DELFINERS HELBREDENDE EVNER. De forandrer folks liv.

Barn født med delfiner som jordmødre blir superintelligente.

0
11124

Våre venner i havet fortjener så absolutt litt positiv omtale.

Oppdatering 31.08.2021: En gruppe delfiner som har vært utenfor Irland siden 2019 tiltrakk redningsmannskapets oppmerksomhet og en. forsvunnet svømmer ble funnet og reddet. Artikkel her 

Alt tyder på at delfiner kan aktivere skjulte kvaliteter i oss.

Mange husker sikkert den kloke, glade og lekne delfinen Flipper som på de forunderligste måter oppklarte forbrytelser og reddet uskyldige mennesker fra farlige situasjoner.

Visste du at barn som er født med delfiner som jordmødre blir superintelligente, og at kvinnene ikke føler smerte under fødselen?

En internasjonal forskergruppe mener hvaler og delfiner er så intelligente at de bør anerkjennes som «personer» og få menneskelignende rettigheter.

Hvorfor er så mange mennesker så opptatt av delfiner?

Les mer om:

  • Hvordan kommuniserer delfiner?
  • Delfiners helbredende kraft
  • Delfiner som jordmødre (video)

I Eilat i Israel finner man et berømt delfinarium hvor de har forsket på effekten delfiner har på mennesket.

Delfiners delikate system
Delfiner kommuniserer ved hjelp av lydbølger.

Hvordan kommuniserer delfiner?

Delfiner kommuniserer med hverandre ved hjelp lydbølger, ekkolokalisering og holografi. Ved hjelp av ekkolokalisering reflekteres lydbølger som avslører byttedyrets posisjon. Lydbølgene sender tilbake et ekko fra nære eller fjerne objekter, og dette ekkoet fanger delfinen opp som en akustisk «bilde». Ekkoet omdannes til nerveimpulser som igjen sender informasjon tilbake til hjernen.

Hei og åhhå
Slik kan lyden fra en delfin se ut.

Forskning på delfiner og hvalers hjerner viser at de er komplekse vesener. De kommuniserer ved å rope ut sitt eget navn, og en studie antyder at de også kan snakke om hverandre ved å bruke navn, akkurat som oss mennesker.

Skapelsen bygger på lyd og frekvenser. Bildet til høyre ble lagd ved å konvertere lydfrekvenser fra en delfin ved hjelp av en en matematisk prosess som kalles wavelets. Bilde laget av Mark Fischer fra Aguasonic Acoustics, USA.

Ansatte ved National Marine Mammal Foundation i San Diego hørte i 1984 mumling fra en tank med hvaler og delfiner som hørtes ut som to personer som snakket sammen. Nedenfor kan du høre Beluga-hvalen Noc synge en liten munter trall. Den får deg garantert i godt humør 🙂

Delfiner sender ut lydbølger som svinger på en harmonisk frekvens.

All forskning viser at å svømme med delfiner har en en positiv, helbredende effekt på menneskekroppen. Når de sender ut lydfrekvensene sine, genereres det et energisk felt som stimulerer matchende frekvenser i oss.

Delfiner oppfatter oss ikke bare med øynene, men også med sine soniske sanser, og de avgir og hører lyder og frekvenser fra 40 til hele 180 000 Hz, frekvenser langt over det vi er i stand til å høre. (Vårt menneskelige øret kan oppfatte lyd på mellom 20-20000 Hz).

Delfiner viser en særegen interesse for gravide kvinner og barn.
Delfiner viser en særegen interesse for gravide kvinner og barn.

Delfiner er svært følsomme, det blir sagt at kvinnelige delfiner føler når de er i nærheten av gravide. De viser ofte tegn til å ville beskytte kvinnen.

Enstudie basert på 200 personers møte med delfiner avslørte at samvær med delfiner forsterket helbredelsesprosesser til syke. Andre rapporterte euforiske og ubeskrivelige opplevelser i møte med delfiner.

Ved hjelp av en elektro-encephalogram-maskin(EEG) testet forskerne folks hjernebølger før- og etter interaksjon med delfiner. Endringene som kom frem i hjernens bølgemønstre mener de er vitenskapelig bevis som forklarer endringene i menneskene.

For eksempel så opplevde autister en forbedring og ble mer åpen etter møtet med delfinene. Jeg hørte også en historie fra Perth i Australia hvor en gruppe ville delfiner kom inn på en strand og lekte med menneskene når de badet da noe uvanlig skjedde.

Mange autister opplever forbedring i sin tilstand og blir mer åpen etter å ha vært med delfiner.
Mange autister opplever forbedring i sin tilstand og blir mer åpen etter å ha vært med delfiner.

En delfin dunket kvinnen så hardt i det ene brystet at hun måtte oppsøke lege hvor det ble oppdaget at hun hadde kreft i brystet.

Kvinnens liv ble reddet fordi kreften ble oppdaget tidlig nok.

Hellig geometri i hjernen gir oss svar.

Over en treårsperiode samlet forskerne dokumentasjon for å forsøke å avmystifisere delfiners helbredende kraft. Desto mer de observerte, desto mer forstod de hvor lite de forstod, og kom frem til at mennesker har fortsatt mye å lære av «sjømennesket». Hellig geometri ser ut til å gi oss noen av svarene på delfinenes helbredende egenskaper.

Delfinhjernen er større en menneskets hjerne.

Enkel geometri besvarer spørsmålet. Menneskers hjerne er et lukket bi-polart system kontra delfiners hjerne som har et åpent tri-polart system.

