NUMERISKE NYHETS-SNUTTER! Bill Cosby, Kim Larsen (A)

Som i tid, så i rom.

2
12261

Like parallelle tall i tid kobler sammen lignende hendelser. Som i tid, så i rom.

Vi ser nærmere på utvalgte nyheter og synkroniserer / trekker paralleller i tall og navn opp mot tidligere lignende hendelser i verden. Vi ser også på tall-aktiviteten til sentrale personer og andre hendelser i nyhetsbildet.

Tid er en en tricky ting 😉 Kalkulator for  navnekoder, kalkulator for skjebnetall, og kalkulator som teller dager finner du på denne lenken.


Kilde

Nasjonalskatten Kim Larsen

Tallet 6 er i den kreative 3-6-9 triologi, så en fin dag for kreative aktiviteter. 

Den empatiske og folkelige danske artisten Kim Larsen gikk nylig bort 72 år gammel. Han fødselsnavn var Kim Melius Flyvholm Larsen og han ble født den 23.10.1945.

Hans «egenfrekvens» regnes ut av kodene i hans fødselsnavn, og han hadde navnetall 6, vokaltall 9 og konsonanttall 6.

Gasolin

På 70-tallet var han superpopulær i Skandinavia med bandet Gasolin, og som soloartist skrev han mange låter som var preget av allsangsfaktoren.

Han har gått inn i historien som selve lyden av Danmark.

 

Han hadde filosofiske 7 som Skjebnetall og uttrykte ofte sin motstand mot det etablerte samfunn.

Har var motstander av monarki og takket nei til Ridderkorset, han røykte og trakk paralleller mellom røykeforbudet og nazismen. I 2008 betalte han faktisk for en reklamekampanje med teksten «Tillykke med rygeforbudet – Gesundheit macht frei !!!», her refererte han til nazi-uttrykket Arbeit macht frei. 

Tallet 6 styrker samhold. Han var som tyngdekraften, og få har klart å binde danskene sammen som Kim Larsen. Det var i desember 2017 og hans Personlige «skjebneår 7» han fikk påvist kreft. En bauta har forlatt oss. Takk for all musikken, inspirasjonen og de gode minnene. Hvil i fred.

Kilde: Wikipedia


Bill Cosby som ung.

Bill Cosby, innhentet av sitt Skjebnetall.

Bill Cosby (født William Henry Cosby 12.07.1937) er en kjent skuespiller, komiker og forfatter som nå må i fengsel for overgrep.

81-åringen var en av verdens mest folkekjære stjerner på 80- og 90-tallet. Han startet sin karriere som standupkomiker, men mest kjent er han fra «The Cosby Show».

Vi ser nærmere på Cosbys skjebnetall.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!