ÅR 2016, GLOBALT ÅR 9, I STORMENS ØYE.

Alle får mulighet til finpussing av ubalanser de neste månedene før år 2016 med sin 9-talls-energi slår til med full intensitet.

7
15161

Har du satt deg mål for 2016?

Alle har en mulighet til finpussing av ubalanser før år 2016 med sin transformerende 9-talls-energi slår til med full intensitet.

Akkurat som fullmåner representerer overganger og avslutninger, slik er det også med tallet 9, og de globale tallene påvirker verden som helhet.

200820092010201120122013201420152016
111/23456789

Oktober er en Global måned 9 (Globalt år 8 + mnd. nr. 10=1+0=1) og bærer samme tall som år 2016.

Oktober fungerer som en filmtrailer og vil gi oss en smakebit på hva vi kan forvente neste år, dette fordi overganger til en ny års-syklus skjer gradvis så det kan være lurt å følge med  på hva som dukker opp for deg personlig og på verdensscenen denne måneden.

9dagStikkord for år 2016 er humanisme, nestekjærlighet, brorskap, medfølelse, tilgivelse og generøsitet.

Akkurat som når en person går gjennom et skifte mellom Personlig år 9 for så å starte med nye ark i et år 1 etterpå og starten på nytt utviklingstrinn, slik er det med verden som enhet.

9 kalles universets tall.
9 kalles universets tall.
Universet jobber i 9, og tallet kalles «Guds fingeravtrykk». 

Året vi har foran oss skal gi oss alle større perspektiv på livet, hele menneskeheten skal gjennom en dramatisk psykologisk og spirituell vekstprosess.

Endringer skjer alltid først på de indre plan før det manifesterer seg i den ytre verden og blir lagt merke til.  Energistrømmer er med på å påvirke mulige utfall for et sannsynlig resultat. En situasjon som f.eks. er under utvikling til å bli en sannsynlighet, kan svekkes av energibølger som feier dem til side.

Derfor er det også vanskelig å forutsi fremtiden og størrelsen på eventuelle hendelser.

tallet-9-hjelpTallet 9 ber oss om å ikke begrenses av fordommer, grenser, klasse eller land, men se på menneskeheten som en helhet. Syklusen ber oss leve etter våre høyeste idealer.

År 2016 er et år hvor illusjoner og idealer vil bli testet, ødelagt og transformert for at nye og bedre tankemønstre skal slå rot i det kollektive.

Vi har i de 8-årene fra 2008 – 2015 opplevd verdslig utvikling hvor folk har interessert seg mer i den ytre verden, fasader og mer dagligdagse materialistiske ting.

99prosentI kontrast til dette vil årene fra 2016-2025 bli en periode hvor mange flere vil bli interessert i hjelpeorganisasjoner, fattigdom, moral, større åndelig dybde og menneskets sanne natur.

Jeg tror 9-tallets påvirkning vil føre til at vi vil se mange flere mennesker vise godhet og sjenerøsitet. 

Tallet 9 oppfordrer oss også til å tilgi og gi slipp på ting fortiden og ta oppgjør gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer vekst og utvikling både personlig og kollektivt.

Tallet 9 reflekterer tilbake vår oppsamlede kollektive resonans og speiler tilbake temaene som trenger ytterligere bearbeidelse.

Tallet 9 er tallet for sirkelen og representerer også transformasjon, fullførelse, renselse, overganger og avslutninger. 9 er det store fraktaltallet og var et superhellig tall i oldtidens Egypt.

Månen går f.eks. rundt Jorden med en omløpstid på 27/9 dager, og den er omtrent 27/9 % av størrelsen til jorden.

Solens, jordens og månens diametere gir tre nitall, 999.
 •  Solens diameter = 864000 miles. 8+6+4=18; 1+8=9
 •  Jordens diameter = 7920 miles. 7+9+2=18. 1+8=9
 •  Månens diameter = 2160 miles. 2+1+6=9

spirituell utvikling19 er universets tall og styrer store grupper og større områder. Tallet 9 har global innflytelse og trekker inn det store utland (og universet). Kanskje ikke så rart det flommer over med flyktninger…

Når denne syklusen har gjort jobben sin, vil mange mennesker som før stod langt fra hverandre være koblet sammen på et åndelig og emosjonelt nivå.

På overflaten så vi vil fortsatt se rivalisering og splid mellom folkevalgte, etiske grupper og religioner osv.  Smerte, sorg, lidelse og sykdom er et universelt språk som alle forstår, uansett alder, etnisitet, kjønn, rang, yrke, nasjonalitet eller religiøs tilhørighet.

9-tallet er også i stand til å produsere frem massive naturkatastrofer, sosial og politisk aktivisme og uro og militære operasjoner med betydelige dødsfall og tap.

