DAGENS TALL 4. DESEMBER, Global dag 1

2
20682

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle.

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. Man bruker samme metode for å beregne skjebnetallet ut fra fødselsdatoen. Alle gode ting er 3.

  • Dag 4=4
  • Mnd. Desember=12=1+2=3
  • År: 2+0+1+9=12=1+2=3
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 4+3+3=10=1+0=Global dag 1

1 er tallet for nye begynnelser, tallet gir en ny start og påfyll med energi.

Dette er tallet for inspirasjon, skapelse, mot, originalitet, uavhengighet, aggressivitet, stolthet, ego og viljestyrke.

Energien i tallet er ambisiøs, oppfinnsom og ledende så vi har en fin dag for avgjørelser, starte nye prosjekter, være bestemt og pågående, handle på nye ideer, stå opp for deg selv, lære nye ting osv. og å gripe fatt i prosjekter du har utsatt.

Kilde

Polfarer Børge Ousland kjemper for livet i kappløp mot tiden.

1 er pionerens tall. 1-ere liker å være nyskapende, banebrytende, først ute på et bestemt område. Utstyrt med tallet er man selvstendig, egenrådig og selvforsynt. Egenskaper som passer godt på polfareren Børge Ousland som nå kjemper for livet i tidenes mest ekstreme polferd sammen med Mike Horn.

Hans fødselsnavn er Børge Michael Jangaard Ousland. Kodene i navnet vårt avslører hvem vi er og kalkulatoren viser at han har navnetall 55/1. Vi får satse på at det går bra. Fordypningsartikkel på gang.

Nye forfriskende innsikter og ideer kan dukke opp i dag!

Tallet 1 inspirerer oss til å ta vare på oss selv. Det er en fin dag å starte på kurs, trenings-programmer, rensekurer og osv. Gi oppfinneren i deg rom og tid til å pønske ut lure planer for tiden fremover. Personer påvirket av tallet er ofte svært selvstendig, sta og selvgående, derfor kan folk kan oppleves som mer sta og egenrådig i dag.

Maria Montessori (født 31. august 1870) var under sterk påvirkning av egenrådige 1.

Hun hadde skjebnetall 1 og vokaltall 1 (navnetall 9, kons.tall 8).
Maria var modig og turde å gå sine egne veier, og ble Italias første kvinnelige lege. Hun aksepterte ikke den tradisjonelle kvinnerollen, og gjennom sitt arbeid med barn utarbeidet hun Montessori-metoden som har innvirkning på måten vi forstår og underviser barn den dag i dag.

Flere artikler om tallet 1 finner du nederst på denne siden.

Ha en fin onsdag 🙂

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise