DYREKOMMUNIKASJON – Den svarte panteren

0
4364

Fikk lyst å dele denne vakre historien med dere om dyrekommunikasjon.

En tidligere politimann startet en rovdyrpark for å redde leoparter, løver og pantere ut fra dårlige dyreparker.

En svart panter var traumatisert av tidligere dyrehage-opphold og var svært vanskelig. Den ville ikke ha noen kontakt med mennesker. Den knurret hver gang noen kom i nærheten av ham.

Anna Breytenbach
Anna Breytenbach

I desperasjon kontaktet dyrevokteren den berømte synske dyrekommunikatøren Anna Breytenbach (navnetall 7, et åndelig og spirituelt tall som er opptatt av den indre verden) som reiser til parken.

Hun får umiddelbart kontakt med panteren og kommuniserer med den. Den svarte panteren ber blant annet om å få nytt navn fordi den liker ikke de negative og mørke assosiasjonene i navnet Diablo. De gir han nytt navn, Spirit. Vakkert!

Anna er opptatt av å styrke og bygge broer mellom mennesker, dyr og den naturlige verden. Hun mener at vi ved å bruke intuisjonen kan ha meningsfylte samtaler med alle dyr.

Kommunikasjonen foregår ved hjelp av telepati som foregår ved at man sender bilder, ord og følelser med tankene. Det er et universelt språk som fungerer mellom alle arter og på tvers av landegrenser og avstand. Nettstedet til Anna finner du på http://www.animalspirit.org/

I Norge har vi dyrekommunikatoren Sissel Grana. Nettsiden finner du her: http://www.sigra.no