Ser du samme tall?

Mennesker over hele verden rapporterer å se koden 11:11.

Hva betyr det egentlig?

Du bør være oppmerksom når du ser samme tallmønster gjentatte ganger. Tall og hellig geometri er det universelle språk som vår sjel benytter seg av for å kommunisere meldinger.

Karl Gustav Jung mente at slike tallsynkroniteter var med på å knytte den subjektive verden til den objektive.

Tallet 11 kalles den spirituelle budbringer.
Tallet 11 kalles den spirituelle budbringer.

Tallene vi ser henger ofte sammen med tall som finnes i våre personlige numeriske tallkart.

Skjulte matematiske forhold mellom hendelser forteller om forbindelsens indre struktur. Du legge merke til klokken på spesielle tidspunkt, eller du ser et bilnummer eller et telefonnummer med samme tallsekvens.

De fleste digitale koder som vekker oss opp er flersifrede tall som 11:11, eller nedtellinger som 1,2,3,4,5 eller 5,4,3,2,1,0.

911pyramide-bSer du f.eks. tall som du har i fødselsdatoen din, kan det være en påminner til deg selv om å ha fokus på oppgavene som ligger skjult i skjebnetallet ditt.

Doble og triple tall henger sterkt sammen med skapelsen og kobler sammen dimensjonsnivåer.

Slike tall kalles numeriske palindromer eller speiltall og det viser seg at disse tallene ofte dukker opp i tiden som går mellom lignende og parallelle hendelse. (ordet betyr tilbake, igjen osv.). Universet består av mental energi og tall er universets og sjelens språk,

Når man ser palindromtall som 1221, 1551, 3333, 3223 kan man også ta det som et varsel om at speilhendelser pågår i ens eget liv.

Ser du tall om 13:13, 15:15, 17:17 osv, så husk at alle tall kan reduseres til ett tall mellom 1 og 9. 15:15 redusert blir da 6:6 siden 1+5=6.

Nedenfor tallene jeg får mest spørsmål om, og hva tallene kan bety når de viser seg for deg.

oransjedeler

Alarm00

Kun ett tall er slik at når vi plusser til til et hvilket som helst tall, så forandres ikke tallet vi startet med. Tallet med denne unike egenskapen er null (0). Tallet for helhet, evighet, Guds kilde, ren ånd og Alfa Omega. Ser du dette tallet er det et varsel om at du i enhet med universet. En sirkel er sluttet, og du er klar for nye oppgaver.

Drøm nye drømmer!

oransjedeler

alarm10

Tallet 10 assosieres med skjebnen og forandringer, gir en ny start og tar ting til et nytt nivå. Det står for kjærlighet og lys, det å skape alt en kan forestille seg. Slik en ser det for sitt indre øye, slik skal det bli. Tallet 10 bærer i seg en kraft til å gjøre kreative ideer om til konkret virkelighet og kraften må brukes med visdom, for kraften som skaper inneholder også kraften som ødelegger. Selvdisiplin og medfølelse er påkrevd. Et nytt bevissthetsnivå åpnes opp.

Stol på ideene dine!

oransjedeler

alarm11

Dette tallet indikerer at nye muligheter vil manifestere seg og at endringene du tenker å gjennomføre er riktig, du er på rett spor. En ny syklus er i ferd med å starte, stol på deg selv. Ellers kan 11-kombinasjoner peke i flere forskjellige retninger. Tallet 11 symboliserer skapelsen i dualismen og 11 ser ut som en portal. Et nytt år starter den 1:1, og finner også 1:1 igjen som start-tall i Fibonacci-rekken. 1-1-2-3-5-8-13. (Hvert tall er summen av de to forrige).To sirkler koblet til hverandre hvor sentrum i disse 2 sirklene skaper et 3. rom i midten. Dette symbolet er det matematiske grunnlaget for hellig geometri og numerologi. FORDYPNINGSARTIKKEL :»11:11 ENIGMAET. Et lite forstått og reelt fenomen eller bare tull?

En ny start!

oransjedeler

alarm22

Fortsett! Dette er et tegn på at du kan være i en krevende periode, men du er på rett spor. Det er viktig at du fortsetter slik du hadde tenkt.  Enten ignorerer du muligheter som kommer din vei, eller så er du redd for det potensielle resultatet, selv om det virker svært lovende (kanskje nettopp fordi det virker så lovende). Du er kommet til et viktig punkt i livet hvor dører blir åpnet for deg, og kanskje dette virker skremmende. Kort sagt, du blir bedt om å gjøre en ekstra innsats – ellers kan du gå glipp av store muligheter. Blir du forfulgt av disse tallkombinasjonene blir du bedt om å skifte til et høyere gir. Du blir bedt om å gå en vei som krever mot og anstrengelser.

Ikke gi opp og nye dører vil åpnes for deg!

oransjedeler

alarm33

Har du bedt om bekreftelse på noe? Dette er et stort JA. Din sjel bekrefter at dine følelser og tanker er riktig. Tallet 33 i disse variasjonene representerer kjærlighet og sjenerøsitet. Du har mye å gi verden, men holder for mye tilbake. Det du har å tilby tilhører ikke den materielle verden, men er mer i form av kunnskap, tillit, visdom og kjærlighet. Hva er det du har å tilby? I numerologi symboliserer tallet 333 menneskets høyeste åndelige oppnåelige tilstand, og transformasjonen av det fysiske menneske til det guddommelige mennesket. LUC står for lys og bokstavene har i numerologi verdi L=3, U=3, C=3. 333.

