NAVNE-VEILEDNING

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn.

1
1662

Uansett hvilket marked du opererer i, så trenger firmaer og varemerker et sterkt navn som symbol!

Jeg kan hjelpe deg på din vei mot suksess.

Jeg heter Åse Steinsland og jeg driver landet største nettsted om Numerologi og har over 20 års erfaring med å studere tallene bak suksessrike mennesker og selskaper.

Uansett hvilket marked du opererer i kan jeg hjelpe deg med å analysere frem et potent navn eller merkenavn (+ stiftelsesdato) for deg i din gjeldende bransje.

Det kan være alt fra nye firmaer til nye produkter, bøker, nettsider, filmer og TV-serier, men også et lovende navn for en travhest.

Tall jobber aldri alene, men alltid i samspill. Med Numerologi ser vi derfor ikke bare på potente navn, men også på lanseringsdato/ oppstartsdato /fødselsdato og syklustallene rundt. Syklustall er aktivatorer og er med på å trigge frem hendelser og situasjoner på gitte tidspunkt og periodevis, noe som også er svært viktig å ta hensyn til om man vil raskt opp og frem i verden.

Et godt navn eller merkenavn som f.eks. «Pizza Grandiosa» har gode tall både i navn og lanseringsdato, noe som har gitt dem utrolig mange fordeler.

  • Har du lyst å endre ditt nåværende navn, så kan jeg også være behjelpelig med å korrigere dette slik at det nye navnet ditt resonnerer bedre og blir mer harmonisk i forhold til hvem du er, eller hva du ønsker å fremstå som.

  • Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke designer barnenavn, men kan hjelpe deg å sortere om du allerede har noen navn du har tenkt ut på forhånd, men har problemer med å velge.

Jeg la ut en liten snutt om reklamebyrået/navne-givningsbyrået Erfolgswelle i Sveits på Facebook. De lover å finne det perfekte navn til firmaer og barn for den nette sum av omtrent kr. 230.000,-!!. Jeg vil påstå at om de ikke kan Numerologi, så er det lett å trå feil fordi det faktisk er mange flere ting enn det dem nevner som må tas hensyn til.

Denne tjenesten krever en del timer med analysering og koster nå kr. 3900,- inkl. mva. Ring meg på telefon 952-73772 om det er interessant for deg eller bestill navneanalysering via denne siden, så tar jeg kontakt med deg.

Med vennlig hilsen numerolog og navnolog

Åse Karin Steinsland