EVENTYRLIGE DESEMBER!

0
395

Etter stabile og stødige november som var en måned 22/4, har vi nå landet i årets travleste måned!

 • År 2+0+1+8=11
 • Kalendermåned 12=1+2=3
 • Vi summerer År + mnd.= 11+3=14=1+4=Desember, Global måned 5

Dette sosiale, sensuelle bevegelige tallet trigger frem behov for mer frihet, eventyr, eksperimentering, reising og forandring.

Eventyreren 5 sin hensikt er å utvikle oss, derfor kan tallet produsere frem plutselige hendelser som forandrer livet både privat og kollektivt i løpet av måneden. Har vi blitt for treg og satt, lærer 5-tallets uforutsigbare energi oss at det ikke er alt vi kan planlegge.

Vi er inne i karmisk-gjeld varianten 14/5. Denne varianten av tallet kan overdrive på alle måter så det er lurt å kjenne sine grenser, ikke bare når det gjelder inntak av julemat.

Tallet er fysisk og sensuelt og stimulerer frem mer rastløshet og sanselighet, så en liten obs på de berømte julebordene hvor ting fort kan gå over styr 🙂

Generelt kan vi kollektivt forvente mer saftige nyheter i desember, dette fordi tallet 5 er det store media-tallet (bokstavene NEW=555, Internett, WWW=555). 5 er også skriveren og journalistens tall.

Tid er syklisk, ikke lineær.

År 2018, fraktal-år av 1982 (kopi).

Vi har i år hatt tidenes varmeste og tørreste sommer. Så varm at reisebyråene ser en nedgang på 20 % på turer til varmere strøk fortelles det på nyhetene.

Livet går i sirkel. Året vi er i ferd med å legge bak oss er en fraktal av året for 9×4=36/9 år siden (sirkelen 36/9 grader), det vil si år 1982 da langvarig tørke førte til at Gudbrandsdalen, Valdres, Etnedal, Søndre Land og Nordre land ble erklært katastrofeområder.

Komet Wirtanen

Telegram fra gudene?

I midten av desember kommer kometen Wirtanen innom på et nær-jorden besøk. Det er visstnok 20 år til neste gang en komet passerer så nært, så det kan være verdt å få med seg! Det var denne NASA først hadde planlagt at Rosetta-sonden skulle lande på. Mer om denne mulige julestjernen i en senere artikkel.

Tallet kan produsere frem uventede hendelser og ulykker fordi vi mister fokus når det skjer mye samtidig.

Desember er årets kalendermåned nr. 12/3, og både 3 og 5 kan mangle konsentrasjon og spre energien i for mange retninger. Husk å bruke dine 5 sanser, vær oppmerksom!

Takknemlighets-påminner!

Å minne oss selv på alt vi å være takknemlig for, gjør oss mer ydmyk og høyner vibrasjonen.

Nedenfor en liste over ting vi alle synes er kjedelig men hvor vi kan snu fokuset.

 1. Stå tidlig opp = Du har barn å være glad i / jobb å gå til!
 2. Vaske hus = Du har tak over hodet og et trygt sted å bo!
 3. Vaske klær = Du har klær å ha på deg!
 4. Oppvask = Du har jo mat!
 5. Handle mat og julegaver = Du har penger på konto!
 6. Vaske toalett. = Du slipper å gå på utedo, huset ditt har innvendige rør!
 7. Masse uro og bråk = Du har mennesker rundt deg!
 8. Kjempetrøtt til sengs = Du er fortsatt i live!

Det er duket for en eventyrlig måned. Ha en strålende fin desember, og husk å spise masse mandariner 🙂

Artikkelen ovenfor handler om det Globale månedstallet som påvirker oss alle. Vil du lese mer om ditt Personlige månedstall for desember, finner du det i artikkelen nedenfor.

MÅNEDSHOROSKOP FOR DESEMBER 2018 (A)

DITT TALL DAG FOR DAG I DESEMBER. (A)