DAGENS TALL MANDAG 11. OKTOBER, GLOBAL DAG 8.

1
23503

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

Lær mer om ditt Personlige dagstall (A)
  • Dag 11=11
  • Mnd. oktober=10=1+0=1
  • År: 2+0+2+1=5
  • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 11+1+5 = Global dag 8.

Uendelighetstallet 8 er en lukket, spiralformet figur også representert med Merkurstaven. Som DNA-spiralen, hvor hvor positive og negative energier er i perfekt balanse. Tallet forbindes med tiden & evigheten, rettferdighet og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden.

Solen lager ett 8-talls mønster på himmelen når den fotograferes gjennom en årssyklus. Nedenfor reinkarnasjons-loopen.

Verdens eldste mann. I følge Guinness rekordbok er det 112-årige Emilio Flores Márquez fra Puerto Rico.

Han ble født på «uendelighets»-datoen 08.08.08.

Tallets form gjenspeiler som sagt dets viktigste egenskap. Balanse. Etter 7 kommer 8, og i religion er det vanlig å knytte 8-tallet til slutten av 7-dagers fasten. Den 8. dagen nytes de jordiske velsignelser.

Kilde

Tallet assosieres med Saturn og dynamikken bak årsak og virkning. Tallet 8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort og det assosieres med karma.

8 er et ledertall som har sitt fokus på karriere, næringsliv, makt og penger og personer påvirket av tallet er ofte utholdende og sterk både fysisk og psykisk. Tallet forbedrer selvtillit og fokus og gir en følelse av at man kan klare ting man setter seg fore.

Alle tall har sine negative sider og i ubalanse er 8 forbundet med frekkhet, korrupsjon og grådighet. Kjell Ingolf Ropstad (f. 1.6.1985) har et sterkt 8-talls kart med både Navnetall 8 og Konsonanttall 8. Nå har han gått av som både minister og KrF -leder. Partiet gjorde sitt dårligste valg på 85 år. Det er jo politisk uholdbart at man lurer på skatten samtidig som man er ansvarlig for landets statsbudsjett.

Han har Skjebnetall 3 er nå inne i sitt Skjebneår 3 og han gikk av i sin Personlige Skjebnemåned 3. Slike perioder er mer potente på godt og på ondt, det kan gå både opp og ned. Og denne gangen gikk det ned.

Du finner mer om tallet 8 nederst på denne siden. Ellers er det bare å ta et søk bloggen.

Hvem er du, og hva venter deg i fremtiden?

Klikk på bildet for å se oversikt.

 

Comments are closed.