DAGENS TALL FREDAG 18. NOVEMBER. Global dag 8.

1
24872

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne metode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 18=1+8=9
  • Mnd. November=11
  • År 2+0+2+2=6
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 9+11+6=26=2+6=Global dag 8.

8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk tall som liker å sette seg mål og få ting gjort. Det forbedrer selvtillit og fokus og påvirket av tallet er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk.

Det er et ledertall med mye handlekraft, styrke og utholdenhet, så en super dag å handle på planer og sette dem ut i livet!

8 forbindes med Saturn, karma og årsak og virkning, tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden, ovenfor reinkarnasjonsloopen. (Her lenke artikkelen «Reinkarnasjon, endelig bevist?)

8 har fokus på karriere, næringsliv, makt og penger og påvirket av tallet havner man lettere i maktens korridorer.

Etter 7 kommer 8, og enkelte religioner knytter 8 til slutten av 7-dagers fasten, den 8. dagen nytes de jordiske velsignelser.

Billy Carson, Navnetall 8.

Forfatter, gründer, TV-vert og produsent Billy Camrick Carson (f.4.9.1971) er ekspert på gamle sivilisasjoner og har vært å se på The History Channel og Discovery (Kilde). En driftig, direkte og interessant mann med Mesterbyggeren 22/4 som Skjebnetall og lederen 8 som Navnetall. Den åndelige siden av 8 er mer praktisk, realistisk og intelligent, og med dette tallet trives man med forpliktelser og mye ansvar.

Han er utdannet innen nevrovitenskap og er opptatt av bevissthet. Han ble født den 4 og har Skjebnetall 22/4, og i dag leder han 4biddenKnowledge 🙂 I videoen under deler han sine interessante tanker med gutta i podcasten Journey to Truth.

Hans nettsted finner du her.  Mer om tallet 8 nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.


Hvem er du, og hva venter deg i fremtiden?

Klikk på bildet for å se oversikt.

 

Comments are closed.