FULLMÅNE 12. AUGUST. Global dag 8.

Uansett hvor forskjellig vi er, så ser vi alle opp på samme måne :)

1
24721

Det var fullmåne kl. rundt kl. 3 i natt, mer om den lenger nede i artikkelen. Først litt om dagens tall, det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 12=1+2=3
  • Mnd. August=8
  • År 2+0+2+2=6
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 3+8+6+6=17=1+7=Global dag 8.

Fullmånen skjer på en Global dag 8 og når månen står i Vannmannens tegn. 

8-tallet er et direkte, produktivt, energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. 8 er utholdende,  ledende og modig og har sitt fokus på jobb, næringsliv, makt og penger så lurt å jobbe med tema som ens personlige mål, karriere osv.

8 har mye handlekraft og utholdenhet, så har du hatt planer om å handle på ideer, er det en super dag å sette dem ut i livet!

8 forbedrer selvtillit og fokus og gir følelsen av at man kan klare ting man setter seg fore.

8-tallet er formet som et timeglass og det handler om balanse.

Uendelighetstallet 8 er en lukket, spiralformet figur også representert med Merkurstaven. Tallet assosieres med tid, karma og dynamikken bak årsak og virkning. Har man rent mel i posten har man ingenting å frykte fra 8. Alle tall har sine negative sider og i ubalanse kan 8 være bøllete og blir forbundet med frekkhet, korrupsjon og grådighet (som jo har ført verden ut i uføre den er i dag).

Kilde

Skuespilleren Matt Damons skjebne er sterkt preget av tallet. Han ble født 8. oktober 1970 og har Skjebnetall 8. Han debuterte i filmen Mystic Pizza i sitt Personlige Skjebneår 8 i år -88.

9 år senere kom hans store gjennombrudd i «Good Will hunting», nok et Personlig skjebneår 8.

Månen hever og senker millioner av tonn med vann på jorden flere ganger i døgnet.

Superfullmåner påvirker ekstra sterkt og det øker også faren for større geomagnetisk aktivitet som jordskjelv og vulkanutbrudd, det blir mer uberegnelig vær (som meldt) og ofte høyere tidevann.

Fullmånen egner seg for utvikling av psykiske evner, selv-innsikt og all slags magisk arbeid.

Alt går i skjer i sykluser, og fullmåner representerer total opplysning, helhet, fullkommenhet, styrke og åndelig kraft.

Dagene gir inspirasjon og mulighet til å feire livet, akseptere seg selv og føle seg hel. Kraften vår blir mer synlig og fremtredende, så generelt en fin periode for all slags kreative prosjekter.

Det er normalt med sterkere reaksjoner og følelsesutbrudd i dagene rundt fullmåne.

Våre kollektive reaksjoner i perioden blir mer følelsesbasert og følelser brister lettere og viser seg frem, på godt og på vondt.

I ubalanse kan man fort bli mer masete, spent ustabil og det øker sannsynligheten for konflikter. Er du i denne kategorien er det lurt å f.eks. unngå arrangementer og situasjoner hvor sånt blir trigget frem.

Fullmånen ladder følelsene våre, på godt og på vondt!

Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult i oss kommer til overflaten for å bli bearbeidet og belyst. Mange blir mer høyspent og har problemer med å sove. Andre blir mer følsom og nærtagende og blir lettere opprørt.

Luna=Måne. Det er ikke for ingenting at ordet «Lunatic» knyttes til fullmånen.

Personer i ubalanse blir ofte enda mer ustabile og LUNEfulle. Det er lett å ty til selvbedrag om virkeligheten blir for brutal, så lurt å ikke utfordre skjebnen altfor mye. Kriminaliteten øker og det er flere innleggelser på sykehus.

Månen fornyer seg selv hver måned, det kan du også!

 Benytt dagene til å være ærlig med deg selv. Se på hva fullmånen kan avsløre om dine tema, hva du er klar til å transformere og gi slipp på. Og etterpå kan du være stolt over deg selv for at du var bevisst nok til ikke å repetere samme gamle leksa

Husk å verdsette deg selv for alt du har fått til!

Du allerede er en suksess!  Livet er rett og slett en serie med erfaringer, og du er alltid der du skal være. Det er feilene vi gjør vi lærer mest av, så takk deg selv for alle erfaringer du har fått og visdommen du har oppnådd! 

Er du hissig, husk å telle til 10 og vær tålmodig og snill med deg selv og andre. Og husk at uansett hvor forskjellig vi er, så ser vi alle opp på samme måne 🙂

Mer om ditt Numeriske tall-tema for år 2022 m.m. finner du på her.

Ha en fredelig fullmåne alle sammen 🙂

Du finner mer om 8-tallet nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.


Hvem er du, hva venter deg i fremtiden?

Klikk på bildet for å se oversikt.

 

Comments are closed.