DAGENS TALL FREDAG 20. NOVEMBER, GLOBAL DAG 8

1
21598

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall samt Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Les om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 20=2+0=2
  • Mnd November=11
  • År: 2+0+2+0=2+0+2+0=4
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 2+11+4=17=1+7=Global dag 8.

Tallet 8 er en lukket, spiralformet figur og er også representert som Merkurstaven. Som DNA, en dobbeltspiral hvor positive og negative energier er i perfekt balanse.

Tallet 8 forbindes derfor med livets spiral, tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden. Tallets form gjenspeiler også dets viktigste egenskap. Balanse. Tallet assosieres med planeten Saturn og dynamikken bak årsak og virkning.

8 er sterkt ledertall med mye handlekraft og utholdenhet. En super dag å sette planer ut  i livet.

Tallet 8 gir en økning i energi, forbedrer selvtillit og fokus og gir en følelse av at man kan klare ting man setter seg fore. Kanskje det er derfor det sies at:

 «En entusiast er en som tror 4 ganger mer enn han kan bevise, og beviser 8 ganger mer enn noen er villig til å tro.»

Tallet 8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. Det er et ledertall og har fokus på karriere, næringsliv, økonomi og myndighet. Tallets negative sider er forbundet med frekkhet, materialisme og grådighet. Nedenfor tre kjente kvinnelige ledere med tallet sterkt representert i kartet sitt.

Kilde

Personer påvirket av leder-tallet 8 er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk.

Aage Fridtjof Hareide (f.23.09.1953). Han har 8 som navnetall (bygger på vokaltall 6 og kons.tall 11.) Han har 5 som skjebnetall). 8-tallet handler også om økonomi og han er utdannet revisor.

Imponerende hva har fått til med Danmarks landslag som hverken ble kvalifisert til VM 2014 eller EM 2016. Da han tok over kom Danmark videre i både VM i 2018 og EM 2020.

Han er nå i sitt Personlige år 9, dvs. avslutninger og overganger. I disse dager slutter han som Danmarks trener og skal bli Rosenborgs trener.

Du finner mer om tallet 8 nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.

Ha en fin dag 🙂

tilbudanalyseny2017


 

Comments are closed.