FORUTSÅ EN FORFATTER FRA 1800-TALLET PRESIDENT TRUMP?

Det ser slik ut.

0
929

Den siste tiden har en bok som ble skrevet på slutten av 1800-tallet fått svært så mye oppmerksomhet utenlands.

Dette på grunn av alle likhetene / parallellene mellom personene som skildres – og nåtidens Barron Trump og hans far Donald, som også eier Trump Tower.

Ralph Ingersoll Lockwood var en amerikansk romanforfatter som skrev mange populære fantasi-historier på 1800-tallet, inkludert eventyrene om en fiktiv karakter med et navn som høres ut kjent i dag, nemlig Baron Trump.

Tittelen på den omdiskuterte boken er «Baron Trumps vidunderlige underjordiske reise».

I boken som er skrevet til barn skildres Baron Trump, en velstående ung mann som bor i «Castle Trump».
Hans magiske eventyr begynner når han treffer på en mann med navn «Don»  som skildres som «Mesteren over alle Mestre». Don blir Barons mentor og veileder, og inspirerer så unge Baron som er lei av det aristokratiske livet til å reise til Russland. 
Dette blir starten på et eventyr som forandrer livet hans. Her finner han en portal som fører han til jordens indre og andre verdener. (Dons fulle navn i boken er Don Constantino Bartolomeo Strepholofidgeguaneriusfum.) 
Baron og Don
Lockwood skrev sin siste roman i 1896. Denne kalte han «The Last President» og det er nå det begynner å bli interessant!
Også denne boken har visstnok svært så interessante paralleller til nåtiden.
Historien i «The last President» starter i New York City hvor folk er i opposisjon mot en nylig valgt outsider-president som «paralyserer samfunnstoppene med en navnløs frykt.»
Mobben, som tror president-valget ble manipulert, samler seg og truer med å plyndre og ødelegge husene til de rike som har undertrykt og behandlet dem urettferdig over så mange år.

Likhetene stopper ikke der, bøkene har visstnok tonnevis med andre merkelige referanser til nåtiden, og illustrasjonene i boken av Baron Trump er visstnok svært så lik president-sønnen Barron William Trump (født 20.03.2006).

De fleste tror bøkene er bare oppspinn, men i følge avisen Huffington Post så finnes alle bøkene både i kongressens bibliotek og på Google books og på Amazon. Vil du kjøpe boken om Baron Trump på Amazon, klikk her.

Filmskaperen Leigh Scott vil nå filmatisere bøkene til Lockwood. Nedenfor kan du høre hva han har å si.

Lockwood var vel rett og slett svært så klarsynt  / fremsynt.Tilbake til Lockwood og hans tall.

Nedenfor hans fødselsdata.
  • Fødselsdato: 08.07.1798
  • Fødselsnavn: Ralph Ingersoll Lockwood

I Numerologi så er det slik at tall-kodene (vibrasjonen vår/egenfrekvens)  våre avslører hvem vi er med iboende evner og talenter

  • Navnetall: 12/3
  • Vokaltall: 12/3
  • Kons. tall 18/9
  • Skjebnetall: 22/4

Lockwoods navnetall er 12/3,  hans vokaltall er 12/3 og hans konsonanttall 18/9. Dette er tall som er i den kreative triologi, og disse tallene bærer vibrasjoner/egenskaper som han deler med mange andre forfattere og kreative sjeler. Mer om 3:3. litt lenger nede i artikkelen.

Han har også tallet 22 som skjebnetall.

Dette er et såkalt mestertall, det er også et speiltall eller et parallelt tall, det er et tallpalindrom og det er «trollmannen og trollkvinnens tall».

Stikkord for tallet 22: Mesterbyggeren. Idealistisk, ekspansiv, visjonær, myndigheter,  universell transformasjon. Styrke (på alle plan), ledelse, og gjennombrudd internasjonalt. En sterk kraft som må behandles med varsomhet. Den visjonære som gjør drømmer til virkelighet. Mesteranalytiker med spesielle oppgaver. Resultatorientert og praktisk, men med store mål. (Synske Gro-Helen Tørum har også dette som skjebnetall).

