Månedshoroskop september 2017

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i september 2017?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av livsrytmer og hvordan tallenes magnetisme påvirker livene våre. Ved hjelp av Numerologi kan vi følge med hvor vi er i syklusene våre, akkurat slik vi følger med på årstidene.  

Det kan være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig, fordi informasjonen kan hjelpe deg å komme mer i harmoni med egen livsrytme slik at du får mest mulig ut av måneden.

I tillegg til vårt Personlige månedstall påvirkes alle av det globale månedstallet, og september er en Global måned 1 i et Globalt år 1 fordi:

  • År 2017 = 2+0+1+7 =10= 1+0= 1 så 2017, Globalt år 1.
  • September er årets kalendermåned 9, og 1+9=10=1+0 = 1 så September, en Global måned 1.

Årets trippeldato 1-1-1.

Siden vi er i et Globalt år 1 så går årets trippeldato av stabelen den  1. september, men også på datoene den 10-19-28 siden tverrsummen av disse tallene også blir 1.

Vi har en spennende høst foran oss. 1-1-1 varsler ytterligere manifestasjon av uendeligheten & den opprinnelige enheten. 1 er tallet for skapelsen, Gud, bevissthet & lys. Tallet representerer «begynnelsen». Alle andre tall finnes på grunn av tallet 1 som bærer i seg løfte om store forandringer i verden som helhet.
1 er et sterkt og konfronterende tall, og den massive 1-1-1-konsentrasjonen av tallet i september vil nok fungere som en kraftfull pådriver når det gjelder å pushe frem ny utvikling, nye oppdagelser & retninger i verden. 

For å finne ditt Personlige månedstall for september, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, så måned og så dag.

Nedenfor kalkulatoren kan du lese mer om hvordan ditt månedstall vil påvirke.

tallet 1Måned nr. 1 – Ny energi, ny start 

(Globalt månedstall)

Dette er en måned som vil føre med seg nye begynnelser, nye mennesker og fornyet energi. Du kan få masse nye ideer, og har mer energi til å gjennomføre prosjekter som har blitt liggende. Brett opp ermene og gå løs på prosjektene som ligger foran deg. Det er på tide å handle, ikke stille spørsmål og dagdrømme. Ta sjanser i stedet for alltid å være på den sikre siden.

En uventet mulighet kan komme din vei. Du føler sterkt på at du er i en startfase i livet selv om du kanskje ikke foreløpig har konkrete mål i sikte. Dette kan gjøre deg rastløs, og du kan få et sterkt behov for å bevege på deg. Noe kan skje som du ikke vil glemme på lang tid. Utfordringene og påkjenningene som kommer vil bli påført deg via andre personer.

De romantiske utsiktene er gunstig denne måneden, spesielt om du er single. Kanskje du treffer en som kan bli i livet ditt mer permanent fremover.

Number 2-240Måned nr. 2 – Ro ned, vær tålmodig. 

Denne måneden kan du begynne å lure på hvor all energien du hadde forrige måned er blitt av. Du kan føle deg litt utbrent og usikker på hva slags retning livet ditt egentlig har tatt.

Du spør kanskje deg selv om du muligens prøver å forandre for mye i livet ditt på en gang. Du vil ha mer humørsvingninger enn ellers, og får ikke fortgang på noen ting. Siden du er svært følsom i denne perioden, vil du nok ta ting andre sier til deg mer seriøst enn det du vanligvis pleier. Du har større innsikt og perspektiv denne måneden. Prøv å roe ned og slappe av nå, bruk mer tid på å reflektere over livet. Prøv å finne din egen indre styrke, ikke let etter lykken utenfor deg selv.

Generelt så representerer alle 2-måneder en korsvei symbolsk fordi 2=1+1. Mange kan få opplevelser som  fører en inn på en ny livsvei i en slik periode. De romantiske utsiktene er gunstig denne måneden, spesielt hvis du ikke prøver å gi inntrykk av at du sterkere enn det du egentlig er. Du vil på en karismatisk passiv måte virke tiltrekkende på andre ved kun å være deg selv.

Number 3-240Måned nr. 3 – Kreativ og sosial periode, spredte energier

Det blir en sosial periode fylt med mye glede og gode vennskap. Du vil bli fristet til å være litt ekstravagant, så det kan være lurt å la kredittkortet ligge hjemme. Det er tid for å reise og bevege på seg. Messer, salgsarbeid, skuespill – uansett – kommunikasjon og kreativitet er på topp.

Det er mulig du er borte fra dine kjære en periode denne måneden. Du vil føle deg mye lettere til sinns og ser hvilken retning livet ditt tar, og dette gir grunn til optimisme. Pass på at du ikke sprer energien din altfor mye denne måneden.

Det vil komme flere muligheter for sosialt samvær, og du bør utnytte dette nå. Kreativiteten din er på et høydepunkt, det samme gjelder din sans for humor. Prøv og ikke presse på nå for å få fortgang på ting, la ting skje når de skjer. Du kommer til å bli mer energisk i tiden fremover og få fortgang på prosjektene dine, men start denne måneden med å slappe av og nyte livet.

