VARSLINGER FOR MAI ÅR 2017.

Varslene gir deg spesifikke mål-datoer for mai måned 2017.

* Måldatoer mai 2017 *

Nedenfor måldatoer for seismiske hendelser & tsunamier, terror & flyhendelser, stjernedød osv.

Jeg tar med skjelv på mellom 6,0 til 9 + på Richters skala, og på grunn av tidssoner +/-1 dag. 

Auroral forecast from AuroraWatch.caGrunnen til at jeg tar med +-1  dag i varslene er verdens tidssoner. Nå er det f.eks. 30. april her, men på New Zealand er det 1. mai allerede (+ Universell tid + 13 timer).

Aktivitet på solen påvirker livet på jorden. «As above, so below». Svært ofte ser man at jordskjelv, vulkanutbrudd, solstormer, terror m.m. faller rundt samme dato. Dette er helt naturlig siden alt henger sammen.  Solen skaper ikke bare uro. Som du ser så har jeg lagt til en live monitor som varsler for aktivitet på solen som også gir oss det vakre nordlyset.

Datoene som fremkommer nedenfor regnes ut ved at jeg tar utgangspunkt i datoer for tidligere lignende hendelser og finner rytmer i tall som kobler datoer opp mot hverandre. Vedr. jordskjelv så skjer det hele tiden mindre skjelv.  Jeg konsentrerer meg stort sett om de litt større skjelvene og hendelser som ikke skjer så ofte. Jordskjelv på styrke 8 og over skjer vanligvis bare 1-2 ganger i året.

Mer info, oppdateringer og kommentarer finner du nedenfor varslene.

        Måldato                             Treff måldato

2. mai 2017

(1-2-3)

  • Jordskjelv i Alaska på styrke 6,2 og 6,3. Lenke

8. mai 2017

(7-8-9)

  • Enormt steinras i Geiranger-fjorden. Lenke
  • Jordskjelv Alaska på styrke 6,2. Lenke
  • Jordskjelv Japan på styrke 6,2. Lenke
  • Jordskjelv Vanuatu på styrke 6,7. Lenke

13. mai 2017

(12-13-14)

  • Jordskjelv utenfor El Salvador på 6,2. Lenke

19. mai 2017

(18-19-20)

  • Jordskjelv Phillipinene på 6,0. Lenke
25. mai 2017

(24-25-26)

  • Jordskjelv Solomon-øyene på 6,0. Lenke

Oppdateringer & kommentarer.

streng11123/5-2017. Triste nyheter å våkne til i dag fra England. Den 22. er en potent dato som vi har sett så mange ganger før vedr. slike tragiske hendelser, og jeg hadde ikke datoen med på varslingslisten, men tall-parallellene viser seg uansett frem. Mestertallene & andre parallelle tall er ladet med et høyere svingningsnivå som forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser som er bærere av tallet.

22 mennesker ble drept av 22-åring på Ariana Grande-konsert i Manchester i går den 22. mai i 22-tiden, 2 måneder etter angrepet den 22. mars i London mot parlamentet tidligere i år som kom nøyaktig ett år etter 22. mars-angrepet i Brussel i fjor. Angrepet kom også nøyaktig 333-dager etter Storbritannias Brexit og 11 måneder og 11 dager etter Orlando-angrepet i USA i fjor som var den dødeligste massakren i USA i moderne tid. Den kom 1788 (1+7=8, vi kan skrive 888) etter den dødeligste massakren i Norge i moderne tid den 22/7-11. Også Orderud-drapene skjedde den 22. RIP

Dette er det verste angrepet i England siden 7/7 i 2005 da bombene smalt på årets trippeldato i London (777).

9/5-2017. Måldatoene ble lagt ut 30. april for mai måned. Måldatoene var 2. og 8. mai +-1 dag, og det kom to jordskjelv på over styrke 6 på begge måldatoene.

jordskjelvimai
Klikk på lenken for kilde og full oversikt

meteror34-6. mai, Meteorregn! Nettstedet Spaceweather rapporterer at det er meteorregn på gang fra Halleys komet. Vanligvis skjer dette rundt 6. mai, men man bør være forberedt allerede rundt den 4-5. mai. Da skal vi  kunne se fra 10 til 30 meteorer i timen på den nordlige halvkule og muligens dobbelt så mye på den sørlige halvkule 🙂

Det var også utbrudd på solen den 30. april, og vi kan forvente oss en mulig geomagnetisk storm og vakkert nordlys omtrent den 3. mai  Lenke


Hele vår eksistens kan brytes ned til tall

Hvert eneste øyeblikk som har passert i sekunder, minutter, timer, datoer, måneder og år er registrert og vevd inn i en «Universell tallmønster-fabrikk» som inneholder informasjon om alt som har skjedd i fortiden, og alt som skal skje i fremtiden.

zealandDet er finnes et ekteskap mellom fysiske og det åndelige som gjenspeiles i vår verden, og dette avsløres blant annet av symboler, tall, datoer og tiden som går mellom hendelser. Det handler om PI, fraktaler og doble- og triple tall.

Disse «usynlige» tallrytmene ligger bak og styrer når fraktaler av tidligere hendelser skal inntreffe både i enkeltpersoners liv og i større verdslige hendelser.

Jeg kaller det speilhendelser, vi får en reprise av tidligere hendelser. Tenker man at tid er sirkulær og beveger seg som en spiral, så vil det ettersom som fraktalen/spiralen utvikler seg skje en tilkobling til historiske hendelser/minner. Dette har jeg skrevet mange artikler om som du finner i bloggen og i lenkene nederst på siden.

 

numerologiloNoe å tenke på

Fysikerne har gjort eksperimenter på subatomære partikler og oppdaget at partikler vet når de blir overvåket eller målt, og dette fører til at partiklene handler annerledes. Dette betyr at partiklene har bevissthet og kan tenke, og beviser at bevissthet er en del av alt.

Er det da mulig at hendelser som allerede er observert /varslet kan få et annerledes utfall enn det som var tenkt i utgangspunktet? 

Disse varslene kan virke noe negative, men teorien sier faktisk at  om en hendelse allerede er observert kan obsevasjonen være med på å påvirke utfall.  Fysikeren Dr. Amit Goswami fra universitetet i Oregon, omtaler observatørens rolle i forhold til bølge/partikkel-paradokset som følgende:

Ami Goswami

Fysikeren Dr. Ami tGoswami

«Når du ikke ser /observerer, er du en bølge av muligheter (sannsynlighetsbølge). Når du ser/observerer,  er du en partikkel/ observatør som registrerer at du ser, og denne bevisstheten påvirker utfallet av mulighetene».

Tidligere arkiverte varsler finner du på denne lenken.

Aktuelle undervisningsartikler på Numerologen

SOLSTORMER PÅVIRKER MENNESKEKROPPEN. Nytt utbrudd på solen!

SOMEONE PLEASE CALL 911. (A)

Forfattet 30.04.2017,  Åse Steinsland