DAVID WILCOCK OG BOKEN «SYNCRONICITY KEY». Historiske hendelser viser seg å skje i sjokkerende presise- og gjentakende tidssykluser.

1
4094

Jeg skrevet en del artikler gjennom årenes løp om synkroniteter hvor jeg har prøvd å vise at tiden som går mellom hendelser ikke er tilfeldig og at ting skjer på spesifikke datoer og når det har gått x-antall dager siden lignende fraktaler/speilhendelser.

David Wilcock
David Wilcock

Ved hjelp av tall, astrologi, synkroniteter og begreper som fraktaler, hellig geometri, kvantefysikk og ny forskning viser nå David Wilcock at det finnes en skjult matematisk arkitektur kodet i tiden som går mellom hendelser i boken «Syncronicity Key».

I videoen nedenfor stiller han spørsmålet: Hva om universet er levende og prøver å kommunisere med deg ved hjelp av synkroniteter og loven om karma?

Historiske hendelser viser seg å skje i sjokkerende presise- og gjentakende tidssykluser.

Nedenfor del I av video med David Wilcock i forbindelse med lanseringen av hans bok «Syncronicity Key».

I boken nevner han blant annet  sammenhengen mellom tidligere president Jimmy Carter og Marcus Porcius Cato (234 f.Kr. – 149 f.Kr.), en romersk statsmann kalt «Censoren av Roma».

Han gir det han mener er omfattende bevis på at Carter synes å være reinkarnasjonen av Cato. Det går også nøyaktig 2160 år mellom deres liv og virke (reisen gjennom et stjernetegn tar 2160 år, et astrologisk storår og reisen gjennom alle 12 stjernetegn tar 25920 år).

univers på univers

Vi beveger oss i spiraler gjennom rommet i stedet for i sirkel.For å utvide det visuelle bildet av disse syklusene innenfor sykluser så får vi et spiralmønster av planetenes- og stjernenes bevegelse gjennom galaksen og kosmos.

Den viktigste nøkkelen for å finne ut av slike sykluser er å finne start- og sluttpunkter.
Snowden har fått asyl i Russland.
Snowden har fått asyl i Russland.

En syklus på 2160 år er delt i inn i 4 x 540-års kvartalsykluser.  Disse 4 syklusene markerer de fire hjørnene i et kvadrat inne i en sirkel.  Hver av disse kvart syklusene kan visualiseres som sirkler innenfor sirkler eller hjul innenfor hjul, akkurat som vi er i bane rundt en sol som igjen går i bane rundt en annen stjerne.

En liten digresjon kanskje, men Edward Snowden blir også nevnt i videoen. Interessant nok så er «landsforræderen» med det kongelige navnet Edward født den 21.06.1984,  på samme dato og året etter en annen kjent person og Englands neste konge, prins William som er født 21.06.1982.

Prins William
Prins William

Hver gang vi beveger oss gjennom denne 4-dels syklusen og når et punkt i sirkelen, opplever vi at det skjer kopi-hendelser som har skjedd før. Med andre ord, historien gjentar seg.

De franske forskerne Michel Helmers og Francois Masson avslørte rundt 1958 den skjulte sannheten om gjentatte sykluser og mente at alle kulturer går gjennom stadier av sin åndelig og religiøs utvikling som er delt opp i 4 ryddige 720-års sykluser, til sammen 2880 år.

Universet jobber i 9, og 9 x 2880 er 25920 år.

Universet jobber i 9 og tverrsummen av alle tall nevnt her blir selvfølgelig 9.

432hEn annen fremtredende russisk matematiker ved navn Anatoly Fomenko oppdaget også slike gjentatte mønstre gjennom historien. Hans sykluser varte i 1296 år og ble delt inn i 4 deler på 324 år hver.

Da har vi en perfekt inndeling av et 25920 års astrologisk storår bestående av nøyaktig 20 sykluser på 1296 år innenfor et astrologisk storår på 25920 år som igjen er 2160 x 12.

I videoen spør Wilcock: Hva om vi bruker år 720 etter kristus som utgangspunkt  og startpunkt for en av Fomenko sin 1296-års syklusene? Dette ville bety at syklusen slutter i år 2016, altså neste år.

En reise gjennom et stjernetegn tar 2160 år, og vi er nå ved veis ende i fiskenes tidsalder og er på vei mot vannmannens tidsalder som skal vare i 2160 år.

