NIKOLA TESLA DEKODET. Født 10.7. Død 7.10.

4
9327

Vi ser nærmere på tallene til mannen som oppfant det 20. århundre, «Skytsengelen til moderne elektrisitet», Nikola Tesla.

Nikola Tesla er mest kjent for sine mange revolusjonerende bidrag til elektrisitet og magnetisme. Han ble født i  Østerrike, dagens Kroatia og ble senere amerikansk statsborger.

Tesla oppfant en rekke ting som i dag er kjernen i moderne teknologi. moderne strømforsyning og belysning, radio, elektrisk klokke, trådløs kommunikasjon, røngtenstråler, robot-teknologi, HAARP-teknologi og laservåpen. Han var opptatt av fri energi og forsket på kulelyn og solenergi.

El-bilselskapet Tesla Inc. (tidligere Tesla Motors, Inc.) som startet i 2003 har oppkalt bilen etter han.

Mannen som er kjent for å skape kunstige lyn i sitt eget laboratorium ble i følge legenden født ved midnatt under en voldsom elektrisk storm. Eller?

Et av-klassifisert FBI-dokument hevder Nikola Tesla ble brakt til jorden fra Venus.

Klikk på teksten for å gå til FBI-siden hvor du kan selv laste ned dokumentet.

Jeg gjør oppmerksom på at det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall i fødselsnavn og fødselsdato.

Nikola Teslas fødselsdata og Personlige tall.

 • Fødselsnavn: Nikola Tesla
 • Fødselsdato: 10. 07.1856 (1.7.)
 • Død dato: 07.01.1943   (7.1.)
 • Navnetall: 11/2
 • Vokaltall: 13/4
 • Konsonanttall: 7
 • Skjebnetall 10/1
 • Fødselsdag: 10
Her noen av Teslas personlige eiendeler som er utstilt på et museum i Beograd.
Her noen av Teslas personlige eiendeler som er utstilt på et museum i Beograd.

Som vi ser har Tesla det magiske tallet 7, tallet for forskeren, mystikeren og filosofen i kombinasjon med det visjonære mestertallet 11/2 blant kodene i fødselsnavnet sitt (identitet).

Denne kombinasjonen med mestertall sammen med tallet 7 går igjen hos mange av tidenes største genier. Benjamin Franklin, Thomas Alva Edison og Albert Einstein hadde også denne tallkombinasjonen i kodene sine.

I denne kategorien finner vi skapere og oppfinnere av nye systemer som er til fordel menneskeheten.

Tallet 11/2 sies å være høyest ladede tallet av alle. Tallet kalles de synskes tall og tallet gir visjoner og evnen til å ta inn informasjon fra andre plan. Tallet er høysensitivt og fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste plan. Når disse kvalitetene kommer sammen med forskeren og vitenskapstallet 7, så får vi eksentriske personer med «rare evner» som ofte

bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, og de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Hans skjebnetall var 10/1 og han var også født den 10 i uke 28 som også gir oss tverr-sum 10.

Et skjebnetall han levde opp til i aller høyeste grad. Tallet 10/1 er tallet for originalitet, den selvstendige pioner, leder og oppfinner.  En annen kjent oppfinner som var under sterk påvirkning av tallet 10/1 var Apple-oppfinneren Steve Jobs.

Tesla var en klok mann.
Tesla var en klok mann.

Å ha to like kjernetall blir i numerologi sett på som meget heldig, for muligheten for fremgang forsterkes av de like tallene. Man får en større konsentrasjon av egenskapene som er i tallet. Tallet 10/1 er kosmos tall og skapelsens mønster. 10 inneholder alle tall og derfor alle ting og muligheter. Det er er roten til eller vendepunktet i all regning, orden; herskermakt; tilbake til utgangspunktet.

Tallet 1 står sterkt alene, og personer påvirket av tallet sentralt i sitt numerologiske kart er ofte svært selvstendig, sta og selvgående, noe Tesla var i aller høyeste grad.

Det sammensatte tallet 10 assosieres med skjebnen og forandringer. Tallet 10 bærer i seg en kraft til å gjøre kreative ideer om til konkret virkelighet. Det står for kjærlighet og lys, det å skape alt en kan forestille seg. Slik en ser det for sitt indre øye, slik skal det bli.

Nikola Tesla oppfattet sine ideer og oppfinnelser som konkrete ting.

Tesla hadde fotografisk hukommelse. Han kunne lagre en oppfinnelse i hodet i flere år, for så å ta den fram igjen og gjøre den ferdig.

.
.

Tesla hadde evner langt utover det vanlige og var langt foran sin tid. Dette førte til at mange av hans ideer og visjoner ble avvist,  fordi ingen skjønte hva han snakket om.

Han snakket flere språk flytende. I tillegg til serbokroatisk snakket han syv andre språk: tsjekkisk, engelsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk og latin.

tesladueNikola Tesla, fiksert på tallet 3

Som vi vet, så er alle gode ting 3. På det 3. skal det skje.

Han er kjent for å ha trodd på at tall styrke universet og utsagnet om tall som går slik:

Om du forstår tallene 3,6 og 9 og så har du nøkkelen til Universets mysterier.

Han måtte alltid f.eks. gå rundt en bygning 3 ganger før han gikk inn, han vasket alltid hendene sine 3 ganger og han insisterte på å bo på hotellrom med nummer som gikk opp i 3.

 • Tesla hadde en forkjærlighet for tallet 3.
  Tesla hadde en forkjærlighet for tallet 3.

  De siste ti årene av sitt liv bodde Tesla i en to-roms suite i 33. etasje i Hotel New Yorker, på rom nr. Suite nr. 3327. (27=3x3x3)

 • Nikola Teslas patentnr. for radio var 645576.
 • Summer sammen tallene i patentnr.: 6+4+5+5+7+6 = 33.

Teslas store kjærlighet var faktisk duer. Normale folk mater duer i parker, mens Tesla tok dem tilbake til hotellrommet sitt. Spesielt en due ble han glad i. Han skrev om denne:  «I loved that pigeon as a man loves a woman, and she loved me. As long as I had her, there was a purpose to my life.»

Vedr. Teslas personlige livsstil så spiste han aldri spiste kjøtt, ikke røykte han eller drakk kaffe eller te, men for han var alkohol livets eliksir og han drakk stort sett hver dag. 

Wardencliffe-prosjektet.

Fra sine eksperimenter utviklet han matematiske utregninger og oppdaget at resonansfrekvensen til jorden er omtrent 8 Hertz (Hz). I 1950-årene bekreftet forskere at resonansfrekvensen til jordas ionosfæriske hulrom er i dette området (senere kalt Schumann-resonansen).

I 1901 sendte milliardæren og jernbanekongen John Pierpont Morgan bud etter Nikola Tesla. Han ville Tesla skulle redegjøre for en av sine viktigste oppfinnelser: Et distribusjonsnett for trådløs energi. Dette var innledningen til Project Wardenclyffe. Hensikten med prosjektet var å bygge en kraftstasjon og en kjempeantenne på Long Island i New York for å begynne prøvesendinger av radio, tv og elektrisk energi.

Dette skjedde 15 år før noen andre overhodet hadde tenkt på kringkasting av radio og Tv. Det mest sensasjonelle ved prosjektet var tanken om å overføre elektrisk energi trådløst. J.P. Morgan var på den tiden verdens rikeste mann og Tesla fikk 150000 dollar til prosjektet.

Tesla mente Jorden var en enorm elektrisk kondensator og Wardenclyffe-prosjektet var basert på elektromagnetisk resonans.

Lavfrekvent høyspenning ble pumpet ned i jordskorpen, og resonans på den rette frekvensen ville pumpe tilbake hans lille signal enormt forsterket. Ikke bare til senderen, men til enhver finjustert spole som ble jordet på samme vis uansett hvor i verden man befant seg. Enhver skulle kunne tappe denne energien ved hjelp av en enkel mottager, gjerne på motsatt side av kloden.

Da JP Morgan forsto at det ville bli umulig å monopolisere slik energi, trakk han støtten og sørget også for at Tesla ikke fikk støtte andre steder. Morgans formue var nemlig grunnlagt på en energiform som ville bli så godt som verdiløs om Teslas sender kom i drift: Olje. Og snipp snapp snute, så var Wardenclyffe-prosjektet ute.