Number 4-240Måned nr. 4 – Jobb, detaljer og atter jobb 

Denne perioden vil du lære en hel del via hindringer og utfordringer. Tallet 4 representerer samfunnets strukturer og tradisjoner. Du kan derfor forvente en del utfordringer på disse områdene denne måneden.   Du vil ikke få tid til så mye annet en «jobb» denne måneden. Du skal vise deg selv og alle involverte  at du er villig til å gjøre det som trengs for å nå dine mål.

Det blir en krevende periode, og det er viktig at du har fokus på detaljer. Din evne til å organisere blir forsterket og dette kan slå positivt ut på utvikling og muligheter videre fremover.  Du må være disiplinert og ha orden i sysakene. Ikke utsett ting til senere, å slappe av for mye nå kan vise seg å være en stor feil. Dette er svært viktig denne måneden. Arbeidsmengden vil mest sannsynlig øke på, og  måneden kan være litt frustrerende siden du må bruke så mye av energien på detaljer/rutiner/systemet.  (Vær spesielt bevisst på dette hvor det globale dagstallet også blir 4). Du vil selvfølgelig få dager der du kan få slappet av mer. Uansett husk på atdet ikke lurt å sluntre unna fordi du nå legger grunnlaget og fundamenter for fremtiden!

Number 5-240Måned nr. 5 – Uventede hendelser, rastløs periode

Denne måneden kan føre med seg forandringer på en del praktiske områder i livet ditt fordi endringer du har satt i gang tidligere på de indre plan vil nå manifestere seg.

Det kan bli en dynamisk, hektisk men også spennende måned. Du vil føle lettelse fra byrder du har hatt, og en økende frihetsfølelse. Du må være mer fleksibel enn du vanligvis er. Flyt med og vær forberedt på en overraskelse eller to. Med all denne spenningen, kan det bli vanskelig å konsentrere seg om det man egentlig skal ha gjort, derfor må du ha selvdisiplin for å unngå at du sprer energien for mye.

Hvis ikke er det fare for at du på slutten av måneden konkluderer med at du faktisk ikke fikk mye gjort. Romantisk sett kan det bli avslørt en nytelsessyk og uansvarlig side av deg. En rastløs, forvirrende og spredt måned ligger foran deg. Vær forsiktig da du veldig fort kan komme i konfliktsituasjoner med andre. Reiser kan dukke opp.

Du kan havne i trøbbel da du er mer styrt av sanseapparatet denne perioden. Ikke ta viktige avgjørelser enda, vent til livet har stabilisert seg mer.

Number 6-240Måned nr. 6 – En krevende periode (Global måned)

Tallet 6 er tallet for kjærlighet, sex, barn, familie, hus og hjem. Du har foran deg en måned hvor det blir økt fokus på følelseslivet ditt, og er du single, så øker månedstallet mulighetene for nytt forhold siden tallets kvaliteter vil styrke din magnetisme og sex-appeal. Ellers er det en måned med fokus på ansvar og plikter. Familie og barn vil være mer krevende denne måneden, og du må gi mer av deg selv til menneskene du har rundt deg.

Dette er feriemåneden over alle og folk må tilbringe tid sammen med sine nærmeste. Har noe slumret under overflaten i dine relasjoner, vil det mest sannsynlig komme til overflaten og må gjøres noe med. En konsekvens av påvirkningen av tallet denne måneden kan da fort resultere i at  noen forplikte seg dypere i forhold, mens andre separerer og skiller seg. Dette kommer til å bli en psykisk krevende måned for deg.

Det er viktig at du holder det du det du lover. Sørg for at du vet hva du skal prioritere. Menneskene nær deg vil føles mer krevende, du må stå opp for deg selv og posisjonere deg. Prøv å styre unna konflikter i familien.

Number 7-240Måned nr. 7 – Sjelen trenger ro, en filosofisk periode 

Denne måneden representerer tid for ettertanke. Karrieren og kjærlighetslivet kommer i bakgrunnen, du blir drevet av et slags indre behov for å bedre forstå egne motiv og ønsker. (Tallet 7 representerer sjelens seier over materiens verden, og dette vil gjøre seg gjeldende også kollektiv.)

Du skal bruke tid på deg selv denne måneden, så ikke få dårlig samvittighet hvis du føler du ikke gjør nok i den ytre verden. Du stiller spørsmål med det meste nå. Pass på at du ikke blir hyperaktiv eller motsatt, overtrøtt. Prøv å finne en balanse mellom aktivitet og hvile. Ta vare på helsen, bygg opp igjen deg selv og vær tålmodig økonomisk. Du kan også få sterke spirituelle opplevelser og drømme mer. Husk å lytte til ditt indre, siden tallet 7 har en tendens til å stoppe et for aktivt ego.

Du begynner å forstå hvor viktig de indre forandringene er, og dette kan vekke både frykt og spenning. Frykten er basert på manglende evne til å se om det du tror du ønsker er det rette for deg. Spenningen kommer av at det i alle fall skjer noe i livet ditt. Prøv å gjøre det som føles riktig. Stol på din egen intuisjon og lytt til hjerte. Karriere er ikke spesielt prioritert, kun hvis du planlegger og tenker langsiktig. Ikke søk kortvarig profitt i denne perioden. Du vil mest sannsynlig ikke oppnå stort.

Number 8-240Måned nr. 8 – Handling og kraft, travel periode. 

Jobb og økonomi står i fokus denne måneden. En svært travel måned ligger foran deg med massevis av arbeid, og det blir sannsynligvis fokus på din økonomi.

Du er mer autoritær og direkte en ellers. Du vil bli bedt om å vise hva du står for og hvem du er. Dette er en periode med prøvelser som er svært viktig for din videre vekst og utvikling i den materielle verden videre fremover.  Få kontroll over økonomien din og juster livsstilen deretter. Bli kvitt gammel gjeld og rydd opp i økonomiske forhold.

Ofte fører denne måneden med seg lykke og hell. Du er inne i en belønnende periode, så har du sådd riktig er det mulig for en oppsving i økonomien.  Bli ikke overrasket om du får en utbetaling av et eller annet slag. Bruk pengene fornuftig, for eksempel kvitte deg med gammel gjeld. For profesjonelle spillere/gamblere kan dette være en periode med profitt. Har man ikke sådd riktig kan man oppleve det motsatte.

Kjærlighetslivet står sterkere i fokus nå. Kanskje du treffer noen via jobb eller forretning. Har du hatt problemer med relasjoner/forhold, vil det stabilisere seg og bli bedre denne måneden.

Number 9-240Måned nr. 9 – Overganger, en avsluttende periode. 

9 er universets tall og nestekjærlighetens tall. Det er tallet for forandring, overganger, renselse, fullførelse, avslutninger og transformasjoner.  Dette er en svært viktig måned som vil bære preg av avslutninger. Du kan føle deg forvirret og usikker med tanke på fremtiden. Slapp av, ikke slåss i mot og prøv og flyte med. Du nærmer deg avgjørende og endelige valg som vil påvirke livet videre fremover, alt er som det skal være. Det er lite stabilitet i livet ditt nå, og du kan være overfølsom, noe som fører til at du lettere tyr til tårene. Prøv og ikke bekymre deg for mye, du gjør fremskritt selv om du er svært så usikker. Prøv å være tolerant og tålmodig, det er ikke helt det rette tidspunkt å sette igang nye prosjekter. Ikke ta impulsive avgjørelser du vil angre på senere.

9 er et sosialt tall og idealistisk tall, så det er en bra måned å samles rundt humanitære aktiviteter som f.eks. gi bort ting du ikke lenger trenger eller å hjelpe medmennesker i nød. Det vil nok komme dager med uforklarlige følelsesmessige svingninger og melankoli, da er det viktig å tenke fremover. Nære samtaler er bra for deg nå. Gjør deg klar til å slippe det gamle, og gjør det klar for det nye. Vær tålmodig denne måneden, resultatene av jobben du gjør vil nok ikke vise seg før det har gått litt tid.

Jeg gjør oppmerksom på at horoskopet ovenfor er et generelt måneds-horoskop. 

 Ønsker du å gå mer i dybden så er en Komplett Numerologisk analyse m/Fremtidsanalyse skreddersydd til deg, basert på dine personlige tall. Den kan gjøre deg mer bevisst på hvem du er og ressurser du har i deg, og går mer i detalj vedr. dine prognoser for fremtiden. Klikk på bildet nedenfor for å bestille eller lese mer om analysens innhold.

Klikk på bildet nedenfor for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

tilbudanalyseny2017

Tilbakemeldinger fra kunder

blyant4

Beregningsmetode Personlig månedstall

For å finne ditt personlige månedstall for gjeldende måned, regner du slik:

  • Summer sammen tallene i din fødselsdag + fødselsmåned.
  • Så legger du til tallet 1 som er Globalt månedstall for september.
  • Forenkle tverrsummen til du står igjen med ett enkelt tall.

Er du f.eks. født 01.08. summerer du først sammen fødselsdag + fødselsmåned =1+8=9. Vi legger så til globalt månedstall 9 for september, 9 + 1 = 10=1+0=1,  Personlig månedstall for september 2017 blir da 1.

Annet aktuelt 

DAGLIG TALL-KALENDER FOR OKTOBER 2017. Ditt personlige dagstall,gode råd for dagen! (A)

FORUTSIGELSER FOR ÅR 2017, GLOBALT ÅR 1. Numerologens tanker om gjenfødelsens år (A)

Reisen gjennom tallene fra 1-9

Nå er det flere syklustall som påvirker hvordan hendelser slår ut, men nedenfor en grei og enkel oversikt over personlige år og måneder gjennom en hel 9-års syklus.

PAM

Forfattet av: Åse Karin Steinsland

hits

hits

hitshitshits

hitshitshits