DAGENS TALL LØRDAG 16. FEBRUAR, GLOBAL DAG 4

0
8988

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle, og spesielt dem som følger de Globale års-syklusene (År 3).

Slik finner man det Globale dagstallet med Pythaoras numerologiske redusjons-metode.

  • Dag: 16=1+6=7
  • Mnd mars=3
  • År: 2+0+1+9=12=1+2=3
  • Vi summerer dag, mnd. og år:7+3+3=13=1+3=Global dag 4.
Barn født i dag får skjebnetall 40/4.
Barn født i dag får skjebnetall 4.
Dagens tall har en jordnær, praktisk og produktiv energi og ber oss ta ansvar for ting i materiens verden.

Tallet oppfordrer til organisering og plikter, å lage lister og få unnagjort ting som har blitt liggende. Kanskje man må gi litt ekstra og jobbe overtid.

En bra dag å gripe fatt i ting du har utsatt tidligere!

Tallet 4 representerer vår fysiske verden, byggeren, stiftelse, regjeringer, myndigheter, plattformer og fundamenter. Vi har 4 årstider, og et kalenderår består av 13 x 4 uker. Det går 4 år mellom hvert kommunevalg, stortingsvalg, presidentvalg, OL og VM.

Som du ser nedenfor så har «byggerne» Røkke og Trump skjebnetall 4, men også de andre grunntallene i kartene deres er lik. Nå sammenlignes Røkke med Trump, også han har planer om å bygge nytt tårn ala Trump Tower. Lenke

Det er litt forskjell på tallene 4., 13. og 22.& 31 selv om alle skrives som 4, men på slike dager er det generelt sett lurt å starte nye langsiktige prosjekter.

 Den 22.4. (redusert 4:4) hvert år feires Jordens dag, en merkedag til hyllest for moder jord, som jo er vår alles felles fysiske plattform.

Tallet 4 gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen vår også er et fysisk fundament. Også en fin dag for aktiviteter som å gå på tur i skogen eller å grave i hagen. 


Kilde

 Her noen artige 4-talls tallhistorier.

Her et eksempel på hvordan magnetismen i tallkodene våre fødselsdata trekker til seg reflekterende tall & hendelser i den ytre verden. 

Inge Asbjørn Haugen er Norges mestløpende maratonløper. Han har skjebnetall 22/4. Dette er et mestertall og tallet for ekstreme prestasjoner. Hans personlighet bygger også på tallet 4 siden han har vokaltall 4  og konsonanttall 4 som gir han navnetall 8.

I sin fødselsmåned (4), i årets kalender uke 13 (4) i år -13 (4) løp Asbjørn han sitt 444. maraton.Hvor lang tid brukte han? 4.44,44 minutter! Pr. i dag har han løpt 578 maraton. Her en lenke til hans egen nettside.

Den 04.04.04. feiret Unni 44-års dagen sin 444 meter over havet. Kilde 🙂

Flere artikler om tallet 4 finner du under tallet 4 i tallraden øverst på siden.