VARSLINGER JULI ÅR 2017. Jordskjelv i Tyrkia og Hellas innenfor måldato.

Varslene gir deg spesifikke mål-datoer for juli måned 2017.

* Måldatoer juli 2017 *

Det ble treff på samtlige måldatoer i juni 2017.
Jeg tar utgangspunkt i jordskjelv på mellom styrke 6,0 til 9 + på Richters skala, og på grunn av tidssoner +/-1 dag. 

soljord1Grunnen til at jeg tar med +-1  dag i varslene er verdens tidssoner. Nå er det f.eks. 30. juni her, men på New Zealand er det 1. juli allerede (+ Universell tid + 13 timer).

Aktivitet på solen påvirker livet på jorden. «As above, so below». Svært ofte ser man at jordskjelv, vulkanutbrudd, solstormer, terror m.m. faller rundt samme dato. Dette er helt naturlig siden alt henger sammen.

Solen skaper ikke bare uro. Som du ser så har jeg lagt til en live monitor som varsler for aktivitet på solen som også gir oss det vakre nordlyset.

Auroral forecast from AuroraWatch.caDatoene som fremkommer nedenfor regnes ut ved at jeg tar utgangspunkt i datoer for tidligere lignende hendelser og finner rytmer i tall som kobler datoer opp mot hverandre. Vedr. jordskjelv så skjer det hele tiden mindre skjelv.  Jeg konsentrerer meg stort sett om de litt større skjelvene som ikke skjer så ofte. Jordskjelv på styrke 8 og over skjer vanligvis bare 1-2 ganger i året.  Mer info, oppdateringer og kommentarer finner du lenger nede på siden.

        Måldato                             Treff måldato

2. juli 2017

(1-2-3)

 • Solstorm traff Mellom-Amerika og slo ut strømmen i områder 2. juli. Lenke & Lenke
 • Vulkanutbrudd Indonesia, redningshelikopter styrtet, 8 omkom. Lenke

6. juli 2017

(5-6-7)

 • Jordskjelv på Filippinene.  Lenke Rapportert til 6.9 på skalaen her her.
 • Ekstremvær,  uvanlig flom i Japan. Lenke

11 juli 2017

(10-11-12)

 • Jordskjelv på styrke 6.5 /6.8 utenfor New Zealand. Lenke Lenke

16. juli 2017

(15-16-17)

 • Jordskjelv Russland styrke 6.4 Lenke.
 • Kraftig jordskjelv på styrke 7.7 i Russland Lenke med tsunamivarsel. Lenke

19. juli 2017

(18-19-20)

 • Jordskjelv styrke 6.7 i Peru. Lenke
 • Jordskjelv styrke 6.7 i Tyrkia & Hellas m. 1/2 meter tsunami. Lenke.

23. juli 2017

(22-23-24)

 • Terrorangrep Kabul, 35 drept. Lenke
 • Opptøyer Jerusalem 22/7. Lenke
 • 23/7, Kraftig solstorm, heldigvis ikke jordrettet. Lenke
28. juli 2017
(27-28-29)
 •  ?

soljord2Oppdateringer & kommentarer!

Oppdatering 18/7-2017. Ser ut til at vi er inne i en jordskjelv-sverm med kraftigere jordskjelv. Lenke.

Man kan like godt telle etterpå… 29. mars 2017 var det et kraftig jordskjelv i Russland rapportert til styrke 6.9.  Nok en gang, parallelle tall, parallelle hendelser ++, det gikk 111 dager fra skjelvet i Russland i mars og det siste skjelvet rapportert til 7,7.

Oppdatering 14.07.2017Spaceweather rapporterer at årets største solflekk AE2665 eksploderte i natt og at en solstorm er på vei. De rapporterer at den sannsynlig treffer jorden den 16. juli som er neste måldato ut. Teller vi dager mellom slike eksplosjoner går det 1818=1+8+1+8=18/9 dager mellom dagens utbrudd og det svært kraftige utbruddet 22/7-12 som heldigvis ikke var rettet mot jorden og det gikk 1999 dager mellom siden en kraftig solstorm den 23.01.2012.

Det er to fenomen som skaper nordlys og geomagnetisk aktivitet på jorden. Det ene er solvinder etter eksplosjoner i solflekker på solas overflate. Det andre er solvinder som strømmer fra koronale hull hvor solens magnetiske felt åpner seg og slipper ut solvind. I tillegg til eksplosjonen er det også et slikt koronalt hull på solen nå, og denne type solvind er også på vei.

