DAGENS TALL MANDAG 13. JANUAR, GLOBAL DAG 9

1
34375
I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle, men aller mest dem som er i sitt Personlige år 4 (Globalt år).

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. 

  • Dag: 13=3=
  • Mnd januar=
  • År 2+0+2+0=4
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 4+1+4=Global dag 9

9 er universets tall og er i den kreative triologi. Tallet representerer kvaliteter som brorskap og kjærlighet, raushet, vidsyn, enhet, godhet, medfølelse og tilgivelse. Det er et sosialt og humanitært tall så vi har en bra dag å samles rundt slike aktiviteter. En fin dag å fullføre prosjekter. Se det store bildet. Kom i kontakt med verden og utvid horisontene.

Gi bort ting du ikke trenger eller hjelp et medmenneske i nød. Moder Teresa og Marcello Haugen var under sterk påvirkning av tallet, begge opptatt av å gjøre verden til et bedre sted å være for alle og som hjalp andre betingelsesløst. Den idealistiske organisasjonen Anonyme Alkoholikere sitt tallkart er også proppfullt av tallet 9.

Transformatoren og avslutteren 9.

9 er det siste tallet i tallrekka fra 1 til 9 (og alle tall over 9 kan reduseres til ett tall mellom 1 og 9), derfor representerer tallet 9 som syklustall transformasjon, overgang og avslutning.

Tallet 9 oppfordrer oss til å tilgi og gi slipp på ting fra fortiden. Ta oppgjør gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer videre vekst og utvikling. 9-tallet kan gi sterke følelser og masse healing av kropp og sinn.

Nylig så vi at Knut Arild Hareide f. 23. november 1972 gikk av som partileder i KRF i november 2018 i sitt Personlige år 9. Petter Northug la opp i sitt Personlige år 9 og den iranske generalmajoren Qasem Soleimani hadde skjebnetall 9 og døde i sitt Personlige Skjebneår 9.

Man kan føle seg motløs, trett og ha oppturer og nedturer på slike dager. Få nok hvile, og husk å være snill med deg selv og andre.

Ha en fin mandag 🙂

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise