FLYING START PÅ HØSTEN 2022. Litt om tall i tiden forut (A)

0
371

Hei alle sammen! Håper dere har det fint.

I denne artikkelen ser vi på aktuelle saker og litt på hva som ligger i kortene for høsten. Dette er mine tanker, du får ta til deg det som resonnerer.

August blir nok en innholdsrik måned med litt av hvert på menyen, måneden fikk en flying start med Pelosi-flyvningen til Taiwan! Mer om dette lenger nede i artikkelen.

August en Global måned 5 fordi År 2022=6 + August=kalendermåned 8 =14 og 1+4=5.

5 bryter ut av 4 tallets strenge begrensende form, det utvider og overskrider grenser og råder over bokstavene NEW.

5 er media/nyhetstallet. Tallet er aktivt, mentalt og representerer luft/eter/ kommunikasjon, forandring, reiser, eksperimentering, risiko, frihet, men også rastløshet, overdrivelser og drama, likegyldighet, mangel på jording og sanselige utskeielser og fristelser. 5 er uforutsigbart og ting kan inntreffe raskt og uventet. La oss gå i gang.

5 for Island, nytt vulkanutbrudd på gang?

Global måned 5, det resonnerer med Island som ble republikk 17.6.1944 og det gir landet både Navnetall 5 og Skjebnetall 5, og nå putrer det godt igjen.

I går ble det rapportert over 10.000 jordskjelv på 48 timer så vedr. vulkanutbrudd er det visstnok bare et spørsmål om tid. Her en grei side å følge med på. (Vulkanutbruddet er nå i gang, kilde).


«Nancy Show.»

Global måned 5, tallet oppfordrer oss til å eksperimentere, søke nye muligheter og ta sjanser, som speaker 5=Nancy Pelosi 🙂

Hun har Vokaltall 14/5 og stuntet er et godt eksempel på 5-tallets kvaliteter!

Hun har vært i luften på rundreise i Asia, hun trosser strenge Kinas advarsler og skaper store NEWS/bølger.  Den 2.8. satte 82-åringen

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.