DAGENS TALL MANDAG 14. JANUAR, GLOBAL DAG 9

1
33171
I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle, men aller mest dem som er i sitt Personlige år 3.

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. 

  • Dag:14=1+4=5
  • Mnd januar=1
  • År 2+0+1+9=12=1+2=3
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 5+1+3=Global 9

9 er tallet for overganger, transformasjon og avslutninger

Tallet oppfordrer oss også til å tilgi og gi slipp på ting fra fortiden. Ta oppgjør gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer videre vekst og utvikling.

9 er universets tall og er i den kreative triologi. Tallet representerer kvaliteter som brorskap og kjærlighet, raushet, vidsyn, enhet, godhet, medfølelse og tilgivelse. Det er et sosialt og humanitært tall så vi har en bra dag å samles rundt slike aktiviteter.

Gi bort ting du ikke trenger eller hjelp et medmenneske i nød. Moder Teresa og Marcello Haugen var under sterk påvirkning av tallet, begge opptatt av å gjøre verden til et bedre sted å være for alle og som hjalp andre betingelsesløst. Den idealistiske organisasjonen Anonyme Alkoholikere sitt tallkart er også proppfullt av tallet 9.

Avslutteren 9.

Vi har en fin dag å fullføre prosjekter. Se det store bildet. Kom i kontakt med verden og utvide horisontene.

Knut Arild Hareide ble født den 23. november 1972 og gikk av som partileder i KRF etter nederlaget i november. Dette skjedde i 2018 i hans Personlige år 9.

Kilde

Det samme gjelder Petter Northug f. 06.01.1986 som nylig la opp. Han har startet på sitt første store skifte og var også i sitt Personlige år 9.

Ellers kan en 9-dag gi sterke følelser og masse healing av kropp og sinn. Man kan føle seg motløs, trett og ha oppturer og nedturer. Få nok hvile, og husk å være snill med deg selv og andre.

Ha en fin mandag 🙂

GRATIS ÅRSHOROSKOP FOR ÅR 2019. Nye tall, nye muligheter!


VERDEN PÅ NYTT UTVIKLINGS-TRINN 2017-2025. Hva kan vi forvente? (A)