Jeg har nå lagt til 19. juli som måldato, blant annet fordi det har gått 1616 dager siden meteornedslaget i Russland den 15.02.13 og det har gått 2323 dager siden jordskjelv og tsunami i Japan den 11.03.2011. Som du ser på bilde var det et større koronalt hull på solen, og to dager før jordskjelvet inntraff var det et X-utbrudd fra en solflekk. (Kilde). Klikk her for å se hvordan solen ser ut nå.

______________________________________________________________________________________________________________

skjelvnorsjaOppdatering 06.07.2017. Et jordskjelv på 5.8 rammet også Montana i USA nær Yellowstone, det kraftigste på 42 år. Det kom også flere etterskjelv. Lenke

Oppdatering 30.06.2017. I skrivende stund rapporteres det at det har vært et skjelv av den sjeldne sorten på engelsk sektor i nordsjøen på styrke 4.4. Lenke

En av måldatoene er 16. juli +- 1 dag. Dette er en 7/7-dato siden 1+6=7 og juli er årets mnd. 7. Teller vi dager mellom 15. juli og 30. mai 2015 så går det 777 dager. Da ble Japan rammet av et kraftig og svært dypt jordskjelv på 7,8. Dagen etter kom et etterskjelv på 6.4. Lenke. Ellers så er årets 7. kalendermåned også en utsatt måned vedr. terrorangrep.

Varslene for juli ble publisert 1. juli 2017.

Arkiverte varsler for tidligere perioder finner du på denne lenken.

streng111

Hele vår eksistens kan brytes ned til tall

Hvert eneste øyeblikk som har passert i sekunder, minutter, timer, datoer, måneder og år er registrert og vevd inn i en «Universell tallmønster-fabrikk» som inneholder informasjon om alt som har skjedd i fortiden, og alt som skal skje i fremtiden.

zealandDet er finnes et ekteskap mellom fysiske og det åndelige som gjenspeiles i vår verden, og dette avsløres blant annet av symboler, tall, datoer og tiden som går mellom hendelser. Det handler om PI, fraktaler og doble- og triple tall.

Disse «usynlige» tallrytmene ligger bak og styrer når fraktaler av tidligere hendelser skal inntreffe både i enkeltpersoners liv og i større verdslige hendelser.

Jeg kaller det speilhendelser, vi får en reprise av tidligere hendelser. Tenker man at tid er sirkulær og beveger seg som en spiral, så vil det ettersom som fraktalen/spiralen utvikler seg skje en tilkobling til historiske hendelser/minner. Dette har jeg skrevet mange artikler om som du finner i bloggen og i lenkene nederst på siden.

numerologiloNoe å tenke på

Fysikerne har gjort eksperimenter på subatomære partikler og oppdaget at partikler vet når de blir overvåket eller målt, og dette fører til at partiklene handler annerledes. Dette betyr at partiklene har bevissthet og kan tenke, og beviser at bevissthet er en del av alt.

Er det da mulig at hendelser som allerede er observert /varslet kan få et annerledes utfall enn det som var tenkt i utgangspunktet? 

Disse varslene kan virke noe negative, men teorien sier faktisk at  om en hendelse allerede er observert kan obsevasjonen være med på å påvirke utfall.  Fysikeren Dr. Amit Goswami fra universitetet i Oregon, omtaler observatørens rolle i forhold til bølge/partikkel-paradokset som følgende:

Ami Goswami

Fysikeren Dr. Ami tGoswami

«Når du ikke ser /observerer, er du en bølge av muligheter (sannsynlighetsbølge). Når du ser/observerer,  er du en partikkel/ observatør som registrerer at du ser, og denne bevisstheten påvirker utfallet av mulighetene».

NASAs nye superteleskop Solar Dynamics Observatory (SDO) ble skutt opp i april 2010 og er  arvtageren til SOHO-teleskopet. SDO tar bilder hvert 10 sekund, og sender ufattelige 1500 GB med bilder hver dag. Nedenfor en lenke til en SDO-blogg hvor du kan se de siste bildene av solen. http://sdoisgo.blogspot.no/p/the-sun-now.html

Etter at dette teleskopet kom på plass og ved hjelp av eldre data fra SOHO-teleskopet, så har blant annet Ben Davidson avdekket at ved alle jordskjelv på over styrke 8 som inntruffet, så har det i 100 % av tilfellene også vært et koronalt hull på solen som har vært rettet mot jorden? Ved jordskjelv over styrke 6 var det i 90 % av tilfellene et koronalt hull på solen rettet mot jorden. Ganske interessant. http://quakewatch.net/coronal-holes-and-earthquakes/

Aktuelle undervisningsartikler på Numerologen

SOLSTORMER PÅVIRKER MENNESKEKROPPEN. Årets største solflekk er rettet mot jorden.

SOMEONE PLEASE CALL 911. (A)

Forfattet 01.07.2017,  Åse Steinsland