NAVNE-VEILEDNING

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn.

1
1785

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn som symbol!

Visste du at reklamebyrået eller navne-givningsbyrået Erfolgswelle i Sveits lover å finne det perfekte navn til firmaer og barn for den nette sum av omtrent kr. 230.000,-?

Jeg vil påstå at om de ikke kan Numerologi, så er det lett å trå feil fordi det faktisk er mange flere ting enn det dem nevner som må tas hensyn til.

Jeg har over 20 års erfaring med å studere tallene bak suksessrike mennesker og selskaper.

Jeg kan hjelpe deg på din vei mot suksess.

Uansett hvilket marked du opererer i kan jeg hjelpe med å analysere frem et potent navn eller merkenavn (+ stiftelsesdato) for deg i din gjeldende bransje.

Det kan være alt fra nye firmaer til nye produkter, artistnavn, bøker, nettsider, filmer og TV-serier, men også et lovende navn for en travhest.

Tall jobber aldri alene, men i et samspill. Med Numerologi ser vi derfor ikke bare på potente navn, men også på lanseringsdato/ oppstartsdato /fødselsdato og syklustallene rundt. Disse fungerer som aktivatorer og trigger frem hendelser og situasjoner på gitte tidspunkt og periodevis, noe som også er svært viktig å ta hensyn til om man vil opp og frem raskt.

I et godt navn eller merkenavn som Norges mestselgende pizza «Pizza Grandiosa» finner vi gode tall i både i navn og på lanseringsdato, noe som har gitt dem utrolig mange fordeler.

  • Har du lyst å endre ditt nåværende navn, så kan jeg også være behjelpelig med å korrigere dette slik at det nye navnet ditt resonnerer bedre og blir mer harmonisk i forhold til hvem du er, eller hva du ønsker å fremstå som, (f.eks. artistnavn).

  • Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke designer barnenavn, men kan hjelpe deg å sortere om du allerede har noen navn du har tenkt ut på forhånd, men har problemer med å velge.

Tjenesten krever en del timer med analysering og koster kr. 3900,- inkl. mva. Jeg tar kontakt med deg når du har sendt inn din bestilling, så tar vi det derfra. Du kan bestille navneveiledning via denne siden.

Med vennlig hilsen numerolog Åse Steinsland