 

Vi har blitt fortalt at vi er på toppen av dyreriket vedr. intelligens. Bildet til høyre avslører noe helt annet.

Hellig geometri besvarer spørsmålet fordi delfiners hjerne består av 3 hemisfærer,  menneskehjernen har kun 2 hemisfærer.

Dette betyr at delfiner prosesserer lys, lyd og frekvenser annerledes enn vi mennesker.

Selv andreplass virker usannsynlig i denne rangeringen for oss fordi forskning viser at mange av pattedyrene i havet har utviklet nivåer av kommunikasjon som ligger langt over menneskers evne.

Forskning viser at enkelte hvaler scorer 1000000 i talekompleksitet, og det gjennomsnittlige menneskelig språk rangerer rundt 10000. Er vi heldig, får vi kanskje tredjeplass  – om ikke apene tar oss igjen da 🙂

Delfiner som jordmødre

Igor Charkovsky er en russisk «jordmor» som har opplevd over 20.000 kvinners undervannsfødsler med delfinerI 1979 begynte han å eksperimente med delfiner og barn. Hans datter var en av de første moderne undervannsfødte barn.

Eventyret startet da han og teamet hans tok en kvinne med til Israel som ville føde i sjøen.

Fødselen ble forberedt på ca. 2 meters dybde da plutselig tre delfiner dukket opp. Delfinene tok over hele showet,  de dyttet assistentene og jordmødrene bort og»skannet» kroppen til den fødende kvinnen (med sonar). Kvinnen fødte så UTEN SMERTER OG FRYKT.

Det var etter dette de åpnet den nye praksisen med delfiner som jordmødre, ‘Dolphin mid-wivery».

De nye barna
Aktiverer delfinene kvaliteter som ligger skjult i oss mennesker?

Charkowsky mener å kunne dokumentere at barn som er født med delfiner som jordmødre, blir født med ekstraordinære egenskaper.

Han sier at av en eller annen grunn så er delfiner tiltrukket av gravide kvinner og små barn, og han mener delfinene bidrar til å helbrede mennesker med mentale og psykiske problemer. Han sier at vann er deres naturlige element, og mener at dette er bevis for at mennesker en gang hadde en mye mer kontakt og forbindelse med vann.

Se video av en slik fødsel under vann nedenfor.

Interessant nok viser det seg også at de fleste av barna som er født med delfiner som jordmødre, utvikler superintelligens, ( IQ på over 150, geni ), de blir mer emosjonelt stabil og får sterke kropper.

Det kan virke som delfiner opererer på høyere frekvenser og dimensjonsnivåer som gjør dem i stand til mirakuløse ting.

I artikkelen «De nye barna, bærere av den nye tids intelligens» skriver jeg om  90 % av DNA-et som har vært sett på som “søppel-DNA” ble forsket på av russiske forskere er aktivert i enkelte barn.

Kanskje delfiner kan aktivere kvaliteter som ligger skjult og klar til aktivering i mennesker ved hjelp av lydfrekvenser?

Man to man.
.

Delfiner bør anerkjennes som personer og få rettigheter.

En internasjonal forskergruppe mener hvaler og delfiner er så intelligente at de bør anerkjennes som «personer» og de jobber for at delfiner og hvaler skal få menneskelignende rettigheter.

Professor i etikk, Thomas White mener uttrykket «grunnleggende moralske rettigheter» handler om hvilke betingelser medlemmene av en arten trenger for å leve og utvikle seg. Hvalene og delfinene bør ha rett til å være i fred for mennesker og ikke bli utnyttet slik vi gjør i dag. Du finner mer om dette i denne lenken fra «forskning.no» 

I  videoen nederst på siden fra aktivistnettstedet Supreme Master Television, forteller  Thomas White hvorfor han mener delfiner bør ha rettigheter.

delfinkrigTrist nok så er delfiner/hvaler så intelligent at  flere nasjoner har trent opp dyrene til militære oppdrag. De omtales både som angrepsdelfiner, drapsdelfiner og militære delfiner.

I april 2019 fulgte en belugahval (lik den som synger ovenfor) etter en fiskebåt i Norge. Hendelsen ble omtalt i aviser verden over. Fiskeren hoppet i havet og befridde hvalen fra to belter som var festet stramt rundt kroppen. Den hadde trolig rømt fra den russiske marinen. Hvalen er i tilfelle langt fra den eneste som har gjort militærtjeneste i havet skriver aftenposten.

Oppdatering desember 2022, symptomer på Alzenheimer hos mennesker er blant annet forvirring vedr. tid, sted og dårlig retningssans. Nå har forskere funnet endringer i hjernen hos gamle delfiner som ligner våre. Det er sikkert flere faktorer inne i bildet, men kanskje det er litt av forklaringen bak strandede delfiner og hvaler? Kilde

 


Pythagoras, Numerologiens far var vegetarianer.
Pythagoras, Numerologiens far var vegetarianer.

Hva er Numerologi?

Skapelsen bygger på lyd og frekvenser (tall), og Pythagoras mente at hvis man kjente til hvilke tall som dannet en persons energi (personlige frekvens) så ville man forstå vedkommendes liv og egenskaper. En Numerologisk analyse kan sees på som et kosmisk matematisk fingeravtrykk. Dataene som er lagret i fødselsnavn og fødselsdato inneholder kodene hele livet bygges på.

Når du får forståelse for hva dine personlige tall innebærer, får du verdifull kunnskap som kan hjelpe deg til å få frem dine beste sider.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 15.04.2014, oppdatert 01.06.2016

Linker

Video om Thomas White og hvorfor han mener delfiner og hvaler bør få rettigheter