DANNION BRINKLEYS FREMTIDSVISJONER om et demoralisert USA.

0
3057

Dannion Brinkley er verdensmester i Nær-Døden-Opplevelser.

Han har opplevd å dø 4 ganger og ble kjent da han ga ut boken «Reddet av lyset» i 1994. Han har gjestet  Winfrey sitt show flere ganger og det er også laget film som bygger på boken. Han har også gitt ut flere andre bøker.

Klikk på lenken for å kjøpe boken.

Kortversjonen. 17. september 1975 «døde» mobberen og drittsekken Dannion Brinkley første gang etter et lynnedslag. Han våknet til liv igjen 28 minutter senere på likhuset og kom med en forbløffende fortelling om hva han opplevde mens han var død.

Han brukte lang tid på å komme seg etter lynnedslaget, og startet et helt nytt liv. Han sier opplevelsen transformerte drittsekken i han, og bruker nå all sin tid på å hjelpe mennesker som har det vanskelig. Han er syk nå og mener selv at han synger på siste verset, men han er ikke redd.

Dannions tall.

Dannion ble født 20.7.1950. En kjapp analyse viser at forfatteren har skriveren- og mediatallet 14/5 som Navnetall. Det bygger på uttrykksfulle og kreative 12/3 som Vokaltall og synske 2 som Konsonanttall. Ellers har han Skjebnetall 6.

Han sier den viktigste profetien handler om hva som vil skje i fremtiden om menneskeheten ikke legger om kursen og fortsetter med sin kriging.

Litt om Dannions visjoner.

Vietnamkrigen var nettopp ferdig da han fikk sin første NDO i 1975.

For å gjøre historien kort så havnet han i en krystallby og traff på 13 lysvesener som ga han masse innsikt. De 13 lysvesenene representerte emosjonelle og psykologiske karakteristikker alle mennesker har. Han kunne også stille dem spørsmål.

Svarene kom via fjernsynsbilder, han fikk se glimt av fremtidige verdensbegivenheter om verden ikke forandret kurs og sluttet å krige. Her litt om det han så som nok handler om nåtiden og den nære fremtid.

Visjoner om et demoralisert land.

Her ble han vist stemningen i Amerika i kjølvannet av Vietnamkrigen. Mange amerikanske soldater ble aldri hentet hjem etter krigen og døde som fanger der.

Visjonen avslørte at USA åndelige tap og tilbakegang var et biprodukt av denne krigen. Den svekket strukturen i Amerika, og etter hvert hele verden.

USA ville få enorm statsgjeld og mange fattige. Mennesker ble åndelig hule. Den åndelige fordervelsen resulterte i en rekke sjokkerende visjoner: Opprørere som plyndret kun fordi de ønsket mer materiell gods, barn som skjøt andre barn, kriminelle som stjal biler, unge menn skjøt på andre unge menn fra bilvinduer. Scener som disse spilte seg ut som scener fra en gangsterfilm. De fleste kriminelle var barn eller ungdommer som ingen brydde seg om. De hadde ikke familie og opptrådte som ulver i flokk, mennesker ble mer og mer som dyr.

Hvordan kan noe slikt skje i landet vårt? Spurte Dannion seg selv.

DNA spiral


Visjoner om Teknologi og Virus.

(Ca. 1:55:50 inn i episoden). Dannion så en mann som oppfant en måte å endre DNA på. Han laget et biologisk virus som ville bli brukt i datamaskinbrikker (Microchip).

Oppdagelsen av brikkene åpnet først for store fremskritt innen vitenskap og teknologi. Japan, Kina m.m. opplevde økonomisk vekst som et resultat og ble stormakter.  Chippene  fant veien til praktisk talt alle former for teknologi, fra biler og fly til støvsugere og blendere.

Før århundreskiftet var mannen blitt blant de rikeste i verden. Han begynte å tenke på seg selv som en guddom og insisterte på å få større kontroll over verden. Han ble så rik at klarte å få kvelertak på verdensøkonomien. Med den ekstra kontrollen begynte han å styre verden og korrumpere verdens helsemyndigheter.

Alle ble tvunget til å få en chip satt inn under huden. Chippen inneholdt personlig informasjon om den enkelte. Ville et statlig organ vite noe om en, var det bare skanne chippen så avslørte den alt fra hvor man jobbet til legejournaler og hvilke sykdommer man var disponert for.

Det var en enda mer uhyggelig side ved chippen. En persons levetid kunne begrenses ved at man programmerte chippen til å drepe med virale stoffer som var plassert i den i den. Slik ble mennesker eliminert av regjeringer for å unngå utgifter på personer på gamle- og sykehjem og kronisk syke. Folk som nektet å bli chippet ble utstøtte omstreifere. De fikk ikke jobb og ble nektet tjenester fra myndighetene.


Avslutning

Som vi så på listen ovenfor endret ikke USA kurs etter Vietnam-krigen, heller tvert om. De har vært involvert i- og har startet utallige nye kriger og konflikter, men siden verdens mest hatede mann ble president har det vært stille.

Vedr. Norge så eskalerte vår deltakelse i kriger etter at kong Olav V døde 17.1.1991.

Vi deltok i Kosovo-krigen i 98-99, krigen i Afghanistan som startet i 2001 og i borgerkrigen i Libya i 2011. Utbruddet av Gulfkrigen som førte til at kong Olav fikk hjerteinfarkt og døde, han trodde 3. verdenskrig var i ferd med å bryte ut. (Kilde)

Kong Olav V snudde seg sikkert i graven 2. mai året etter da daværende statsminister Gro Harlem Brundtland skrev under på EØS-avtalen. Bak ryggen på det norske folk som hadde stemt nei til EU to ganger.

