NAVNE-VEILEDNING

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn.

3126

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn som symbol!

Visste du at reklamebyrået eller navne-givningsbyrået Erfolgswelle i Sveits lover å finne det perfekte navn til firmaer og barn for den nette sum av omtrent kr. 230.000,-?

Jeg vil påstå at om de ikke kan Numerologi, så er det lett å trå feil fordi det faktisk er mange flere ting enn det dem nevner som må tas hensyn til.

Jeg har over 20 års erfaring med å studere tallene bak suksessrike mennesker og selskaper.

Jeg kan hjelpe deg på din vei mot suksess.

Uansett hvilket marked du opererer i kan jeg hjelpe med å analysere frem et potent navn eller merkenavn (+ stiftelsesdato) for deg i din gjeldende bransje.

Det kan være alt fra nye firmaer til nye produkter, artistnavn, bøker, nettsider, filmer og TV-serier, men også et lovende navn for en travhest.

Tall jobber aldri alene, men i et samspill. Med Numerologi ser vi derfor ikke bare på potente navn, men også på lanseringsdato/ oppstartsdato /fødselsdato og syklustallene rundt. Disse fungerer som aktivatorer og trigger frem hendelser og situasjoner på gitte tidspunkt og periodevis, noe som også er svært viktig å ta hensyn til om man vil opp og frem raskt.

I et godt navn eller merkenavn som Norges mestselgende pizza «Pizza Grandiosa» finner vi gode tall i både i navn og på lanseringsdato, noe som har gitt dem utrolig mange fordeler.

  • Har du lyst å endre ditt nåværende navn, så kan jeg også være behjelpelig med å korrigere dette slik at det nye navnet ditt resonnerer bedre og blir mer harmonisk i forhold til hvem du er, eller hva du ønsker å fremstå som, (f.eks. artistnavn).

  • Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke designer barnenavn, men kan hjelpe deg å sortere om du allerede har noen navn du har tenkt ut på forhånd, men har problemer med å velge.

Tjenesten krever en del timer med analysering og koster kr. 3900,- inkl. mva. Jeg tar kontakt med deg når du har sendt inn din bestilling, så tar vi det derfra. Du kan bestille navneveiledning via denne siden.

Med vennlig hilsen numerolog Åse Steinsland