DAGENS TALL FREDAG 15. NOVEMBER. Global dag 2

0
12507

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle, men aller mest dem som følger den Globale syklusen og nå er i sitt Personlige år 3.

Barn født i dag får skjebnetall 20/2

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjons-metode. 

  • Dag 15=1+5=6
  • Mnd november=11 (mestertall, skal ikke reduseres)
  • År: 2+0+1+9=12=1+2=3
  • Vi summerer dag, måned og år: 6+11+3=20=2+0= Global dag 20/2

Tallet 2 er i hellig geometri representert med to sammenkoblede sirkler. I motsetning til tallet 1 som er et maskulint, aggressivt og aktivt, så er tallet 2 vennlig, feminint og varmt, passivt og mottagelig.

2 er diplomaten så vi har en fin dag for godhjertede intensjoner,  samarbeid, konfliktløsning og koselig samvær med familie og venner.

Mennesker påvirket av tallet sentralt i sitt tallkart har en medfødt evne til å se to sider av samme sak. Også en gunstig dag for nærhet, kjærlighet og romantikk siden tallet liker nærhet og å være 2.

Dagens tall forsterker intuisjon og fantasi og kan gi merkelige hendelser/ åpenbaringer, livaktige drømmer med beskjeder, forvarsler m.m., så det er lurt å lytte til intuisjonen i dag.

Ikke så bra dag for konfrontasjoner, stress, kav og tidstidsfrister. Dette fordi tallet opplever følelser mer intenst og gjør oss mer sårbar for stress og kritikk.

Robin Williams

Robin Williams sjarmerte hele verden med sin varme og vennlighet. 

Påvirket av tallet har man i seg masse vennlighet og neste-kjærlighet. Skuespilleren Robin McLaurin Williams var kodet med vokaltall 11/2 og konsonanttall 20/2 og er et godt eksempel på hvordan kvalitetene i tallet 2 kommer til uttrykk.

Flere artikler om tallet 2 finner du ved ved å klikke på tallet 2 øverst på siden.

Ha en fredelig fredag 🙂

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise