DAGENS TALL MANDAG 10. JANUAR. Global dag 8.

1
23782

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 10=1+0=1
  • Mnd. Januar=1
  • År 2+0+2+2=6
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 1+1+6=Global dag 8.

Uendelighetstallet 8 er en lukket, spiralformet figur også representert med Merkurstaven. Som DNA-spiralen, hvor hvor positive og negative energier er i perfekt balanse. Tallet forbindes med tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden. Nedenfor reinkarnasjons-loopen.

Tallet assosieres med Saturn og dynamikken bak årsak og virkning, også Solen lager ett 8-talls mønster på himmelen når den fotograferes gjennom et år.

8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. Tallet forbedrer selvtillit og fokus og gir en følelse av at man kan klare ting man setter seg fore. Personer påvirket av tallet er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk.

Verdens eldste mann. I følge Guinness rekordbok er det 112-årige Emilio Flores Márquez fra Puerto Rico.

Han ble født på «uendelighets»-datoen 08.08.08.

Tallets form gjenspeiler som sagt dets viktigste egenskap. Balanse. Etter 7 kommer 8, og i religion er det vanlig å knytte 8-tallet til slutten av 7-dagers fasten. Den 8. dagen nytes de jordiske velsignelser.

8 er også et ledertall som har fokus på karriere, næringsliv, makt og penger som assosieres med maktens korridorer. Nedenfor noen fremtredende ledere i Norge med 8 som Navnetall m.m.

Alle tall har sine negative sider, og 8-tallet i ubalanse er forbundet med frekkhet, materialisme, korrupsjon og grådighet. Du finner mer om tallet 8 nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.

Hvem er du, og hva venter deg i fremtiden?

Klikk på bildet for å se oversikt.

 

Comments are closed.