EN LITEN NYTTÅRS HILSEN!

230

Godt nyttår kjære leser, takk for det gamle og for at nettopp du er til!

Jeg ønsker deg en god start på det nye året. 2023 er et Globalt år 7 fordi 2+0+2+3=7 og det Globale årstallet påvirker oss alle.

Bildet ovenfor er en flott illustrasjon av 9-års syklusen vi befinner oss i.

2023 blir et år som vil forme- og produsere frem nye talltema og hendelser globalt og for oss alle individuelt.7 er i den mentale kategori og representerer i positiv forstand visdom, sannhet, guddommelig inspirasjon, konsentrasjon og dømmekraft.

Tallet har fokus på forskning, vitenskap, metafysikk, psykologi, mental ro, åndelighet, religion og historie.

Gode forutsetninger for en bølge med kollektiv oppvåkning. Året kan også gi verden større historiske & vitenskapelige gjennombrudd. I tillegg er «Detektiven 7» en racer i å avdekke sannheter, så det kan jo bli interessant 🙂

Verden får selvfølgelig sine drama og nedturer i 2023 også. Vi lever i en dualistisk verden og da følger også det motsatte med, så lurt å ha gjort/gjøre unna litt skyggearbeid. 7-tallets innadrettede natur oppfordrer oss alle til å søke mer inn, følge sjelens vei. Og ikke minst, husk at problemer ofte er velsignelser i forkledning?

Her en historie til ettertanke.

En gutt var ute og lekte og fant en larve han tok med hjem og ville vise mor. Han lovet å ta vare på den, fikk en glasskrukke å ha den i og ga den friske planter å spise hver dag. En dag oppførte larven seg veldig rart så gutten spurte sin mor hva som skjedde.

Hun forklarte at larven skulle gjennom en metamorfose, den lagde seg kokong for at den skulle bli til en sommerfugl.

Gutten ventet tålmodig og en dag la han merke til et lite hull i kokongen. Han ventet spent, men sommerfuglen brukte veldig lang tid og slet veldig med å komme seg fri.

I sin utålmodighet fant han en liten saks, klippet hullet i kokongen større og vipps, så var sommerfuglen fri! Kroppen var veldig hoven og vingene var liten og skrumpete, men gutten tenkte at det ville ordne seg så sommerfuglen ble tørr.

Men akk nei, sommerfuglen ble aldri en skikkelig sommerfugl og brukte resten av livet på å krabbe rundt i sin hovne kropp. Vingene ble heller aldri skikkelig og den klarte aldri å fly.

Gutten lurte på hva som hadde gått galt og spurte naturfaglæreren sin, som forklarte:

Det var meningen sommerfuglen skulle slite med å komme seg ut. Kampen med å presse seg gjennom åpningen i kokongen var det som ledet væsken ut av kroppen og inn i vingene. Uten denne kampen kan ingen sommerfugler fly.

Guttens gode, men noe utålmodige intensjoner slo feil ut, han skadet sommerfuglen i stedet for å hjelpe den.

Å slite litt er en del av alles vekstprosess og det som utvikler oss alle både individuelt og kollektivt, så en viktig lærdom for noen og enhver.

Å være vitne til slutten på en syklus og oppleve transformasjonen menneskeheten går gjennom nå er ganske spesielt, men også krevende. Vi er som sommerfuglen som skal ut av kokongen. La oss skru på tålmodigheten og gå optimistisk sammen inn i det nye året 🙂

2023-bordet er dekket og det er duket for sannhet og et magisk, interessant og utviklende år for menneskehetens kollektive sjel. Fordypningsartikkel om året kommer litt senere.

Ha et fabelaktig 2023, hilsen Åse S

Vil du vite mer om hva tall avslører om deg og ditt liv videre fremover finner du oversikt over analyser du kan bestille her.