Signaler fra utenomjordiske

Tesla mente også at han mottok signaler fra en annen planet, og ham mente at beboere på andre planeter kunne ha en annen kjemisk sammensetning enn mennesker..

Han foreslo at hvis vi skulle forsøke å kommunisere med vesener fra andre systemer, så måtte vi bruke tall. «Hvis vi sier en, to, tre og svaret fra «de andre» er fire, vet vi at vi har kontakt».

(Artikkel om PI og utenomjordiske kornsirkler).

Sitat

Tesla foreslo også å sende opp kraftstasjoner i verdensrommet som kunne samle opp solenergi og overføre denne energien til jorda ved hjelp av mikrobølger.

Denne perioden var det få oppfinnere eller vitenskapsmenn som kunne konkurrere med Tesla, men på grunn av hans eksentriske personlighet og utrolige- og tildels bisarre påstander om mulige vitenskapelige og teknologiske gjennombrudd, ble han frosset ut som den «gale vitenskapsmann».

Tesla var også opptatt av den dårlige måten kvinner ble behandlet på og kvinners kamp for likestilling.

Han antydet at menneskehetens framtid ville bli drevet av «dronningbier», at kvinner ville bli det dominerende kjønn i framtiden.

Tesla giftet seg aldri, var ikke særlig opptatt av penger og døde fattig i en alder av 86 år. Som vi ser så speiler tallene i dagen han ble født dagen han døde.

Tesla ble født 10.07. og døde 07.01.

teslatlf

Avslutningsvis

En gang som student sjokkerte Tesla en professor ved navn Poeschl, Tesla kritiserte Grammes dynamo og påpekte hvordan den kunne forbedres.
Professoren mente at å omgjøre en lineær kraft til roterende kraft var umulig. Tesla var sta, og fem år senere fant han løsningen på problemet med roterende magnetfelt. Slike magnetfelt finnes jo også rundt jorden. Om Tesla hadde rett og jorden er et utømmelig reservoar av potensiell energi som lades opp ved hjelp av jordens rotasjon i solsystemets gravitasjonsfelt og som kan tappes.

Da hadde menneskeheten får ubegrenset tilgang på energi uten å måtte bruke vann, vind, atom kraft, olje eller gass. Dagens sivilisasjon ville raknet fullstendig. Vestens økonomiske struktur vil gå i oppløsning, og en ny sivilisasjon ville ha reist seg.

Tesla energi kalles i dag Taychon-energi. Taychoner er teoretiske partikler som ikke er påvist i virkeligheten, men som tenkes å gjennomstrømme all materie. De kan bare ha hastigheter større enn lysets, og taper energi når de akselerer.

Gerald Feinbergs tachyon-teori fra 1966 konkluderer med at taychonene inneholder tilstrekkelig med energi til å løse alle energi problemer. 

Forsatt ser det ut som at mektige krefter tar i bruk ethvert middel i bruk for å forhindre at olje, gass og atom energi skal bli verdiløst. Bare frykten for dette var vel grunn god nok til å viske Nikola Teslas navn og visjoner ut av historiebøkene.


Snart trådløs energi for hele verden?

Et lite russisk firma vil realisere drømmen til Nikola Tesla.

Selv om de elektriske strømmene til Tesla aldri fikk muligheten til å fly verden rundt, så gjorde drømmene det. Nå lever de videre i to unge russere, Leonid og Sergej Plekhanov. De startet firmaet Global Energy Transmission og vil lage en moderne versjon av Wardenclyffe-prosjektet.

Ser vi snart en avslutningen på Tesla-prosjektet som hadde som hensikt å skape fri energi til hele verden?

Vil du lese mer om Tesla, så kan du lese mer om hans spennende liv på denne lenken.

tesla historie

 

 

Forfattet av: Numerolog Åse Steinsland, 10. juli 2014

Kilder

Andre litteraturkilder:
Encyclopedia Americana
Encyclopedia Britannica
Current Biography 1943
Who was Who in America 1943-50
Omni – nr/år ukjent
Discover februar 1982
Fakta? nr. 5-6/1972
The CoEvolution Quarterly winter 1977/78
Nikola Tesla – Programme of celebrations 1976
Nikola Tesla – Life and Work of a Genius (Beograd 1976)

Kommentarer er stengt.