DEN HARMONISKE 13 x 28-DAGERS KALENDEREN. På tide å bytte kalender?

I den harmoniske 13 x 28-dagers kalenderen som sies å være en evigvarende kalender som aldri trenger å korrigeres.

0
5293

På tide å bytte kalender?

Den harmoniske kalender består av 13 måneder, ikke 12 måneder slik vi praktiserer i dag.

Den harmoniske 28-dagers kalenderen sies å være en evigvarende kalender som aldri trenger å korrigeres, slik vi holder på med vår nåværende kalender med skuddår, sekundjusteringer osv.

13 måneders-kalenderen ble foreslått av (FN)

Denne kalenderen ble faktisk foreslått av «Leage of Nations» (forløperen til FN) tidlig i det 20. århundre. Omtrent 500 forslag til ny kalendere kom inn og tre ble plukket ut. Den mest populære var den med 13 måneder av 28 dager.

Denne fikk 98% av stemmene fikk den under avstemningen og ble støttet av 1300 bedrifter som ble spurt. I 1930 proklamerte de at den 1 januar 1933 ville verden ha en ny kalender, men Vatikanet gikk i mot.

skilpadde 2Uten tids-dimensjonen hadde vi ikke vært her, og kalenderen er viktigere enn folk tror.

Den fungerer som plattform for måling av tid. Tid fungerer som organisator av virkeligheter – og skaper usynlige grenser og rammer for skapelsen.

1 år består av 13 måner x 28 dager og månens sykluser gjenspeiles også i skilpaddens skall.

skilpadde 1Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner (som gjøres om til tall).

På bildet til høyre kan du se hvordan skilpaddens mønster reklekteres i Cymatics-forsøk med sand på en plate som utsettes for forskjellige lydfrekvenser. Naturens hellige geometriske mønstre trer frem.

Tallet 13 representerer også Gudinnen fordi det er også en direkte tallsammenheng med vår reproduksjonssyklus siden kvinners 1 årige menstruasjonssyklus følger denne rytmen på 13.

Den harmoniske kalender ble brukt i forhistoriske India, Kina, Sør-Amerika av folkeslag som annet esserne, kelterne, egypterne, polinerserne, mayane, inkaene m.m. Mange bruker den fortsatt i dag.

 • Et år består av 13 måneder (1 år består av 13 uker x 4 årstider =52 uker)
 • Hver måned hadde 28 dager
 • En måned bestod av 7 dager x 4 uker
 • 1 tidløs dag. (25. juli / 7:7)
 •  1.Nyttårsdag ble feiret dagen etter, 26. juli.
«Day out of time».

25. juli – Dagen uten tid.

25. juli  kalles «Day out of time». Dette er den overflødige 365. dagen i året, og den feires som dagen for kjærlighet, fred, meditasjon og lykke før det nye året starter den 26. juli.

 • Hvert år den 25. juli stiger også stjernen Sirius (Hundestjernen) med solen.
 • Fridagen representerer avslutningen på et 13 x 28 =364 dagers år.
 • Vi regner: 3+6+4=13. Dagen rejusterer kalenderen deres,  og man klargjøres til et nytt solår.

13maaner

Moder jord

Dagen ble tidligere brukt til takknemlighet for vår iboende gudommelighet og tilknytning til naturens sykluser.

Kalenderen respekterer Moder jords feminine aspekter og integrerer dem i sin tidsregning.

Tidligere kulturer forstod begrepet tid gjennom studier av naturen, kosmos og planetenes bevegelser, og de kunne også utføre profetier på grunn av den dype innsikt i kosmos og deres nære forhold til moder jord.

12 rundt 1 = 13

 

Mayaene regnet ut en av sine mange kalendersykluser fra Venus fødsel den 13. august 3113 f.Kr.

Tallet 13  var og er et tall sentralt i tradisjoner innenfor hellig geometri, fordi tallet reflekterer et geometrisk mønster som eksisterer i mennesket, naturen, og i hele kosmos.

Retningspunkter ble brukt for å markere og beregne tid og kunnskap om når energier var på sitt høydepunkt i møte mellom ånd og materie.

Mayaene ser energiene bak skaperverket som  en guddommelig essens, en usynlig kraft de kaller k’ul.

To ting avgjør hvordan de forholder seg til verden. Det første er troen på k`ul. Det andre er hvordan man ser på tid. Mayaene bruker tallene 13 og 20  i sin kalender for å vekke ”gudsbevisstheten” i seg selv.

En solsyklus rundt stjernen Alcyone er oppdelt i 13 x 25920 år= 336960 år.

Universet jobber i 3-6-9, og det sies at  vårt solsystem fullfører snart en slik syklus rundt Alcyone. Vi nærmer oss slutten på en solsyklus, og en ny syklus er rett rundt hjørnet.

