Meld deg på Numerologens undervisningsartikler

abonnementNettbasert selvstudium, for deg som vil lære mer!

Få tilgang til over 140 lærerike fordypningsartikler om Numerologi ++

bibliotekLøsningen med undervisnings-artiklene er resultatet av lesernes oppfinnsomhet etter at nettsiden ble lagt ned, så tusen takk til alle dere tall-interesserte som abonnerer.

Løsningen er med på å holde nettstedet i drift. Jeg har også fått ny og bedre modul, så nå skal alle kunne registrere seg uten problemer.

Noen gamle profiler (ikke aktive) har blitt slettet, men det er bare å registrere seg på nytt. Beklager bryderiet omleggingen har medført og takk for tålmodigheten du har vist 🙂

solFordeler ved å abonnere

Det finnes masse gratis artikler og kalkulatorer m.m. på nettstedet. Abonnements-ordningen er for deg som vil dypere i materien og øke din kunnskap om hvordan «Alt er tall» som Pythagoras sa.

De fleste av oss lever i en travel hverdag, og abonnementsordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

  • Undervisningsartikler. Du får tilgang til over 140 spennende, dyptgående og lærerike undervisningsartikler om Numerologi.
  • Du får 1 år ekstra Fremtidsanalyse med på kjøpet på alle analyser som har med fremtidsanalyse når du bestiller analyser, og sparer slik raskt inn beløpet for abonnementet. (Du får ikke en gratis 1-års analyse, men jeg plusser på 1 år ekstra fremtidsanalyse når du bestiller analyse og er aktiv abonnent.)
  • Flere online-analyser. I tillegg har du som abonnent tilgang til flere online analyser på nettstedet som Addresseanalyse, Helseanalyse, Fargetest, Telefonnummeranalyse, Karmisk-gjeldtall analyse m.m. Disse finner du nederst på denne siden.

logginn1Slik går du frem

  • Hvis du ikke er registrert som bruker, må du først registrere deg. Brukernavn med bokstavene Æ, Ø og Å blir ikke akseptert når du registrerer deg.
  • Husk å klikke på lenken i aktiveringslenken i mailen du får tilsendt på epost. Etter du har registrert deg og logget deg inn, velg varighet på abonnement i boksene nedenfor ved å klikke på «Sign up».
  • Er du allerede registrert som bruker fra før? Klikk her for å logge inn
  • Du sendes så videre til PayPal, verdens fremste betalingsløsning på nett hvor du betaler med bankkort/ kredittkort. Du får kvittering på epost.
  • Da er du i gang og du har tilgang til undervisningsartiklene og online-tjenestene på nettstedet.
  • Vil du senere endre profilen din eller passord osv. gjør du det enkelt i menyen under «Logg inn din side».
3 Months
NOK 222
6 Months
NOK333
1 Year
NOK555

paypal

 

Betal via nettbank

Har du problemer med å betale via PayPal, kan du også  betale via nettbanken

Du betaler da inn kr. 222,- (3 mnd. abonnement) kr. 333,- (6 mnd abonnement) eller kr. 555,- (12 mnd abonnement)  til Åse Steinsland, kontonr. 9713.16.98570.
Oppgi mailadressen din når du betaler som referanse,  så aktiverer jeg kontoen din og gi deg tilgang til undervisningsartiklene så snart din betaling er registrert. Du vil få tilsendt en epost med innloggingsdetaljer når betalingen er registrert. Dette tar som regel et par dager.

Til deg som har abonnert! Kommer du ikke inn på artikler så er det som oftest på grunn av at perioden har gått ut. Du kan enkelt fornye abonnementet ved å å logge inn  og så klikke på en av lenkene nedenfor.

feil1

Jeg gjør oppmerksom på å være abonnent på undervisningsartiklene ikke er det samme som å være påmeldt nyhetsbrevet eller være registrert som bare bruker.

Har du problemer med å logge inn på mobilen?

Forsøk å logge deg inn via en under-visningsartikkel. Da går det bra for de fleste.

Det er helst dem som har Iphone som har problemer med innlogging. Her en lenke til en annen innloggingside som skal fungere. Klikk her for alternativ innloggingsside

På grunn av sikkerhet så har du 4 forsøk på å logge inn. Prøver du mer en 4 ganger, så må du vente en dag før du prøver igjen.

Husk også at du ikke kan bruke bokstavene ÆØÅ når du registrerer deg.

Dukker det opp problemer underveis eller det noe annet du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt!  Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300

Numerolog/ Nettredaktør