom på at det være abonnent på undervisningsartiklene ikke er det samme som å være påmeldt nyhetsbrevet eller være registrert som bare bruker.

Problemer med å logge inn på mobilen?

Forsøk å logge deg inn via en under-visningsartikkel. Da går det bra for de fleste.

Det er helst dem som har Iphone som har problemer med innlogging. Lenke til alternativ side for innlogging som skal fungere, klikk her. Husk at du alltid må logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg!

På grunn av sikkerhet så har du 4 forsøk på å logge inn. Prøver du mer en 4 ganger, så må du vente en dag før du prøver igjen.Husk også at du ikke kan bruke bokstavene ÆØÅ når du registrerer deg.

Dukker det opp problemer underveis eller det noe annet du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt!  Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne.

 

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300

Numerolog/ Nettredaktør