SKJEBNEÅR FOR PRINSESSE HAYA. Skilsmisseoppgjør på 1/2 milliard pund!

Desperados-diktatoren i Dubai har blitt beordret til å betale Haya et skilsmisseoppgjør på nær 1/2 milliard pund.

0
2090

Alle er vi en, og det skjer ting andre steder i verden som er av stor betydning.

Oppdatering 21/12-2021: Desperados-diktatoren i Dubai har blitt beordret til å betale Haya et skilsmisseoppgjør på nær 1/2 milliard pund, det høyeste noen gang i en britisk domstol. Det for å beskytte dem mot trusselen han utgjør. Mens rettsaken pågikk hacket han både hennes- og 5 av hennes medarbeidere sine telefoner, inkl. 2 advokater. Agentene til desperadoen forsøkte også å kjøpe en naboeiendom til £30 millioner ved siden av Hayas hjem. Kilde


11 er et Palindrom. Ordet betyr opprinnelig «Bane & Vei» og det er nettopp det prinsesse Haia gjør.

Hun baner vei for andre kvinner. 45-åringen forsvant sporløst fra Dubai i mai i år. Nå bekreftes det at hun har flyktet fra feriemagneten. Hun har søkt asyl i England med sine 2 barn.

Prinsesse Haya forbereder seg nå til skilsmisseoppgjør og barnefordelingssak fra Dubais statsminister under heavy beskyttelse, naturlig nok. 

Hun er den 3. av kvinnelige familiemedlemmer som forsøker å flykte fra Dubai`s styrtrike statsminister. Dette har fyrt i gang debatten rundt statsministeren og om/hvordan han mishandler, undertrykker og faktisk dreper kvinner og kvinnelige familiemedlemmer!

Hvem er denne modige kvinnen?

Hun er datter av avdøde kong Hussein av Jordan og er kjent som Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Haya av Jordan.

Hun er utdannet på private skoler i Storbritannia & University of Oxford hvor hun studerte filosofi, politikk og økonomi. 

Det tidligere ekteparet.

Hun giftet seg i 2004 år da hun var 30 år gammel med Sheikh Muhammad bin Rashid al-Makhtoum.

Han er statsminister og «overhodet» i Dubai og har til sammen 6 koner. Hun har 2 barn med han, han har til sammen 20 barn med sine 6 koner.

Prinsesse Haya med Nelson Mandela.

Prinsesse Hayas fødselsdata & tall.

Jeg gjør oppmerksom på at det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall i både fødselsnavn og fødselsdato.

I følge Wikipedia.no ble hun født den 3. mai 1974 med navnet Haya bint al-Hussein.

Personlige tall & Syklustall.

  • Skjebnetall: 11/2
  • Navnetall: 24/6
  • Vokaltall: 20/2
  • Konsonanttall: 22/4
  • Personlig år 2019=11/2 (Skjebneår, samme som skjebnetall)
  • Essenstall 45 år=2
  • Utviklingstrinn nr. 3, fra 44-52 år: Frihetstallet 5 (Tidligere 8 og 6.)

Skjebnetall 11/ & Personlig år 11/2.

Fra fødselsdatoen beregner man skjebnetallet som rommer mange hemmeligheter. Tallet representerer vår utviklingsvei/livsvei og avslører vår tiltenkte «skjebne» og råder over-  og trigger frem datoer og år når skjebnebestemte ting skal skje med oss, på godt og ondt.

Her sammen med sin far.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og i skjebneår skjer det «skjebnessvangre» ting fordi resonansen forsterkes.

Prinsesse Haya har det det feminine, intuitive og bevisste mestertallet 11/2 skjebnetall, og det var i sitt Skjebneår 11/2 at hun også flyktet med sine 2 barn. 

Klikk for å lese undervisningsartikkel.

Tallet 11/2 representerer også en korsvei fordi 2=1+1. Tallet kan splittes og mange opplever «splittende» hendelser som kan føre en inn på en ny livsvei i en slik periode.

Hun har også det feminine 2-tallet godt representert i navnet sitt (egenfrekvens, den hun er) med vokaltall 20/2, den imponerende mesterbyggeren og legendetallet 22/4 som konsonanttall. Summen av disse gir henne navnetall 24/6. Hun er sammensatt av svært så feminine tall, og 22/4 gir pågangsmot og styrke. Hun er nok allerede en levende legende for kvinner i Saudi-Arabia. 

Personer påvirket av 22/4 sentralt i sitt tallkart er ofte ekstraordinære individer med enormt pågangsmot, og  gang på gang viser det seg at personer påvirket av 22 gjør drømmer til virkelighet!


Tallet 5 = Rastløshet & plutselige forandringer.