Hvor har vi sett disse tallene før? As above, so below. Som i tid, så i rom.

geometrisk tid

Hva ville skjedd om vi klarte å identifisere disse skjulte matematiske lovene som styrer både skjebnen til enkeltpersoner og nasjoner gjennom tilsynelatende tilfeldige synkroniteter?

w1

Universet kommuniserer ved hjelp av tall og viser veien til harmoni ved hjelp av tall.

Avsløringene gir mattematikk en helt ny dimensjon, og dette burde da være en viktig oppgave for de universitets-lærde å forske på?

Når vitenskapens verden en gang i fremtiden er klar til å implementere det universelle tallsystemet, vil vi få et spektakulært hopp i utvikling. Ikke før. I mellomtiden får vi i retur det vi selv skaper.

Mayane kaller denne syklusen for «»End of time» fordi i 2016 så avsluttes en syklus gjennom en galaktisk natt som har vart i 12960 år (halvparten av 25920 år som er et astrologisk storår.

200820092010201120122013201420152016
111/23456789

Det finnes mange allerede mange virkeligheter og dimensjonsnivåer, og skapelsen fortsetter i det uendelige.

Nedenfor nok en spennende serie med Randall Carlson som mener det finnes et «kosmisk tempo» som bygger på hellig geometri og at dette er kodet inn i myter og arkitektur på jorden og at disse geometriske tallene styrer tidsaldrenes utvikling.

Nå er det 2016. Vannmannens tidsalder er sagt å skulle innlede en gullalder hvor tid og død opphører å eksistere og menneskeheten vil få sin belønning og smake på udødelighetens elixir. Spennende tider vi lever i 😉

Boken «Syncronicity Key» kan bestilles via David Wilcocks nettside.

Her link til siste artikkel fra nettstedet hans. Anbefales.

Forfattet av: Åse Steinsland, 16.06.2015

vitruvian mannAktuelle artikler for deg som vil lære mer. 

FIBONACCIREKKA, DET GYLNE SNITT OG TALLET 9. Livet og universet fungerer etter visse geometriske mønstre og proporsjoner. https://www.numerologensverden.no/fibonaccirekka-det-gylne-snitt-og-tallet-9/

MYSTISKE TALLSYNKRONITETER I TIDEN SOM GÅR MELLOM LIKE HENDELSER. 99 år og 9 måneder mellom Titanic og Costa Concordia. 555 dager etter terroren i Algerie, flystyrt med Air Algerie. 7777 dager mellom Scandinavian-Star og terroren i Oslo/ Utøya. Dette fenomenet henger også sammen med PI som 22/7.https://www.numerologensverden.no/2222-3333-4444-7777-mystiske-tallsynkroniteter-i-tiden-mellom-sentrale-hendelser/

UTENOMJORDISKE SIGNALER OG KODEN 227-27-27-27. Forrige uke skrev jeg også om NSA som har dekodet utenomjordiske signaler. Nøkkelen kryptologene brukte til å dekode tallbeskjedene? A=1, B=2, C3. osv., en eldgammel vitenskap som kalles Numerologi .https://www.numerologensverden.no/utenomjordiske-signaler-og-koden-227-27-27-27/

22/7 – DEN UNIVERSELLE OG HARMONISKE PI GJENOPPDAGET?  Som i rom, så i tid. Artikkelen avslører hvordan 22/7 viser seg i tiden som går mellom sentrale hendelser sammen og knytter dem sammen. Da blir PI plutselig veldig spennende fordi den gjør mer enn å definere forhold i sirkler, 22:7 definerer også når hendelser vil skje i tidsdimensjonen.  https://www.numerologensverden.no/227-den-universelle-og-harmoniske-pi/
År 2015 OG 9-FRAKTALER. Som i rom, så i tid. Det ser ikke så lovende ut vedr. sommerværet, men vi får være optimister. https://www.numerologensverden.no/ar-2015-9-fraktaler-som-i-rom-sa-i-tid/

432 HZ, DEN TAPTE HARMONISKE FREKVENS. 440 Hz som musikkinstrumenter er innstilt på i dag, er ute av synkronitet med resten av universets harmoniske musikk. Vi er en del av universet, og ved å justere oss tilbake til universets harmoniske toner, tar vi et stort skritt i retning å helbrede oss selv. Jeg mener dette er FUNDAMENTALT viktig for menneskehetens videre utvikling. https://www.numerologensverden.no/432-hz-den-tapte-harmoniske-frekvens/

hellig geometri1

 

 

Comments are closed.