MÅNEDSHOROSKOP FOR APRIL 2019 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i april måned?

21
215799

Hvordan vil tallene påvirke deg i april 2019?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter i løpet av gjeldende måned.

De fleste har skiftet over til vinterdekk fordi vi vet at vinteren er på vei. Det er det samme med sesongene i våre liv. Det kan være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig fordi informasjonen hjelper oss å utnytte perioden best mulig.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall, påvirkes vi alle av det Globale månedstallet. April er en Global måned 7 fordi:

  • År 2019=2+0+1+9 =12=1+2=3
  • April, kalendermåned 4
  • Vi summerer tallene for år+mnd. 3+4April = Global måned 7 

For å finne ditt Personlige månedstall og lese om hva tallene har lagt av planer for deg i april, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!