FULLMÅNEVARSEL. Måneformørkelse i natt.

0
475

I natt er det fullmåne og måneformørkelse.

Den markerer avslutningen på en intens periode med tre formørkelser som har inntruffet med  to ukers mellomrom. Den første måneformørkelsen var 5. juni, så var det solformørkelse på sommersolverv 21. juni og serien avsluttes med måneformørkelsen i natt 5. juli. Denne er ikke synlig i Norge og starter kl. 05.07. og er ferdig 07.52. Kilde

Formørkelser fører alltid til endringer, både personlig og samfunnsmessig. Dører åpnes opp og sannheter kommer frem i lyset, ting vi ikke har sett åpenbares.

Formørkelser = Nyheter om livets større hendelser.

Formørkelser markerer viktige vendepunkter og monumentale hendelser. De er som en normal fullmåne på sterioder, styrken kan ganges opp med 3.

Fullmåner representerer total opplysning, fullførelse & avslutninger, helhet, fullkommenhet, styrke og åndelig kraft. Effekten er sterkest 3 dager før og 3 dager etter men kan påvirke i opptil 6 måneder. Forvent saftige avslørende skandaler/ nyheter. Ting kommer frem i lyset.

Formørkelsen skjer når solen er i Krepsens tegn og månen står i Steinbukken. (Denne representerer slutten på denne serien som startet 13. juli 2018.) Det er disse som må føle mest på formørkelsens krefter denne gangen.

Som f.eks. Jeffrey Epsteins partner Ghislaine Maxwell som ble arrestert 2. juli. Hun ble født 25.12.1961 og er Steinbukk. Steinbukken styres av Saturn som er planeten for begrensninger og begrenset har hun blitt. Det blir uansett interessant å se hva hun vil avsløre.

I Numerologi råder bokstaven X (6) som hennes fysiske transitt når hun er 58 år. Den sier blant annet: «Du er mer sårbar og følsom nå og kan lettere bli fanget i følelsesmessig kaos. Unngå ukonvensjonelle grupper og å handle på altfor sprø ideer. Det kan bli en urolig periode og du kan ende opp med å få publisitet og omtale og det vil sannsynligvis handle om din sexualitet & ditt kjærlighetsliv.»

Formørkelsen åpner en portal og strømmer ut energi som kan frigjøre oss fra systemer og ting vi ikke lenger trenger. De hjelper oss å gli slipp og komme oss videre, både personlig og kollektivt.

Vi får et ekstra puff som skaper endringer i situasjoner som har bygget seg opp.

Månen styrer over følelser og derfor har ting har en tendens til å blusse opp og koke over. Måneformørkelser inviterer oss til å slippe tak i relasjoner som ikke lenger er bra for oss. Noen ganger produserer de frem åpenbare avslutninger som slutten på et forhold, vennskap, en jobb eller bosituasjon m.m. Dører lukkes og situasjoner kulminerer.


Hvorfor blir vi mer følsom rundt fullmåne?

Månen blir opplyst, den reflekterer og gjenspeiler solens lys og energi. Samtidig påvirker den flere av våre fysiske rytmer.

Som andre vannholdige legemer påvirkes kroppen av månen. Man kan bli mer oppblåst, og gikt og verketå fungerer som barometer fordi fordi kroppene våre består av over 70 % vann.

Fullmåner virker også inn på moder jord med storm, ras, springflo, jordskjelv og vulkanutbrudd.

Slik det er med tidevannets flo og fjære er det også med følelsene våre. Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult kommer opp til overflaten for å bli bearbeidet.

Formørkelsen ladder følelsene våre og tvinger oss til å lytte.

 

krangle

Månekreftene er på sitt sterkeste, intensiteten stiger og følelser kommer til overflaten. (Nå x 3 i forhold til en vanlig fullmåne).

Mange har problemer med å sove, andre blir lettere opprørt og er mer følsom og nærtagende. Det er ikke uvanlig med sterke følelsesutbrudd i dagene rundt fullmåne. Man blir lettere irritert og kan bli mer rastløs. Kanskje følelsene vil i en helt annen retning enn fornuften. Det kan fort bli forvirrende, så forvent store svingninger. Andre får kreative impulser og mer livaktige drømmer. La de få strømme fritt og skriv dem ned.

Tibetanske buddhister tror at de gode (og dårlige) gjerningene du gjør under en måneformørkelse mangedobles.

Det magiske 7-tallet er nært knyttet til  månens faser.

7 er og blir et viktig tall i skapelsen og formørkelsen inntreffer på en Global dag 7. Det er tallet for mystikk, «G», forskning, metafysikk, spiritualitet, den indre verden, andre dimensjoner, psykologi, telepati, profeti, intuisjon, åndelige studier, etterretning osv.

Alle blir påvirket av formørkelsen i større eller mindre grad.

Benytt dagene til å se på hva formørkelsen avslører om dine tema så kommer du ut av det mer helbredet og bevisst. Vær tålmodig og snill med deg selv og andre. Husk at du alltid er der du skal være og takk deg selv for alle erfaringer og visdommen du har fått så langt. 

Ditt tema for år 2020 kan du lese mer om i gratis Årshoroskop her. La det bli lys 🙂

Ha en fortreffelig helg alle sammen og husk å telle til 10:)

Aktuelle artikler på Numerologen

FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser og bli kvitt negative vibrasjoner.

JEFFREY EPSTEIN-SKANDALEN. Den røde tråd, sex-skandaler & tallet 6. (A)

Kilder

https://www.timeanddate.no/formorkelse/maane/2020-juni-5

Astrologi og 15:15:15