GODE NYHETER OM DEN GLOBALE OPPVARMINGEN, LÆREBØKENE MÅ SKRIVES OM!

1
4414

Som jeg har sagt før så tror jeg at uansett hvor mye vi ønsker å påta oss ansvaret for den globale oppvarmingen, skyldes det ikke kun industrialiseringen og forurensningen, slik vi har blitt ledet til å tro.

Den 18. september publiserte verdens fremste eksperter på området en rapport hvor de konkluderer med at varmingseffekten av karbondioksyd har blitt overvurdert med hele 50 %!

Klikk på bildet for å lese rapporten

Dette betyr at det ambisiøse 1,5 gradersmålet i Paris-avtalen som tidligere har blitt sett på som umulig, fortsatt er mulig.

Grensen for utslipp viser seg å være hele 2-3 ganger høyere enn det som dagens eksperter trodde på dagen før denne rapporten ble sluppet. Dette er med på å gi verden et lite pusterom, og de nye resultatene betyr også at mye av det som er skrevet som sannheter og som læres bort på skoler og på universiteter må skrives om.

Forskningseder ved Cicero, Jan S. Fuglestvedt er medforfatter av artikkelen og jeg er enig med han i at vi kan glede oss over at det fremdeles kan være  mulig å begrense oppvarmingen, men må huske at vi uansett har krevende utfordringer foran oss.

Det går fremover 😊I den nye klimamodellen og for første gang i historien vil endelig SOLEN få sin rettmessige plass som en av variablene som vil regnes med!

As above, so below. Som jeg har skrevet tidligere i varsler m.m., så har solen svært så mye å gjøre med hva som skjer her nede på jorden. Solen har hatt mange kraftige utbrudd i september. Den 11. september advarte jeg på Numerologens Facebook-side om at det kom til å smelle på jorden etter det kraftigste utbruddet på solen på 12 år, og kort tid etter kom jordskjelvet i Mexico på over styrke 8 med mange etterskjelv, blant annet etterskjelvet som rammet byen Mexico på over styrke 7 som også førte til vulkanutbrudd, og det rister godt der enda. Samtidig herjet tidenes kraftigste orkaner i Atlanteren.

Jeg tror også det finnes lengre sykluser som dagens forskere ikke helt har kartlagt. Jordens kretsløp endrer seg i løpet av en 25.920 år lang syklus (2160 år x 12=25920 år), og nord- og sydpolen utsettes for forskjellige mengder sollys. Når polene befinner seg nærmest solen, begynner isen naturlig nok å smelte.

Se oppsummering av rapporten under av dyktige Ben Davidson. Du kan lese mer om han lenger nede på siden.

Oppdatering

Norsk skeptiker: CO2 kan ikke være hovedårsaken til klimaendringene!

I Norge har vi seniorforskeren og fysikeren Stein Bergsmark som har fått mye pepper for sine uttalelser om at klimavitenskapen har blitt forvrengt. Han tror på menneskeskapte klimaendringer, men at de er i en helt annen liga enn det FNs klimapanel snakker om.

Du finner interessante artikler om han på lenkene under hvor han blant annet uttaler seg om ytringsfriheten i Norge. Han fikk sterke anbefalinger om å vente til han ble pensjonist med å publisere funnene sine for å ikke ødelegge forholdet til UiA. Hans mener selv at hans funn blir i stor grad blitt undertrykket i mainstream media.

Hvem er Ben Davidson?

Jeg har fulgt han i noen år. Ben Davidson kom med teorien om vårt elektriske univers, og han har vært en stor inspirasjonskilde for mange med sin ustoppelige strøm av videoer. Han er juridisk utdannet, men startet senere med sin egen uavhengige forskning. I år 2011 startet han Mobile Observatory Project og youtube-kanalen Suspious observers.

Ved å bruke data samlet opp over mer enn 35 år fra Wilcox Solar Observatory ved Stanford Universitetet og fra USA Geological Survey, laget han en matematisk algorytme som avslører mønstrene i solens polare magnetiske felt og sammenhengen med større jordskjelv + annen seismisk aktivitet på jorden.

Han fokuserer på den elektromagnetiske interaksjonen mellom solen, jorden og i galaksen og har daglige sendinger om hvordan været i rommet og på solen påvirker været og andre geomagnetiske hendelser på jorden. På lenken under kan du lese om hans observasjoner vedr. sammenhengen mellom koronale hull og jordskjelv.

Etter at dette teleskopet kom på plass og ved hjelp av eldre data fra SOHO-teleskopet, så har han avdekket at ved alle jordskjelv på over styrke 8 som inntruffet, så har det i 100 % av tilfellene også vært et koronalt hull på solen som har vært rettet mot jorden? Ved jordskjelv over styrke 6 var det i 90 % av tilfellene et koronalt hull på solen rettet mot jorden. Ganske så interessant.

http://quakewatch.net/coronal-holes-and-earthquakes/

Nedenfor en lenke til rapporten + andre kilder og aktuelle lenker

https://www.numerologensverden.no/solstormer-paavirker-menneskekroppen/
https://www.numerologensverden.no/varsling-maldatoer/
https://www.numerologensverden.no/tall-vann-og-bevissthet/

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 24.09.2017

Comments are closed.