(Vedr. oktober 2015 så så produserer tallene frem muligheter for nytt stort jordskjelv rundt 26. oktober, +- 1 dag. Dette fordi det den 26. oktober har det gått 18840 dager siden det store jordskjelvet i Alaska i 1964.
Det har gått denne dagen også gått 55 år, 5 måneder og 5 dager siden det kraftigste skjelvet noensinne målt skjedde i Chile og det er også en link til jordskjelvet i Japan i 2011.  (Oppdatering: Jordskjelvet kom som varslet og rammet India/Pakistan.)

Humanitære prinsipper og andres velferd vil komme enda mer i fokus neste år, og man blir rikelig belønnet hvis man arbeider med dette. (Den idealistiske organisasjonen Anonyme Alkoholikere sitt tallkart er f.eks. proppfullt av 9 tall.)

vman - KopiI motsatt fall vil egoisme, negativitet og grådighet slå rett tilbake.

I artikkelen om 2015 skrev jeg at vi ville se at mennesker ville begynne å våkne opp og stiller spørsmål ved makthavernes egentlige intensjoner og at i 2016 ville det bli full avsløring og eksponering. Mange fremstående maktpersoner vil nok bli tatt med buksa nede.

Tallet 9 er i den kreative triologi og er du aktiv i kunstens verden vil åpne seg opp mange muligheter for videre utvikling og belønning.

Vi vil også se en rivende utvikling medisinsk, økonomisk, politisk og religiøst.

Børsåret 2015 har som forventet vært preget av uro, og folk spør seg om det er bare en korreksjon – eller starten på noe verre. Gjeldsoppbyggingen etter finanskrisen i 2008 har vært enorm både i privat og offentlig sektor, og korrupte regjeringer og banksystemer står for fall. Det har vært en kraftig økning i antall oppsigelser i Norge det siste halvåret og det selges unna på børsene verden rundt.

Januar vil nok gi oss en del heftige hendelser med sin 9/1 overgangsvibrasjon. Februar (Global måned 2, fredsmegleren) fører med seg sjanser for fred i konflikter som har pågått lenge. April, mai og juni (4-5-6)  er spesielt energiske og vil føre med seg mye forandring og utvikling og muligheter for store medisinske og teknologiske gjennombrudd. (Det har allerede kommet noen nå i oktober).

9 fot høye aliens landet på en dato markert med 999.
9 fot høye aliens landet på en dato markert med 999.

Universets tall

Jeg ser heller ikke bort fra at vi får nyheter og større åpenhet rundt universelle sannheter som har blitt undertrykt.

Ikke tilfeldig at det var mange vitner til at UFO landet i Russland på datoen den 27.09.1989.

Alle gode ting er 3. Datoen 27.09.1989 er markert med 999 fordi

 • Dag: 2+7=9
 • Mnd.: 9
 • År: 1+9+8+9=27=9
 • 27. september er også årets 270. dag, og 2+7=9.
 • Det var også en global dag 27/9.

Du kan se video om hendelsen på lenken: https://www.youtube.com/watch?v=jUFNJlbvgpk
univers på universTall forener virkeligheter, tidslinjer og hendelser

As above, so below. Jeg tror det finnes et ekteskap eller en forening mellom forskjellige dimensjonslag og den fysiske og de åndelige verden som gjenspeiles i vår verden ved hjelp av tall.

Tallet 9 står sentralt vedr. rytmen i PI. Uforløste saker i det kollektive bevissthetsfelt finner sin vei tilbake igjen i tiden ved hjelp av PI og doble og triple tall, og vi får “hendelser” på jorden som reflekterer vår kollektive tilstand.

Det handler om å telle dager. Da skal du få visdom i hjertet som det sies i bibelen, som forøvrig ikke er helt på tur.

Akkurat som det gikk 99 år og 9 mnd. mellom Titanic/Costa Concordia.

ASTEROIDE PASSERER JORDEN PÅ HELLOWEEN. Ingenting har vært nærmere jorda på 9 år og det har den 31.10.2015 gått 989 (palindrom/speiltall/gir speilhendelser eller paralellhendelser) siden nedslaget i Russland den 15.02.2013. Tross nærkontakten, må man være heldig og ha et godt teleskop for å få øye på 2015 TB145.

Tianjin-eksplosjonen i Kina  12. august 2015 skjedde 909 dager etter nedslaget i Russland, og den 31.10. har det gått 81 dager siden Kina-eksplosjonen og 8+1=9.

To av Tysklands rikskanslere. Ganske så like.
To av Tysklands rikskanslere. Ganske så like.

Som jeg har skrevet og varslet om i tidligere artikler, så lever i en tid hvor tallene avslører at fraktaler fra blant 1. og 2. verdenskrig og tidligere børskrasj spilles ut.

Det startet i fjor på alvor. 2014 var et fraktal-år av 1933 da nazisten Adolf Hitler kom til makten og det hadde gått 99 år siden 1. verdenskrig.

Akkurat som det gikk 99 år og 9 mnd. mellom Titanic/Costa Concordia.