I slike perioder øker ”hastigheten og frekvensene” i hele solsystemet. Dette er grunnen til at mennesker føler at tiden går raskere.

Vår nåværende kalender med 12 måneder som ikke omfavner helheten som 13.

Hva er konsekvensene av å måle tiden feil og være ute av sykronitet med resten av galaksen?

Tall skaper vibrasjoner som enten er i resonans eller disharmoni med naturen og menneskets kropp, og kalendere påvirker menneskers tankemåte.

For å få oss på riktig kjøl og i harmoni med resten av universet, er det vel på tide revurdere kalenderen i vår vestlige skakkjørte og mer og mer unaturlige verden.

Vår nåværende 12-måneders kalender har vært med på å påvirke den kollektiv disharmonien som har ført til at vi ikke er i harmoni med oss selv og naturen.

dna4Ubalansen i verden henger sammen med vår fremmedgjøring fra de naturlige sykluser og dermed også naturen.

Dersom du studerer menneskekroppen, vil du se at  tallene eller frekvensen 13:20:33  er harmonisert i menneskekroppen. Denne hemmeligheten var også kjent i oldtiden.

kroppgeometriMayaene mener mennesker har en iboende galaktisk og harmonisk resonans basert på 13 koblingspunkter (portaler) mellom menneskekroppen og galaksen.

 • Vi har 13 store bevegelige ledd i kroppen – ankler, knær, hofter, håndledd, albuer, skuldre og nakke.
 • Vi har 20 fingre og tær.
 • Plusser man sammen 20 og 13, dukker mestertallet 33 opp, og vi har 33 virvler i ryggraden.

Tallet 13 ble demonisert, men det var engang et svært hellig tall med mye kraft og makt. I tidligere tider ble den guddommelige feminine kraft hedret gjennom oldtidens gudinne-religioner.

13 - Det store lykketallet?
13 – Det store lykketallet?

Mennesker fulgte den naturlige kosmiske kalenderen med 13 måner og feiret de skiftende årstidene på jorden (4),  Vi var ”på nett” med resten av universet. Dette kan du lese mer om i denne artikkelen om tallet 13.

Vi lever i en ”mekanisk” frekvens som er uforenlig med de sanne mønstre og sykluser i naturen og har manifestert seg på planeten som pågående miljøødeleggelser, angst, uro og sykdom, grådighet, frykt, følelse av separasjon og isolasjon, konkurranse, stress, materialisme, utnytting, mv. Vi mistet helhetsbildet.

På tide med ny kalender?

Akkurat slik et menneske er programmert og kodet med tall til å bli slik det er, er det med virkeligheten.

Den gregorianske kalender som vi følger i dag bygger på mønstre som er unøyaktige og ute av synkronitet med både skapelsen, menneskekroppen og de naturlige sykluser i  universet.

En ny tid er rett rundt hjørnet 🙂

Den galaktiske 13-måneders kalenderen er logisk, enkel å følge og gjør det lett å planlegge.

Ikke minst så vil den være med på å gjenopprette forbindelsen vår til resten av universet og skapelsen som vil føre til at vi  blir mer  «vitner» til vår illosoriske fysiske verden i stedet for låst i den bevissthetsmessig.

Den er harmonisk, representerer perfeksjon og kan hjelpe til med å løfte eksistensen inn i en større helhet og galaktisk timing.

Den galaktiske kalender med 13 måneder.

Den nye syklusen representerer de guddommelige feminine energiers tilbakekomst, og de feminine energier vil igjen bli respektert på jorden.

I forbindelse med at vi faktisk lever i en feil kalender, fikk spørsmål fra en kunde om hvordan Numerologi da kan stemme?

De fleste av beregningene i Numerologi baseres på bokstavene i navnet ditt som er lyden din og bokstavene gjøres om til tall.

Når det gjelder fødselsdato, så baseres Numerologi på tanken om reinkarnasjon.

Det er du som koder deg selv før du blir født, og da går man ut fra at sjelen har kunnskap om dette, og velger sine koder deretter.

 

 

1313BOKSTAVER

Det engelske alfabetet består av 13 + 13 bokstaver.

Husk at ingen eier sannheten, heller ikke jeg. Still spørsmål, kjenn etter og ta til deg det som resonnerer med deg.

Du skaper din egen virkelighet, så velg din sannsynlige fremtid med omhu:)

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 23.07.2010

Relaterte artikler:

Fordypning i det hellige tallet 13. https://www.numerologensverden.no/det-hellige-tallet-13/
Fordypning i tallet 13 og måneblodet. https://www.numerologensverden.no/tallet-13-og-maneblodet/

Linker: