LEGER VERDEN RUNDT ADVARER.

Kan påføre uopprettelige skader, også for fremtidige generasjoner.

0
518

Hvem som styrer Big Pharma er ikke godt å si, men de eier igjen Media, Regjeringer og Big Tech.

I løpet av året har vi sett de misbruke makten til å både sensurere og si opp personer som taler svartemakta midt i mot.

Med karrieren som innsats prøver allikevel leger verden rundt å advare om effekten de eksperimentelle vaksinene som nå massesprøytes inn i verdens borgere kan få.

Mens vi fortsatt venter svar på hvordan sovesyke-narkolepsi-skaden oppstod etter svineinfluensa-vaksinen, serveres verden nok en gang usikre vaksiner.

Vedr. narkolepsien, svaret er at vaksinen fikk immunforsvaret til å produsere antistoff som ikke bare gikk løs på viruset, men også på friske reseptorer i nervecellene.

Den nye vaksinen er en RNA vaksine. DNA er ikke bare et fysisk molekyl, det er også den molekylære form for universell kreativ bevissthet. RNA kalles «Messenger-DNA». Dvs. RNA gir beskjed til DNA hvordan det skal oppføre seg. Ditt DNA er ditt program og det bestemmer alt fra hvordan du skal se ut til hvordan du skal oppføre deg. Stor nese, liten nese. Sove, ikke sove.

En av de sjeldne bivirkningene som blir nevnt i «bruksanvisningen» til den nye COVID-19 vaksinen er ansiktslammelse. Dvs. at deler av ansiktet får «narkolepsi» eller sovner. Noen leger nevner at vaksinen steriliserer.

Hva du velger å utsette deg for er opp til deg. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad skal ikke ta vaksinen før den er «effektiv og trygg». Kilde

Flere leger nevner at vaksinen kan påføre uopprettelige skader, også for fremtidige generasjoner.

Legene ser også ut til å være enige om at, dette ikke er en medisinsk pandemi.

Heller et velorganisert tankevirus? Mer om tall og viruset jeg skrev om i mars i denne artikkelen.

Videoen med hva de sensurerte legene har å si kan du se i videoen under, det er flere norske leger med.

Det er «Ugglar i mossan» når Erna har planer om å vaksinere absolutt alle nordmenn. Til og med barn og unge som stort sett har 0 % sannsynlighet for å dø, og all statistikk viser at det er disse som rammes hardest av vaksine-skader.

Kilde:

https://healthimpactnews.com/2020/doctors-around-the-world-issue-dire-warning-do-not-get-the-covid-vaccine/

Erna Solberg: – Vi skal vaksinere fem millioner nordmenn

https://www.dagbladet.no/magasinet/charlotte-17-ble-skadet-for-livet/73019630

Aktuelle artikler på Numerologen

SMITTSOMME TALL BAK CORONA-VIRUSET. (A)

KLAUS SCHWABS 4. RIKE. Den store ØKONOMISKE tilbakestillingen og krigen mot menneskeheten.