9-skjebne

 

Tallet 9 representerer overganger, transformasjoner og avslutninger, og når disse tallene viser seg, så skjer det en tilkobling til tidligere historiske lignende hendelser.

For å forstå dette med hvordan fraktaler spilles ut i «virkeligheten» så er det viktig å vite at alle våre tanker, følelser og handlinger påvirker flyten av energi i enhetsfeltet.

Medmenneskelighet balanserer og avverger konflikter og katastrofer rundt omkring i verden.
Vakkert bilde av en solstorm, ser ut som et øye.
Vakkert bilde av en solstorm, ser ut som et øye.

9, stormens øye.

Ikke for å skremme, men det er ikke tvil om at det vil bli et svært så testende år og mangt og mye å gi slipp på for mange.

Transformatoren 9 har svært så gode egenskaper og mange av tingene som vil skje vil ikke være forståelig før det har gått litt tid.

27 paralell fNå står vi foran en transformasjon, en formatering av verdens harddisk. Når jobben er gjort, vil mange av de gamle utgåtte «programmene» være skiftet ut og gamle virus bli slettet.

Det kan bli svært kaotisk til tider så det er viktig at man er fleksibel og tilpasningsdyktig,  da dette vil hjelpe oss til bedre flyt gjennom dette spennende og uforutsigbare året.

9 er også tallet for guddommelig beskyttelse og etter  overgangen får vi en ny start.

2016 vil bli en skjebnepreget periode for Norge fordi nasjonen har skjebnetall 9 (17.05.1814=8+5+5=18/9), år 2016 er et Globalt år 9 og Norge skal gjennom et år 22/4.

Vi har nok mange spennende og kritiske opplevelser foran oss som på sikt vil hjelpe oss til større forståelse og mer balanse globalt.

2016Ditt Personlige år i 2016

Livet vårt er bygd opp av en serie som går i 9-års sykluser,  et mønster som går igjen så lenge vi lever.

Du regner ut ditt personlige år for 2016 ved å legge sammen din fødselsdag + måned + tallet 9 (Globalt årstall) og reduserer til du står igjen med ett enkelt tall.  Er du f.eks. født 2. juni plusser du sammen 2+6+9=17=1+7= Personlig år 8

Et personlig år varer fra 1. januar til 1. januar. Nedenfor stikkord for hvert tall.

 • Personlig år 1: Et aktivt år for nye begynnelser, mye energi, så nye frø for fremtiden.
 • Personlig år 2: Et passivt år med fokus på forhold, samarbeid og økt følsomhet.
 • Personlig år 3: Et livlig år med fokus på kreativitet, motivasjon og inspirasjon.
 • Personlig år 4: Et oppbyggende år med fokus på arbeid, disiplin og muligheter.
 • Personlig år 5: Et uforutsigbart og rastløst år med fokus på forandring og frihet.
 • Personlig år 6: Et emosjonelt år med fokus på familie, kjærlighet, barn og hjem.
 • Personlig år 7: Et spirituelt år med dype tanker, filosofering og indre utvikling.
 • Personlig år 8: Et år for belønning, respekt og suksess. Karma/rettferdighet.
 • Personlig år 9: Et år for refleksjon, renselse, fullførelse og transformasjoner.
 • Number 9-240Generell vurdering av skjebnetall for år 2016
  • Personer med skjebnetall 1, 5, 6 og 8 får muligheten til nye romantiske forhold eller fornyer eksisterende forhold.
  • Personer med skjebnetall 2,3 8 og 9 vil få størst fremgang økonomisk.
  • Personer med skjebnetall 4 får muligheten til størst fremgang og belønningen kommer i påfølgende år.
  • Personer med 5 og 9 som skjebnetall er de som vil gå gjennom størst forandringer i livsstil.
  • Personer med skjebnetall 7 blir årets jokere, og får et år hvor «alt» kan skje.
  • Alle bør sjekke tabellen for personlig år for tema som vil komme på agendaen.

  skjebnetall vurdering

Ha et godt nytt år!

Forfattet av: Åse Steinsland, 05.10.2015

For oversikt over analyser du kan bestille og hva du får vite, klikk på bildet
For oversikt over analyser du kan bestille og hva du får vite, klikk på bildet
 

 

Tilbakemeldinger fra kunder og lesere

 Hva er Numerologi?

Dataene som er lagret i ditt fødselsnavn og din fødselsdato inneholder kodene hele livet ditt bygges på.  Tallene som fremkommer i en Numerologisk analyse avslører blant annet når slike endringer finner sted.Numerologi er basert på Pythagoras tallforskning og ideologi som sier det at når sjel bestemmer seg for å bli legemliggjort/født inn i den fysiske virkelighet, velger den å samordne seg med spesielle vibrasjonsfrekvenser som bestemmes ut fra tallene som fremkommer i fødselsdato og i fødselsnavnet.

Lenker:

Comments are closed.