GENIET NIKOLA TESLAS TALL, skytsengelen til moderne elektrisitet

4
5769

Vi ser nærmere på tallene til mannen som oppfant det 20. århundre, «Skytsengelen til moderne elektrisitet», Nikola Tesla.

elektriskstormHan ble født i det daværende keiserdømmet Østerrike, dagens Kroatia og ble senere amerikansk statsborger. Nikola Tesla er mest kjent for sine mange revolusjonerende bidrag til disiplinene elektrisitet og magnetisme.

Mannen som er kjent for å skape kunstige lyn i sitt eget laboratorium

ble i følge legenden født ved midnatt under en voldsom elektrisk storm.

Jeg gjør oppmerksom på at det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall i fødselsnavn og fødselsdato.

  • Fødselsnavn: Nikola Tesla
  • Fødselsdato: 10. 07.1856 (1.7.)
  • Død dato: 07.01.1943   (7.1.)
  • Navnetall: 11/2
  • Vokaltall: 13/4
  • Konsonanttall: 7
  • Skjebnetall 10/1
  • Fødselsdag: 10
Her noen av Teslas personlige eiendeler som er utstilt på et museum i Beograd.
Her noen av Teslas personlige eiendeler som er utstilt på et museum i Beograd.

Som vi ser, så har Tesla det magiske tallet 7, tallet for forskeren, mystikeren og filosofen i kombinasjon med det visjonære mestertallet 11/2 blant kodene i fødselsnavnet sitt (identitet).

Denne kombinasjonen med mestertall sammen med tallet 7 går igjen hos mange av tidenes største genier. Benjamin Franklin, Thomas Alva Edison og Albert Einstein hadde også denne tallkombinasjonen blant kodene i fødselsnavnet sitt. I denne kategorien finner vi skapere og oppfinnere av nye systemer som er til fordel menneskeheten.

Tallet 11/2 sies å være høyest ladede tallet av alle. Tallet kalles de synskes tall og tallet gir visjoner og evnen til å ta inn informasjon fra andre plan. Tallet er høysensitivt og fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste plan. Når disse kvalitetene kommer sammen med forskeren og vitenskapstallet 7, så får vi eksentriske personer med «rare evner» som ofte

bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, og de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Hans skjebnetall var 10/1 og han var også født den 10 i uke 28 som også gir oss tverr-sum 10.

Et skjebnetall han levde opp til i aller høyeste grad. Tallet 10/1 er tallet for originalitet, den selvstendige pioner, leder og oppfinner.  En annen kjent oppfinner som var under sterk påvirkning av tallet 10/1 var Apple-oppfinneren Steve Jobs.

Tesla var en klok mann.
Tesla var en klok mann.

Å ha to like kjernetall blir i numerologi sett på som meget heldig, for muligheten for fremgang forsterkes av de like tallene. Man får en større konsentrasjon av egenskapene som er i tallet.

Tallet 10/1 er kosmos tall og skapelsens mønster. 10 inneholder alle tall og derfor alle ting og muligheter. Det er er roten til eller vendepunktet i all regning, orden; herskermakt; tilbake til utgangspunktet.

Tallet 1 står sterkt alene, og personer påvirket av tallet sentralt i sitt numerologiske kart er ofte svært selvstendig, sta og selvgående, noe Tesla var i aller høyeste grad.

Det sammensatte tallet 10 assosieres med skjebnen og forandringer. Tallet 10 bærer i seg en kraft til å gjøre kreative ideer om til konkret virkelighet. Det står for kjærlighet og lys, det å skape alt en kan forestille seg. Slik en ser det for sitt indre øye, slik skal det bli.

Nikola Tesla oppfattet sine ideer og oppfinnelser som konkrete ting.

Tesla hadde fotografisk hukommelse. Han kunne lagre en oppfinnelse i hodet i flere år, for så å ta den fram igjen og gjøre den ferdig.

.
.

Tesla hadde evner langt utover det vanlige og var langt foran sin tid. Dette førte til at mange av hans ideer og visjoner ble avvist,  fordi ingen skjønte hva han snakket om.

Han snakket flere språk flytende. I tillegg til serbokroatisk snakket han syv andre språk: tsjekkisk, engelsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk og latin.

tesladueNikola Tesla, totalt fiksert på tallet 3

Som vi vet, så er alle gode ting 3. På det 3. skal det skje. Noen mener Tesla led av tvangslidelser fordi han var så sær og hadde så mange rare fobier.