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel om Michael Winger.

Interessant nok så har vi en person i Norge som er svært så klarsynt og som har helt like koder i navnet-,  og på nøyaktig samme plass som Lockwood.

Han heter Michael Winger og han ble landskjent da han vant konkurransen «Jakten på den 6. sans» i 2011 og ble kåret til Norges mest klarsynte person.

Han har i ettertid også hjulpet en rekke familier i å finne savnede personer. Begge har tallet 3 representert 2 ganger blant sine navnekoder.

Tallet 33 er et mestertall som i sitt mest positive og balanserte uttrykk gir spirituell og åndelig veiledning til verden og sies å være det mest innflytelsesrike av alle tall.

Tall og datoer fungerer som aktivatorer», og er med på å utløse evner, situasjoner og hendelser i våre liv.

Bibelen er proppet med tallsymbolikk. Jesus var 33 år da han døde på korset og sto opp igjen den 3. dagen. Komikeren Jon Schau har skjebnetall 33 og datoen 3.3. ble skjebnessvanger for han. Han også døde og stod opp igjen, og reiser nå rundt og formidler budskap fra andre siden. (Fordypningsartikkel om Jon lenger nede på siden)

Mange vanlige mennesker rapporterer at de våkner uten grunn på dette klokkeslettet og ser tilfeldigvis at klokken er 3:33. Mennesker som måler paranormal aktivitet rapporterer også økt energibelastning kl. 03:33 på steder som er hjemsøkt.

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel.

Portalen

Kanskje en portal kan se slik ut?

Vedr. teorien i boken om denne portalen til andre verdener, så støttes den visstnok av annen teori som har versert på nettet om at Trump-familien har hatt tilgang til tidsreiser i mange år via presidentens onkel, John Trump.

Han er ingeniør og hadde angivelig tilgang til Nikola Teslas papirer.

I følge teorien så forsket Tesla på tidsreiser, og på en eller annen måte så var det denne kunnskapen som Trump-familien nå er i besittelse av som gjorde det mulig for Trump å vinne presidentvalget i 2016.
Klikk på bildet for å lese artikkel.

Boken «Våre skjulte evner» av idèhistorier Terje Gerotti Simonsen tar for seg temaer som døyves ned og nærmest aldri er fremme i offentlig debatt, og når det er fremme så handler det stort sett om latterliggjøring.

Boken handler om telepati, klarsyn og fremsyn, og Simonsen har klart å samle en mengde informasjon som avslører at vitenskapens verden i lang tid har benyttet seg av paranormale evner og «den sjette sans».

Det kommer også frem i boken til Simonsen at flere nobelprisvinnere i fysikk var overbevist om realiteten av fenomener som telepati, klarsyn og fremsyn. Vår egen store polarhelt Roald Amundsen var overbevist om at han kunne kommunisere telepatisk med folk.

Mange vet ikke helt hva de skal tro, jeg blir forundret over at folk fortsatt blir forundret 🙂

Huffington Post rapporterer at de har kontaktet det hvite hus for å høre hva de har å si vedr. boken, og om de er i besittelse av en hemmelig tidsmaskin men har foreløpig ikke fått svar 🙂

På lenkene under kan du høre kapittel 1 & 2 i boken om Baron Trumps eventyr på Youtube

Forfattet av: Åse Steinsland, 03.08.2017

Andre aktuelle undervisnings-artikler på Numerologen. Nedenfor artikkel som ble lagt ut før valget i USA om hvordan tallmønstre avslørte vinneren.

PRESIDENTVALGET I USA. Tallmønster avslørte vinneren (A)

BUDBRINGEREN JON SCHAU OG SKJEBNETALLET 33 og på datoen 3.3. ble skjebnen hans svanger. (A)

FORDYPNING I MESTERTALLET 33. Mesterlæreren og mesterhealeren (A)