Ser vi på utviklingstrinnene så startet hun i fjor på sitt tredje utviklingstrinn som er markert med tallet 5.

Dette betyr at de neste 8 år vil hun påvirkes av- og skal integrere energien som bor i det rastløse frihetssøkende tallet 5 og hun er godt i gang 😉

Hun har med sin flukt klart å fyre igang en debatt Globalt hvordan kvinner undertrykkes i Saudi-Arabia.


Hvorfor flyktet prinsesse Haya?

Hun visste allerede at ektemannen stod bak tortur, trusler, ned-doping og systematisk mishandling av egne barn ++.

Grunnen til at hun flyktet var fordi hun oppdaget “urovekkende fakta” ​​vedr. sin stedatter, prinsesse Latifa.

I følge en kilde i den indre krets, fikk hun vite at ektemannen ville drepe datteren Latifa og fryktet det samme ville skje henne.

To av diktatorens døtre har tidligere prøvd å rømme landet. Datteren Latifa prøvde å rømme for noen år siden, men ble tatt og returnert til Dubai. Siden har ingen hørt fra henne, men hennes støttespillerne slapp en video hun hadde spilt inn i tilfelle flukten mislyktes. Du kan se den nedenfor.

Hun uttaler blant annet at: – Faren min er den mest ondskapsfulle mannen jeg har møtt i hele mitt liv. Han er ren ondskap. Det er ingenting som er godt ved ham. Hvis du ser denne videoen, er det ikke bra – det betyr at jeg enten er død eller i en veldig, veldig dårlig situasjon.

Latifas søster Shamsa forsøkte å flykte for 19 år siden, men ble fanget i Cambridge i England etter 3 måneder på frifot og returnert til Dubai. Her ble hun fengslet i 8 år. Da Latifa traff Shamsa igjen, var hun ikke til å kjenne igjen og var fullstendig neddopet.

Tallet 2 sin voksende påvirkning globalt fremover.

En usynlig kollektiv kraft vokser under overflaten og søker felles grunn og helbredelse.

Alle barn født etter år 2000 bærer tallet 2 i sin fødselsdato og vi er fortsatt på et tidlig stadium på 2000-tallet. År 2018 ble det store MeeToo-året og det var et feminint Globalt år 11/2.

Frihetsgudinnen & prinsesse Diana

Etter hvert som vi nærmer oss år 2020 og 2022 og beveger oss dypere inn i 2000-årene, vil vi gravis forlate «mannens tidsalder» og den feminine kraften i tallet 2 vil aktiveres mer og mer verden rundt.

Fra neste år 2020 er alle barn som blir født garantert 2 stk. 2-tall i fødselsdatoen sin. I år 2022 er de garantert tallet 3×2-tall!

Det påvirker verdens bevissthet = oss, at så mange nasjoner fortsatt undertrykker halvparten av befolkningen!

Husk at om du skal til Dubai, ultramoderne bygninger er ikke = moderne samfunn. Det er lurt å sette seg inn i islamsk rettstradisjon. De flotte bygningene blir bygget av folk på slavelønn med null rettigheter. 

Flere norske kvinner har vært innom fengsel i Dubai, og saken med norske Marte Daleelv vakte stor oppmerksomhet også internasjonalt i år 2013.

Hun ble dømt til fengsel i 1 år og 4 måneder for alkoholbruk, sex utenfor ekteskapet og for å ha avgitt falsk forklaring etter at hun anmeldte en voldtekt i Dubai og ikke ble trodd. Det var SVÆRT LITE norske myndigheter gjorde/kunne gjøre. I april i fjor ble to norske kvinner fengslet fordi de var for «frimodig». De ble arrestert da de var på en privatfest og drakk alkohol.

Drap, mishandling og tortur er ikke greit i hele tatt! Vår regjering bør 

  • Trekke alle oljefondets investeringer ut av De forente arabiske emirater.

  • UD bør aktivt fraråde norske turister fra å reise til De forente arabiske emirater.

Jeg heier på prinsesse Haya og håper hun får forbli fri. Hun er allerede et ikon og veiviser for mange som jo tallene sier hun skal være. Kommer hun seg gjennom september som er hennes Personlige skjebnemåned i hennes Personlige skjebneår vil nok trykket lette. Også får vi be om Lafita fortsatt er i live.


Oppdatering 18/5-2020: Ny oppdatert video fra 60-minutes Australia.

Ikke rart prinsesse Haya stakk av med døtrene. Sheiken ville gifte bort deres 12-årige datter til saudi-arabias kronprins Mohammed bin Salman som sto bak mordet på journalisten Jamal Khashoggi. I tillegg truet han kona med våpen og fengsling.
Andre beskyldninger mot sjeik Mohammed er så opprørende at det er vanskelige å tro for oss her i vesten.

 

Kilder: