Home Butikk Analyser Analyse Firmanavn
Tilbud!

Analyse Firmanavn

kr 3.990,00

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn som symbol!

Jeg hjelper deg på din vei mot suksess.

Jeg har over 20 års erfaring med å studere tallene bak suksessrike mennesker og selskaper.

Uansett hvilket marked du opererer i, så kan jeg hjelpe deg med å analysere frem et potent navn eller merkenavn (+ stiftelsesdato) for din gjeldende bransje.

Det kan være alt fra nye firmaer til nye produkter, bøker, nettsider, filmer og TV-serier, men også et lovende navn for en travhest.

Denne tjenesten krever en del timer med analysering og koster nå kr. 3900,- inkl. mva. Jeg tar kontakt med deg når du har sendt inn din bestilling.

Kontaktnavn

Skriv inn ditt fulle navn

Telefon

Skriv inn ditt telenummer, så kontakter jeg deg for ytterligere informasjon

Epost

Skriv inn din epostadresse

Beskrivelse

Uansett hvilket marked du opererer i trenger firmaer og varemerker et sterkt navn som symbol.

Jeg har over 20 års erfaring med å studere tallene bak suksessrike selskaper og mennesker.

Jeg kan hjelpe deg på din vei mot suksess.

Jeg analyserer frem gunstige firmanavn/ merkenavn (+ stiftelsesdato) som passer for deg i din bransje.

Det kan være alt fra nye bedrifter, merkevarer og produkter som bøker, nettsider, filmer og TV-serier eller navnet på en travhest. 

Tall jobber aldri alene men i samspill. Med Numerologi ser vi derfor ikke bare på gunstige navn, men også lanseringsdato/ oppstartsdato /fødselsdato og syklustallene rundt. Det fordi de fungerer som aktivatorer og er med på å trigge frem hendelser og situasjoner på gitte tidspunkt og periodevis, ting som er viktig å ta hensyn til om man f. eks. vil raskt opp og frem.

Jeg la ut en liten snutt om reklamebyrået/navnegivningsbyrået Erfolgswelle i Sveits på Facebook. De lover å finne det perfekte navn til firmaer og barn for den nette sum av omtrent kr. 230.000,-!!. Jeg vil påstå at om de ikke kan Numerologi er det lett å trå feil fordi det er mange flere ting enn det dem nevner som må tas hensyn til.

(Jeg designer ikke barnenavn, men kan hjelpe deg å sortere om du allerede har navn du har tenkt ut på forhånd og har problemer med å velge.)

Denne tjenesten krever en del timer med analysering og koster kr. 4900,- inkl. mva. Jeg tar kontakt med deg når du har sendt inn din bestilling, så tar vi det derfra.

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland