SUPER-SYMMETRI. Symmetriske tall i tid & symmetriske hendelser i rom (A)

999 dager mellom masseskytinger, flystyrter og terrorangrep.

43
14936

Tallsynkroniteter i tiden som går mellom hendelser som ligner hverandre.

Det sies vi må være oppmerksom når vi ser samme tallmønster gjentatte ganger. I artikkelen vil du se hvordan symmetriske tall dukker i tiden som går og knytter sammen hendelser som ligner hverandre.

Karl Gustav Jung mente at skjulte matematiske forhold og tallsynkroniteter avslørte forbindelsenes indre struktur, det som knytter den subjektive og objektive verden sammen.

Synkrone tall er 11,22,33,444,7777, 1221 9779 osv. De er like uansett hvilken vei de leses og kalles tallpalindromer. De fungerer som speil, og speil reflekterer som kjent det samme tilbake.

I Numerologi oversettes bokstaver til tall. Tall er bokstaver og bokstaver er tall. Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og ofte dukker det opp også likheter i navn.

  • I Orderud-saken (22.5.1999) ble 3 personer dømt, den ene for å ha drept sin far. Palindromske 7997 dager senere drepte sønn til Orderud-advokat sin far (12.04.2021).

    LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

    Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

    Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.