Det var daværende statsminister Jens Stoltenberg som var den viktigste pådriveren da Norge gikk til krig i Libya i mars 2011. Norske fly slapp til sammen 567 bomber over Libya, den største norske krigsinnsatsen siden andre verdenskrig. (Samme år/mnd. som 22/7-terroren inntraff). Mange ble i ettertid sjokkert over Stoltenbergs holdninger til krigen, han mente bombingen var utmerket trening for det norske luftvåpenet. (Kilde)

Man skal være rimelig blind & villfaren om man ikke klarer å se forfallet og korrupsjonen som har skjedd her til lands også de tre siste tiår.

Det er håp. Vi er i år 2020 og det sammensatte tallet 20 assosieres med månen, skjebnen og spirituell anstrengelse og kalles også ”Dommedagens tall”.

Påvirket av tallet 20 opplever man ofte en voldsom oppvåkning eller omveltning som gir nye idealer, ambisjoner og mål. På veien møter man både forsinkelser og utsettelser. Tallet ber om tålmodighet, tillit og sier at vi skal forvente oss det uventede. Og vi har nå jaggu meg vært tålmodig dette året.

Det er november og lyset er i ferd med å bli skrudd på?

Dannions visjoner er ganske treffende med tanke på globalistenes idiotiske verdensherre-dømmeplaner og den pågående vaksineringen av verdens befolkning.

Vi får satse på at planene blir stoppet, akkurat som jeg ikke tar med de siste visjonene til Dannion. Fordi nå har USA faktisk stoppet sin krigføring og har skapt fred i stedet (uten at det får så mye spalteplass). Han fikk også en viktig beskjed som gjelder oss alle:

«Det kan fortsatt endres, og du kan bidra til å endre det.»

Dannion ble født den 20. Tallet 20 assosieres med Dommedag som igjen betyr Apokalypse som betyr å AVDEKKE eller AVSLØRE ting som har vært skjult. 

Vi er i år 2020. På Tarotkort nr. 20 blåser en engel i en Trumpet. Kortet kalles Dommen og symboliserer gjenfødsel, åndelig oppvåkning, fornyelse, objektivitet, kritisk selvransakelse og konsekvenser av valg.

Det er bare feste setebeltet og gjøre seg klar for sluttfasen.

Og husk: Vender en oppmerksomhet mot de spirituelle og åndelige aspektene ved livet, gir tallet 20 lykke og oppfyllelse.

Hele episoden med Wilcock og Brinkley kan du se nedenfor.

Forfattet av: Åse Steinsland, 2.11.2020


Oppdatering vedr. Afghanistan-situasjonen, 18.08.2021. 

Afghanistan ligger på koordinatene 33 °N og tidligere Sovjets kodenavn for invasjonen av Afghanistan var «Operasjon Storm-333». Hendelsen den 25.12.1979 markerte begynnelsen på den 9-årige sovjet-afghanske invasjonskrigen.
Så, i uke 33 og nøyaktig 33 år og 3 mnd. etter at tidligere Sovjet trakk seg ut, var det USA sin tur.
Sovjets fiasko i den Sovjet-afghanske krigen antas å være en medvirkende årsak til Sovjetunionens fall, og det ser vel ikke særlig lyst ut for USA heller i disse dager?🙃
 
USA`s invasjon etterlater Afghanistan i ruiner, det har vel ikke vært passert dag uten vold i landet de siste 20 år. Invasjonen ble solgt som en måte å beseire Al-Qaida- og krigen mot terror på. Hjalp det? Nei, heller motsatt. De bidro til fremveksten av IS (tidligere ISIS) i Midtøsten og en massiv økning i terrorisme over hele kloden. 🥴
 
Ifølge det amerikanske militæret lages 90% av verdens heroin av afghansk opium. I 2000 forbød Taliban dyrking, men etter USAs invasjon ble det i år etter år rekordhøy produksjon. Så USA gjorde Afghanistan faktisk om til en et narkoreir.

Karma is a bitch, ikke tilfeldig at USA nå står overfor en av de dødeligste opioid-epidemiene i landets historie? Og nå har Pfizers vaksinen godkjent i USA – av de samme som godkjente de dødelige opioidene som nærmere 500.000 amerikanere dødd av. Kilde.

USA i år 2021. De fleste går gjennom dyptgripende transformasjoner når visse tall slår inn. ALLE ting styres av lover, det gjelder også nasjoner og karma har som misjon å hindre oss i å flykte fra resultatene skapt av våre gode- eller dårlige handlinger.
USA ble stiftet 4.7.1776 og er nå i 2021 i sitt Personlige Egoknuser-år 4+7+2021/5=16/7. Tarotkort nr. 16 er tårnet, et kort som symboliserer plutselige forandringer, kriser og katastrofer. «Virkeligheten” bryter sammen. Bare å holde på hatten. Og i september blir det dobbelt trykk siden det også er USA`s måned nr. 7.
 
Nå er det Kina sin tur å prøve seg på Afghanistan. På kinesisk heter Kina «Midtens rike» og de vil gjenopprette sin posisjon som verdens sentrum. De har tilbudt Afghanistan å bygge infrastruktur og bringe landet ut av elendighet og inn i en ny tid med økonomisk velstand. Vi får ønske dem lykke til.

«Politikk er kunsten å lete etter problemer, finne dem overalt, bedømme dem galt og iverksette feil tiltak.» Ernest Benn

Undervisningsartikkel om den 33. parallell, som spiller en viktig rolle vedr. sentrale hendelser i både oldtiden og vår moderne verden finner du på lenken under.

 

Kilder:

NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2020. Ny «verdensplattform» underveis?(A)

Kilder