DAGENS TALL LØRDAG 17. APRIL, GLOBAL DAG 8

1
22312

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 17=+1+7=8
  • Mnd April=4
  • År: 2+0+2+1=5
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 8+4+5=17=1+7=Global dag 8.

Tallet 8 er en lukket, spiralformet figur og er også representert som Merkurstaven. Som DNA dobbelspiralen hvor hvor positive og negative energier er i perfekt balanse.

Tallet 8 forbindes derfor med livets spiral, tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden. Tallets form gjenspeiler også dets viktigste egenskap. Balanse. Tallet assosieres med planeten Saturn og dynamikken bak årsak og virkning.

8 er sterkt ledertall med mye handlekraft og utholdenhet. En super dag å sette planer ut  i livet.

Tallet 8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. Tallet gir økning i energi, forbedrer selvtillit og fokus og gir en følelse av at man kan klare ting man setter seg fore.

I religion er det vanlig å knytte tallet til slutten av 7-dagers fasten, på den 8. dagen kan du nyte jordiske velsignelser. 

8 har fokus på karriere, næringsliv, økonomi, myndighet og maktens korridorer og personer påvirket av tallet er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk og kan være rebelsk.

Fredsprisvinnerne Nelson Mandela & Aung San Suu Kyi (f.19.6.1945) har Skjebnetall 8. Sistnevnte er nå er avsatt i et militært statskupp i Myanmar etter anklager om valgfusk. Valget gikk av stabelen 8.november i fjor. Hun har Skjebnetall 8 og steg frem i 8888-opprøret den 8.8.88. Hun sier militærets handlinger er et forsøk på å gjeninnføre militærdiktatur og ber folket motsette seg kuppet.

Nedenfor tre andre kjente kvinnelige ledere med tallet sterkt representert i sine navnekoder.

Tallets negative sider er forbundet med frekkhet, materialisme, korrupsjon og grådighet. Du finner mer om tallet 8 nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.

Klikk på bildet for å se oversikt.

 

Comments are closed.