GRATIS ÅRSHOROSKOP FOR ÅR 2019. Nye tall, nye muligheter!

Hva avslører ditt Personlige års tall for år 2019?

2
177129

Vi står foran et nytt spennende år 2019 som produserer nye tall og nye hendelser for oss alle!

I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Personlig-år syklusen går fra 1 til 9.

År 2019 er et Globalt år 3 fordi: 2+0+1+9=12=1+2=3. Det Globale årstallet påvirker oss alle, mens ditt Personlige årstall avslører hvordan tallene vil påvirke deg individuelt gjennom året.

Finn ditt Personlige år for 2019

Det er ganske enkelt å regne Personlig år. Slik går du frem. Summer tverr-summen av din fødselsdag + fødselsmåned + tallet 3 (For globalt år 3)

Her eksempel for person født 24. juni

  • Fødselsdag =2+4=6
  • Fødselsmåned juni =6
  • Globalt år 2019=3
  • Vi summerer: 6 + 6 + 3=15=1+5=Personlig år i 2019 for personen i eksempelet blir da 6.
Du kan også bruke kalkulatoren nedenfor.

Jeg gjør også oppmerksom på at om tallet som fremkommer er likt ditt skjebnetall, så skal du gjennom et såkalt «Skjebne-år». Et slikt år er mer potent (på godt og på ondt) på grunn av resonansen som oppstår mellom tallene.

Nedenfor finner du en liten tolkning for hvert tall og hvordan år 2019 vil påvirke livet ditt gjennom det spennende året vi har foran oss!

________________________________________________________________________

glass1Personlig år 1 – Et år for nye begynnelser, ny energi, så nye frø for fremtiden 

1 er tallet for nye begynnelser og for mange er dette året starten på et nytt utviklingstrinn. Etter det til tider noe slitsomme året du hadde i fjor  hvor du måtte gi slipp på mangt og mye, med mange påkjenninger og konfron-tasjoner, representerer dette året starten på en ny langvarig syklus i livet ditt, en ny ni-årsyklus i livet ditt. Du vil føle sterkt for å komme deg videre i livet.

Det vil bli et veldig kraftfullt år. Ting du gjør nå vil påvirke din fremtid, og forandringer må til foran starten på en ny syklus. Etter hvert som året skrider frem, vil du merke at selvtillit øke og du vil få mer energi. Vær forberedt på store forandringer i løpet av året. 1 er tallet for inspirasjon, oppfinneren og pioneren, så det er et bra år å starte nye prosjekter.

________________________________________________________________________

glass2Personlig år 2 – Veiskille, et år med fokus på forhold, samarbeid, forsterket sensitivitet.

Du har nå lagt bak deg en 2-årig forandrings-periode som mange oppfatter som vanskelig. Denne transformasjonen du har vært gjennom kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. I ditt Personlige år 2 skal du beskytte og nære planene du har lagt for fremtiden. Det er lurt å holde kortene tett til brystet. Tålmodigheten din vil settes på prøve.

Dette er også tallet for veiskiller. Du vil være mer følsom enn du vanligvis er og kan lure på hvor alt pågangsmotet du hadde i fjor er blitt av. Dette er et år hvor du må jobbe med deg selv mer på de indre plan samtidig som du må lære deg å samarbeide med andre. De romantiske utsiktene denne perioden ser bra ut siden 1+1=2 og spesielt hvis du ikke prøver å gi inntrykk av at du er tøffere enn du egentlig er.

________________________________________________________________________

glass3Personlig år 3 – Et år med fokus på kreativitet, moro, motivasjon og inspirasjon (Globalt årstall)

Etter noen tøffe år med mye personlig utvikling er det på tide å se fremover. Denne perioden representerer ekspansjon og kan gi mye vekst om du klarer å utnytte energitilførselen året vil gi. Ditt uttrykk kommer i fokus, inspirasjonen og livsgleden er tilbake. Kreativitet og kunstneriske talenter vil lettere komme til uttrykk under denne tallpåvirkningen. Man skal ikke alltid sykle i motbakke, og du vil dette året føle at livet er lettere enn i tidligere år, noe som igjen fører til at du får et større behov for å være sosial.

Dette er ofte et godt år økonomisk, spesielt hvis din kreativitet blir kanalisert i riktig retning. Omgi deg med positive mennesker. Du kan føle sterkere for å reise på tur enn ellers, noe som i all sannsynlighet vil resultere i opplevelser fylt med moro og glede og du har muligheten til å ekspandere fordi du sannsynligvis vil treffe mange spennende nye mennesker. Kvinner og mors-skikkelser kan komme i fokus.

________________________________________________________________________

glass4Personlig år 4 – Et år med fokus på arbeid, detaljer, fundament disiplin og muligheter

Det er på tide å bli alvorlig igjen. Fundamentet ditt skal struktureres, og det er viktig med fokus på struktur, orden, forretninger og arbeid. Det er nå nødvendig å rette oppmerksomheten mot den praktiske og materielle siden av tilværelsen, og året krever fokus og du må være detaljorientert. Du skal stabilisere ditt fundament – både personlig og i arbeid, derfor er det viktig at du forplikter deg til dine mål.

Konsentrasjonsevnen din vil bli bedre under denne tallpåvirkningen. Det er også viktig å ha kontroll på økonomien. Lær å legge penger til side når du kan. Å ha økonomisk stabilitet er et viktig tema i personlig år 4. Menn og fars-skikkelser kan komme i fokus.

