LITT OM PINSEN, SOLSTORM, MÅNE-FORMØRKELSE & NASJONEN NORGE (A).

Å telle dagene mellom påske og pinse handler om prosessen med å forlate slave-mentalitet og heller velge et liv i frihet med rettigheter, plikter og ansvar.

0
422

Det er pinse og langhelg og vi har en heftig uke forut med innkommende solstorm på vei, en total måne-formørkelse og Merkur som skal i retro igjen.

Først litt om pinsen. Få vet at høytidene opprinnelig handlet om frigjøring fra slaveri. Og for israelittene startet frigjøringsprosessen med en pest i påsken (Passover).

Tyranni er ikke særlig hyggelig, og det som har skjedd før skal skje igjen, og slik startet påsken for menneskeheten i fjor også. Med en pest.

Verden er nå i et Globalt år 5 og i årets kalendermåned 5. Og 5-tallets tema handler om bevegelse og frihet, som jo er et tema i disse reisepass-tider. Det jødiske navnet på høytiden Pinse er Shavout, men det opprinnelige navnet på høytiden var faktisk

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.