Han måtte alltid f.eks. gå rundt en bygning 3 ganger før han gikk inn, han vasket alltid hendene sine 3 ganger og han insisterte på å bo på hotellrom med nummer som gikk opp i 3.

Teslas store kjærlighet var en due. Normale folk mater duer i parker, mens Tesla tok dem tilbake til hotellrommet sitt. Spesielt en due ble han glad i. Han skrev om denne:  «I loved that pigeon as a man loves a woman, and she loved me. As long as I had her, there was a purpose to my life.»

Vedr. Teslas personlige livsstil så spiste han aldri spiste kjøtt, ikke røykte han eller drakk kaffe eller te, men for han var alkohol livets eliksir og han drakk stort sett hver dag. 

Tesla mente at tallene 3-6-9 var nøklene til universet.

  • De siste ti årene av sitt liv bodde Tesla i en to-roms suite i 33. etasje i Hotel New Yorker, på rom nr. Suite nr. 3327. (27=3x3x3)
  • Nikola Teslas patentnr. for radio var 645576.  Summerer man får man tallene i patentnr. får man: 6+4+5+5+7+6 = 33.
Tesla hadde en forkjærlighet for tallet 3.
Tesla hadde en forkjærlighet for tallet 3.

Tesla forsket på måter for å overføre effekt og energi trådløst over lange distanser på. Han sendte ut ekstremt lave frekvenser gjennom bakken samt mellom jordas overflate og Kennelly-Heaviside-laget. Han fikk patenter på trådløse sendere som utviklet stående bølger på denne måten. Fra sine eksperimenter utviklet han matematiske utregninger basert på sine eksperimenter og oppdaget at resonansfrekvensen til jorden er omtrent 8 Hertz (Hz). I 1950-årene bekreftet forskere at resonansfrekvensen til jordas ionosfæriske hulrom er i dette området (senere kalt Schumann-resonansen).

Signaler fra utenomjordiske

Tesla mente også at han mottok signaler fra en annen planet, og ham mente at eventuelle beboere av andre planeter til og med kunne ha en annen kjemisk sammensetning enn menneskene.

Han foreslo også at hvis vi skulle prøve å kommunisere med vesener fra andre systemer, så skulle vi bruke tall. Han sa det så enkelt at «hvis vi sier en, to, tre og svaret fra «de andre» er fire, vet vi at vi har kontakt». (Artikkel om PI og utenomjordiske kornsirkler).

Sitat

Tesla foreslo også å sende opp kraftstasjoner i verdensrommet som kunne samle opp solenergi og overføre denne energien til jorda ved hjelp av mikrobølger.

Mye av Teslas tidlige arbeid var pionér-arbeid. Denne perioden var det få oppfinnere eller vitenskapsmenn som kunne konkurrere med Tesla, men på grunn av hans eksentriske personlighet og hans utrolige og tildels bisarre påstander om mulige vitenskapelige og teknologiske gjennombrudd, ble Tesla frosset ut som den «gale vitenskapsmann». Tesla var også opptatt av den dårlige måten kvinner ble behandlet på og kvinners kamp for likestilling.

Han antydet at menneskehetens framtid ville bli drevet av «dronningbier», at kvinner ville bli det dominerende kjønn i framtiden.

Tesla giftet seg aldri, og var ikke særlig opptatt av penger, og han døde fattig i en alder av 86 år. Som vi ser så speiler tallene i dagen han ble født dagen han døde.

Tesla ble født 10.07. og døde 07.01.

teslatlfHan var svært opptatt av fri energi og forsket også på kulelyn og solenergi.Tesla oppfant en rekke ting som i dag er kjernen i moderne teknologi, blant annet moderne strømforsyning og belysning, radio, elektrisk klokke,  trådløs kommunikasjon, røngtenstråler, robot-teknologi, HAARP-teknologi og laservåpen.

El-bilselskapet  Tesla Inc. (tidligere Tesla Motors, Inc.) som startet i 2003 har oppkalt bilen etter skytsengelen til moderne elektrisitet.

Vil du lese mer om Tesla, så kan du lese mer om Nikola Tesla og hans spennende liv på denne lenken.

tesla historie

 

 

Forfattet av: Numerolog Åse Steinsland, 10. juli 2014

Kilder

Andre litteraturkilder:
Encyclopedia Americana
Encyclopedia Britannica
Current Biography 1943
Who was Who in America 1943-50
Omni – nr/år ukjent
Discover februar 1982
Fakta? nr. 5-6/1972
The CoEvolution Quarterly winter 1977/78
Nikola Tesla – Programme of celebrations 1976
Nikola Tesla – Life and Work of a Genius (Beograd 1976)