________________________________________________________________________

glass5Personlig år 5 – Et år med forandringer, rastløshet,  frihet og uforutsigbare hendelser

Denne perioden representerer dynamiske forandringer, og mange uventede overraskelser vil nok presentere seg for deg i løpet av året. Det er viktig å åpne opp og tørre være impulsiv og gripe muligheter når de er der. Tallet 5 kalles for «skriverens tall og media-tallet», så er du på jakt etter publisitet eller jobber i/med media-bransjen kan bli et spennende år. Det er nå slik i vår verden at vi må markedsføre oss selv for å få fullt utbytte av mulighetene som venter. Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende, spesielt om man ikke er særlig impulsiv. Forandringer vil prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre endringer. 

Generelt er det svært positivt å flyte med og gripe muligheter som dukker opp både når det gjelder jobb og hjem under dette tallets påvirkning. Du vil også merke en økt rastløshet, og fristelsene vil bli større når det gjelder både mat, drikke, sex og andre sanselige utskeielser.  Vær forsiktig, det er også større muligheter for å tabbe seg ut.

________________________________________________________________________

glass6Personlig år 6 – Et år med fokus på ansvar, barn, kjærlighet, kreativitet, hjem og tilhørighet.

Enten du er i et forhold eller ei, vil du bli mer oppmerksom på dine egne følelser og behov dette året hvor du skal finne ut av hva du virkelig ønsker deg. Følelser man har undertrykt kommer til overflaten. Det er tid for å sortere ut underliggende emosjonelle ting som har samlet seg opp, enten i kjærlighetsforhold eller i andre relasjoner som du i tidligere år har utsatt. Sterke følelser preger året og svært mange inngår nye forhold og knytter bånd, flytter sammen eller gifter seg og får barn, mens andre trekker seg ut av forhold fordi partene har vokst ifra hverandre.

Tallet 6 er kjærlighetens tall og har i seg en sterk magnetisme som vil gjøre deg mer ”magnetisk” og tiltrekkende. Magnetismen slår også ut i at du lettere vil tiltrekker deg det du har fokus på, både på godt og ondt så det er viktig å være bevisst og ha en positiv innstilling.

________________________________________________________________________

glass7Personlig år 7 – Sjelens år og tid for dype tanker, spiritualitet og personlig utvikling

Du har nå startet på et 7-er år hvor mer av din sjelsenergi skal integreres, og sjelen krever stillhet for å bli hørt. Du vil derfor i derfor i løpet av året føle for å tilbringe mer tid for deg selv, søke innover og finne svar for å få en større forståelse. Dette er ikke et spesielt sosialt år, det er heller ikke et år der du skal sette deg for store materielle mål. For mye tanker rundt materiell vinning kan gjøre slå hardt tilbake dette året. Det er på tide å roe ned tempoet.

Du kan få mange rare og uvanlige spirituelle opplevelser som for mange fører til at man blir mer involvert i åndelige og filosofiske oppgaver. For personer som jobber innen denne sektoren gir perioden ofte full belønning. Joralf Gjerstad, Snåsamannen gav for eksempel ut boken sin i et personlig år 7.

________________________________________________________________________

glass8Personlig år 8 – Et år for belønning, respekt, suksess, hardt arbeid,  rettferdighet

Ditt personlige år er dette året 8, hvilket betyr at det er et kraftfullt år hvor du kan få fremragende resultater fordi produktiviteten og handlekraften er tilbake. Dette året handler det ikke om refleksjon eller ettertanke som i fjor – men handling, handling og atter handling. Tallet bærer i seg og gir fra seg mye kraft og øker din produktivitet og lederegenskaper, så alt i alt et bra år om du søker resultater i den verdslige verden.

Husk også på balansen mellom det spirituelle og det materielle som hviler i symbolikken i tallet, siden dette kan slå tilbake ganske så nådeløst om man misbruker kraften i tallet. Uansett, tallets energier støtter deg på handlingens slagmark. Du er på vei mot en topp (eller bunn) på alle livets områder og nærmer deg avslutningen på et de 4. utviklingstrinn i livet, og derfor vil du mot slutten av året mest sannsynlig begynne å revurdere livssituasjonen din.

________________________________________________________________________

glass9Personlig år 9 – Et år for refleksjon, ettertanke, renselse, fullførelse og transformasjon 

Du har nå kommet til slutten av en 9-års syklus med periodiske forandringer samt et mulig skifte på utviklingstrinn. Tallet 9 er humanitært, det kalles universets tall og assosieres med den store verden og utlandet, så all aktivitet knyttet opp mot slike aktiviteter støttes. Tallet 9 lærer oss om universell kjærlighet. Du vil ikke begrenses av fordommer, grenser, klasse eller land, du ser på menneskeheten som en helhet. Pass selvfølgelig på at du ikke er for naiv.

9 er også tallet for overgang, avslutning, transformasjon, renselse og opprydding. Du skal gjennom et skifte som de fleste opplever som krevende. Mange av de forandringer du skal gjennom vil vare omtrent 2 år, og du har begynt på ditt første år i denne omstillingsprosessen. Transformasjonen kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Når jobben er utført, er mye av de gamle programmene skiftet ut, du har skapt mer plass på harddisken og fått slettet gamle virus. Du kan da se frem til en syklus med mer selvtillit, mer energi og ny og forfriskende innstilling til livet. Du kan være svært impulsiv nå, vær varsom med å ta avgjørelser for tidlig.

(Jeg gjør oppmerksom på at horoskopet ovenfor er et generelt horoskop, det er flere syklustall som påvirker livene våre samtidig).

Tilbakemeldinger fra kunder


Klikk på bildet nedenfor for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

 


Forfattet av: Åse Steinsland

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise