MELDING OM JULEFRI.

1
2374

Hei alle sammen!

Håper dere har det fint. Jeg tar juleferie fra 21-26. desember. Det er bare å bestille analyser m.m. som normalt, men analyser som bestilles i ferieperioden sendes ut uken etter.

Vi har nettopp gjort oss ferdig med formørkelsesportalen, og i morgen står Vintersolverv for tur. En svært så magisk dag, solen snur og vi går mot lysere tider.

Den 15. desember meldte Spaceweather at en hel serie med nye solflekker hadde vokst frem på solen. I går inntraff det en geomagnetisk storm som gikk under ekspertenes radar, jeg så det var blitt observert nordlys så langt sør som Oslo i går kveld, nedenfor et bilde fra Tromsø i går.

Kilde

Bra timing det i den store kosmiske ligningen 🙂

Så vi har spesielle dager foran oss, med så mange flekker på solen er det ikke umulig det dukker opp større glimt på solen med alt det kan medføre. Alt fra vakkert nordlys, til vulkanutbrudd & jordskjelv osv. Helt normalt. Nå har nettopp Cumbre Vieja-vulkanen roet seg ned, den brøt vel ut et par dager før høstjevndøgn.

Også vi blir påvirket av solens aktivitet, og vedr. alt som skjer i verden så, husk at diamanter blir til under press. Grønn er fargen for hjertechakraet. Alt skjer fordi menneskeheten kollektivt skal opp på en høyere oktav, flere blir christ/hjerteaktivert (sannhet, kjærlighet og medfølelse), og for at det skal skje så må alle løgnene komme opp til overflaten, slik vi opplever nå.

Jeg tror vi vil se en gigantisk oppvåkning/aktivering i menneskeheten i tiden frem mot vårjevndøgn 2022 som er et Globalt år 6 (2+0+2+2=6). Mer om hva vi kan forvente oss av dette året i en senere artikkel.

Ta godt vare på deg selv og takk for at nettopp du er til. Da ønsker jeg deg og dine gode dager og en fredelig jul! Hilsen Åse S.

Comments are closed.