Ikke hold tilbake – gi av din visdom og kjærlighet!

oransjedeler

alarm44

Tallet 4 representerer fysiske fundamenter, konstruksjon og er tallet for den hardtarbeidende byggeren. Tallet er realistisk, alvorlig og produktivt. Når du ser tallet 444 så er du i en krevende periode, men blir bedt om å ikke bekymre deg så mye. Be om hjelp, og du vil få det. Ved å gi slipp på dine bekymringer, kan nye løsninger komme ”fra oven”.

Ikke bekymre deg, nye løsninger vil komme!

oransjedeler

alarm55

Tallet 5 representerer frihet og forandring, og når du ser dette tallet er det på tide å bryte fri fra gamle bånd og begrensninger som har holdt deg tilbake. Det er på tide å leve ut dine drømmer. Fest setebeltet! Forandringer og overraskelser er på vei. Flyt med, og du vil komme inn på en helt ny livsvei.

Forandringer på vei – grip mulighetene!

oransjedeler

alarm66

Tallet 6 handler det fysiske liv, skapelsen, kjærlighet, hjem, familie og finansielle aspekter av livet, humanisme, rettferdighet, ansvar, ærlighet, integritet og offer. Ser du tallet 666, så bør du heve dine vibrasjoner og opprettholde en positiv holdning og et positivt tankesett og stole på at forbedringer er på vei inn i livet ditt. Pass på at du ikke fokuserer for mye på den materielle og fysiske siden av tilværelsen. Tallet ber deg tenke mer på sjel og service, kun da vil materielle og emosjonelle behov bli møtt.

Balanse er påkrevd!

oransjedeler

alarm77

777 representerer fullførelse. Dette indikerer at en leksjon har blitt lært. Det er et tegn på anerkjennelse fra oven – du har lært en viktig lekse. Du er i utvikling! Dette er et svært positivt tegn, forvent deg flere mirakler.

Applaus – du har lært viktige lekser!

oransjedeler

alarm88

Noe i livet ditt er nærmer seg en avslutning. Dette er et tegn slik at du får tid til å forberede deg. Er du lei av ting i livet ditt, vil dette snart erstattes med noe bedre. Overgi deg, gi slipp på det som ikke fungerer. Tallet kan også bety at du er ustabil følelsesmessig i forhold til både karriere og relasjoner.

Forbered deg, forandringer er på vei!

oransjedeler

alarm99

Tallet 9 kalles Universets-og verdens tall og representerer  transformasjon, avslutninger og overganger. Du er i slutten på en syklus. Ser du tallet 9 gjentatte ganger, er det tid for fullførelse og  opprydning på alle plan, spirituelt, emosjonelt og materielt. Lær deg å tilgi. Du står foran en ny start, men først må du gi slipp på gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer deg i å komme deg videre. Har du tenkt å reise ut i verden, så venter verden på deg.

Transformasjon, avslutning og overgang!

oransjedeler

alarm12345

Hvis du gjentatte ganger ser stigende sekvenser som 1234, er dette et positivt tegn. Er du bekymret for om du er på rett spor, bekrefter tallkodene at du bør følge opp de ideer og tanker du har hatt og ikke la deg stoppe av tvil. Verden rundt er det mennesker som velger å gifte seg på progressive datoer som 10-11-12 og 11-12-13.

Positivt tegn, følg opp planer!

oransjedeler

alarm54321

Hvis du gjentatte ganger ser synkende antall sekvenser som 321, dette er et tegn på at dine tanker er regressive. Du kan se på disse tallkodene som et varsel om at hvis du handler på dine tanker og ideer nå, kan det varsle tilbakeslag.

Stopp opp, revurder planer!

oransjedeler

alarm16

Tallet 16 er ganske vanlig, og er det tallet som oftest fungerer som en advarsel om at man mistolker signaler og situasjoner og bør være mer ærlig og slippe sjelen mer til. Egoet tar for stor plass. En god start kan være å innrømme at man har tatt feil. Tarotkort nr.16 er tårnet.

Hold egoet i sjakk.

oransjedeler

Lesernes egne tallhistorier

Mine lesere har sendt inn en rekke tallhistorier, og har du hatt spesielle opplevelser med tall setter jeg stor pris på om du vil dele den med oss.

Historiene og informasjon finner du på denne lenken.

oransjedeler

undervisningsartikler-ny201
Klikk på bildet om du vil lese mer om ordningen.

Aktuelle undervisningsartikler i samme gate.

 

oransjedeler

GRATIS TESTER, KALKULATORER OG HOROSKOPER finner du på denne lenken:http://www.numerologensverden.no/gratis-online-analyser-2/

OVERSIKT OVER SPENNENDE GRATIS ARTIKLER OM NUMEROLOGI finner du her:http://www.numerologensverden.no/category/gratis-artikler/

TILBAKEMELDINGER om hva kundene mener om analysene sine finner du på lenken:
http://www.numerologensverden.no/tilbakemeldinger/

Forfattet av: Åse Karin Steinsland

 

Klikk på bildet for oversikt over analyser.
Klikk på bildet for å bestille.