JULI & AUGUST 2018, INTENSE TIDER FORUT!

Århundrets lengste måneformørkelse, solformørkelse, Merkur i retrograd og meteor-regn!

0
7614

Vi er i et Globalt år 11, juli er årets Globale måned 9 og verden er i transformasjon.

Jeg håper at du har det fint og nyter det flotte sommerværet! 

For deg som liker å kikke på stjernehimmelen så kan det være lurt å se opp, fordi frem til 11. august skjer det en rekke fenomener på himmelen.

Numerologisk er juli måned en Global måned 9, og tallet 9 er et grensetall som representerer avslutning, overgang, refleksjon, renselse, fullførelse og transformasjon.

Vi er samtidig midt mellom heftige sol- og måneformørkelser ++ på stjernehimmelen, og det kan være lurt å være forberedt på litt av hvert, siden juli og august numerologisk sett er blant årets mest intense måneder (juli 9/ august 1).

I slike 9/1-overgangs- og formørkelses-perioder intensiveres hendelser både personlig og globalt, og på godt og på ondt.

Nedenfor litt om hva som skjer på stjernehimmelen denne perioden.

  • 13. juli, delvis solformørkelse.
  • 26. juli, Merkur i retrograd.
  • 29. juli, total måneformørkelse.
  • 31. juli, planeten Mars nærmest jorden på 15 år.
  • 11. august, delvis solformørkelse.
  • 12. og 13. august, meteorsvermen Perseidene.

Juli er en Global måned 9, og tallet 9 renser og skaper ofte kaos i den materielle verden og advarer mot farer som brann, tornadoer, vulkanutbrudd, flom, tsunamier, jordskjelv, torden og eksplosjoner.

Så har det også brent godt rundt omkring i Norge de siste ukene i det som har vært den verste tørken på 70 år.

Brannvesenet i Sverige har også kjempet mot det som beskrives som den verste situasjonen i moderne tid.


Delvis solformørkelse 13. juli.

Delvis solformørkelse

Det var en delvis solformørkelse den 13. juli. Solformørkelser skjer alltid på nymåne og representerer nye begynnelser. De seneste år har vi sett at verden vaklet på kanten av krig mellom USA og Russland.

Få dager etter solformørkelsen møttes president Trump og Putin i Helsinki den 16. juli (redusert til 7/7). Dette skjedde også i det Trump var inne i sin 77. uke som president i USA.

Stormøtet resulterte i at de avblåste den kalde krigen! 

En god nyhet spør du meg, men ikke alle er fornøyd. Solformørkelser ble i gamle dager sagt å være en farefull tid for den herskende elite, og som forventet så var eliten bak den brutale globale storkapitalen & krigs-industrien raskt ute med å uttrykke sin misnøye…


26. juli går planeten Merkur i retrograd.

Merkur i retrograd er et tilbakevendende fenomen som oppstår omtrent 3-4 ganger hvert år. Den går retrograd i løvens tegn fra 26-07-2018 til og med 18-08-2018. 

Alle planeter har retrograde perioder, men Merkur er den som får mest oppmerksomhet. Merkur var «Gudenes budbringer» i gresk mytologi og rådet over blant annet kommunikasjon, teknologi, handel, reise / transport, tyveri/lureri og språk og kontrakter. Astrologisk hersker Merkur over tvillingene og jomfruene.

Retrograd betyr at energien trekkes tilbake. Vi blir gjort oppmerksom på situasjoner fra fortiden som trenger nye løsninger eller oppdateringer, og mennesker fra fortiden har en tendens til å dukke opp igjen.

Vi opplever lettere tekniske vanskeligheter og det oppstår forvirring og misforståelser, forsinkelser, kontrakts-brudd og andre uventede hendelser. Det anbefales ikke å signere på viktige kontrakter i retro-perioder siden vi lettere overser viktig- og relevant informasjon. Det trenger ikke bare være forretnings-kontrakter, det gjelder også andre ting vi forplikter oss til, alt fra et nytt forhold, ekteskap, nytt lån, leieavtale, ny jobb m.m. Neste retrogradperiode i år skjer fra 16-11-2018 til og med 05-12-2018.

Oppdatering 1. august 2018. Ikke uventet har det oppstått kommunikasjonsproblemer og forsinkelser. SAS har hatt problemer og 1400 nordmenn har vært strandet i Hellas etter at Check-in systemet på flyplassen på Rhodos brøt sammen i helgen. Nå er også over 400 nordmenn strandet på Lenke


Den 27. juli, århundrets lengste måneformørkelse!

En måneformørkelse oppstår når solen, jorden og månen står parallelt eller på linje i verdensrommet, og månen ligger helt eller delvis i skyggen fra jorden.

Det kalles også blodmåne fordi fullmånen kan bli mørkerød når jorden kaster skygge på månen. Denne totale måneformørkelsen som starter kl. 17:14:47 UTC er synlig i Norge, store deler av Europa, Australia, Asia, Afrika og Sør-Amerika og varer i 103 minutter.

Måneformørkelsen /fullmånen skjer i en Global måned 9 og på en Global dag 9 når solen står i Løvens tegn og månen står i vannmannens tegn..

Måneformørkelser representerer avslutninger, det gjør også tallet 9 som oppfordrer oss til å gi slipp på ting fortiden. Det er slik at det er dem som er født i vannmannens tegn som vil føle mest på formørkelsens avsluttende krefter denne gangen.

Forvent det uventede i tiden fremover siden forandringer og sterkere følelser vil bli pushet frem og komme til overflaten. Lidenskap/lykke og sinne/sorg vil oppleves sterkere av oss alle.

De kommende ukene er også planeten Mars uvanlig lys-sterk fordi planeten er nærmere Jorden enn den har vært på 15 år, og aller nærmest vil den være den 31. juli 2018.

 


11. august, nymåne & delvis solformørkelse.

Allerede lørdag 11. august er det duket for nok en delvis solformørkelse.

Man kan se solformørkelsen rundt klokka 10.30–12.00 på formiddagen. Dette blir den største solformørkelsen i Norge siden 2015, og fenomenet blir synlig over hele landet, men den blir størst i Nord-Norge. Fordypningsartikkel kommer.


12. & 13. august, meteorsvermen Perseidene.

Perseidene er en årlig meteorsverm med forventet maksimum på kvelden 12. august kl. 22 til påfølgende dag klokken 10.

I tillegg er det nymåne da, og det øker sjansene for at om det blir stjerneskudd, så blir de mer synlig siden det er mørkere på stjernehimmelen.

Vi har en innholdsrik og interessant måned foran oss. Det er bare å feste setebeltet. I tillegg til alt dette så starter:

 

PASS PÅ KJØLESKAPET, I DAG STARTER HUNDEDAGENE!

Forfattet av: Åse Steinsland, 18.07.2018

Kilde: https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2018-july-27