GENIET NIKOLA TESLA DEKODET. (A)

4
7177

Vi ser nærmere på tallene til mannen som oppfant det 20. århundre, «Skytsengelen til moderne elektrisitet», Nikola Tesla.

Nikola Tesla er mest kjent for sine mange revolusjonerende bidrag til disiplinene elektrisitet og magnetisme. Han ble født i  Østerrike, dagens Kroatia og ble senere amerikansk statsborger.

Tesla oppfant en rekke ting som i dag er kjernen i moderne teknologi, blant annet moderne strømforsyning og belysning, radio, elektrisk klokke, trådløs kommunikasjon, røngtenstråler, robot-teknologi, HAARP-teknologi og laservåpen. Han var opptatt av fri energi og forsket på kulelyn og solenergi.

El-bilselskapet Tesla Inc. (tidligere Tesla Motors, Inc.) som startet i 2003 har oppkalt bilen etter han.

Mannen som er kjent for å skape kunstige lyn i sitt eget laboratorium ble i følge legenden født ved midnatt under en voldsom elektrisk storm.

Jeg gjør oppmerksom på at det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall i fødselsnavn og fødselsdato.

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!