PRESIDENT TRUMP`S STATSBESØK I STORBRITANNIA (A)

55 år etter president Kennedy ble skutt.

0
6492

Mange har etterspurt artikkel etter Snåmannens uttalelse i Namdalsavisa om at president Trump vil bli skutt. 

Vi har også sett mange ganger tidligere at parallelle tall i TID ofte produserer frem lignende/parallelle hendelser i ROM.

Det har nå gått parallelle 55 år siden president Kennedy ble skutt og president Trump er nå i sin fødselsmåned og på et 3-dagers statsbesøk i Storbritannia for å styrke båndene mellom nasjonene.

Det er ventet store demonstrasjoner og sikkerhetsoppbudet er enormt i det dyreste statsbesøket i britisk historie!

London has Fallen-symbolikk.

Statsminister Theresa May varslet nylig sin avgang (avslutning/død) og dette fikk meg til å trekke paralleller til filmen «London has Fallen». Vi ser på tallene og symbolikken bak.

I filmen er plottet er satt til London hvor den britiske statsministeren har dødd under mystiske omstendigheter, og begravelsen er obligatorisk for ledere i den vestre verden. Det som starter som den mest beskyttede begivenheten på jordkloden, forvandler seg til et dødelig komplott for å ta livet av verdens mektigste ledere.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise