DAGENS TALL TORSDAG 16. MARS. Global dag 8.

1
25090

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. Slik summerer man det i h.h.t. Pythagoras foretrukne metode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 16=1+6=7
  • Mnd. Mars=3
  • År 2+0+2+3=7
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 7+3+7=17=1+7=Global dag 8.

8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk ledertall som liker å sette seg mål og få ting gjort. Det forbedrer selvtillit og fokus og personer påvirket av tallet er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk. 8 har mye handlekraft så en super dag å handle på planer og sette dem ut i livet.

8 forbindes med Saturn, karma og årsak og virkning, tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden, nedenfor reinkarnasjonsloopen. (Her lenke artikkelen «Reinkarnasjon, endelig bevist?)

Etter 7 kommer 8, og enkelte religioner knytter 8 til slutten av 7-dagers fasten, den 8. dagen nytes de jordiske velsignelser.

8 har fokus på karriere, næringsliv, makt og økonomi og påvirket av tallet havner man lettere i maktens korridorer.

Billy Carson, Navnetall 8.

Den åndelige siden av 8 er praktisk, realistisk og intelligent og påvirket trives man med forpliktelser og mye ansvar. Kvaliteter som passer godt på forfatter, gründer, TV-vert og produsent Billy Camrick Carson (f. 4.9.1971).

Han er en driftig, direkte og interessant mann med 8 som Navnetall. (Bygger på Vokaltall 6 og 2 som Konsonanttall). Han er utdannet innen nevrovitenskap og er opptatt av bevissthet. Han er også ekspert på gamle sivilisasjoner og har vært å se på The History Channel og Discovery (Kilde).

Han ble født den 4., har Mesterbyggeren 22/4 som Skjebnetall og leder i dag 4biddenKnowledge. I videoen under deler han sine tanker med gutta i podcasten Journey to Truth.

Nettstedet hans finner du her. Mer om tallet 8 nederst på denne siden eller ta et søk i bloggen.

Ha en fin dag!


Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.

 

Comments are closed.