DAGENS TALL FREDAG 23. JULI, GLOBAL DAG 8.

1
22808

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her). Mer om fullmånen finner du lenger nede i artikkelen.

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 23=2+3=5
  • Mnd juli=7
  • År: 2+0+2+1=5
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 5+7+5=17=1+7=Global dag 8.

Uendelighetstallet 8 er en lukket, spiralformet figur også representert med Merkurstaven. Som DNA-spiralen, hvor hvor positive og negative energier er i perfekt balanse. Nedenfor reinkarnasjons-loopen.

Tallet 8 forbindes med tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden. Tallet assosieres  med Saturn og dynamikken bak årsak og virkning, men også Solen lager ett 8-talls mønster på himmelen når den fotograferes gjennom et år.

Tallet 8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. Tallet påvirker med mer energi, forbedrer selvtillit og fokus og gir en følelse av at man kan klare ting man setter seg fore. Personer påvirket av tallet er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk.

Tidligere denne måneden kom nyheten om verdens eldste mann. I følge Guinness rekordbok er det 112-årige Emilio Flores Márquez fra Puerto Rico.

Han ble artig nok født på «Uendelighets»-datoen 08.08.08.

Tallets form gjenspeiler som sagt dets viktigste egenskap. Balanse. Etter 7 kommer 8, og i religion er det vanlig å knytte 8-tallet til slutten av 7-dagers fasten. den 8. dagen nytes de jordiske velsignelser.

8 er også et ledertall som har sitt fokus på karriere, næringsliv, makt og penger og påvirket av tallet kan man lett havne i maktens korridorer. Nedenfor noen av dagens fremtredende ledere i Norge og USA med 8 som navnetall m.m.

Alle tall har sine negative sider, og 8-tallet i ubalanse er forbundet med frekkhet, materialisme, korrupsjon og grådighet. Du finner mer om tallet 8 nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.


 

Klikk på bildet for å se oversikt.

 

Comments are closed.