MÅNEDSHOROSKOP FOR DESEMBER 2019

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i desember måned?

21
224375

Hvordan vil tallene påvirke deg i desember 

Vi har nå startet på ny måned som produserer frem nye tall og tema for oss alle.

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan tallenes magnetisme påvirker oss.

Ditt tall for desember vil trigge frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter.

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet at vinteren kommer. Samme regel gjelder livets sesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig fordi informasjonen hjelper oss å tilpasse oss og utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall, påvirkes vi alle av det Globale månedstallet. Desember er en Global måned 6 fordi:

  • År 2019=2+0+1+9 =12=1+2=3
  • Desember=Kalendermåned 12=1+2=3
  • Vi summerer tallene for år+mnd. 3+3=  Desember=Global måned 6 

For å finne ditt Personlige månedstall og lese om hva tallene har lagt av planer for deg denne måneden, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren. Er månedstallet ditt det samme som ditt Skjebnetall blir perioden mer potent/skjebnesvanger.

Måned nr. 1 – Ny energi, ny start.

Dette er en måned som vil føre med seg nye begynnelser, nye mennesker og fornyet energi. Du kan få masse nye ideer, og har mer energi til å gjennomføre prosjekter som har blitt liggende. Brett opp ermene og gå løs på prosjektene som ligger foran deg. Det er på tide å handle, ikke stille spørsmål og dagdrømme. Ta sjanser i stedet for alltid å være på den sikre siden.

En uventet mulighet kan komme din vei. Du føler sterkt på at du er i en startfase i livet selv om du kanskje ikke foreløpig har konkrete mål i sikte. Dette kan gjøre deg rastløs, og du kan få et sterkt behov for å bevege på deg. Noe kan skje som du ikke vil glemme på lang tid. Utfordringene og påkjenningene som kommer vil bli påført deg via andre personer.

De romantiske utsiktene er gunstig denne måneden, spesielt om du er single. Kanskje du treffer en som kan bli i livet ditt mer permanent fremover.


Måned nr. 2 – Ro ned, vær tålmodig. 

Denne måneden kan du begynne å lure på hvor all energien du hadde forrige måned er blitt av. Du kan føle deg litt utbrent og usikker på hva slags retning livet ditt egentlig har tatt.

Du spør kanskje deg selv om du muligens prøver å forandre for mye i livet ditt på en gang. Du vil ha mer humørsvingninger enn ellers, og får ikke fortgang på noen ting. Siden du er svært følsom i denne perioden, vil du nok ta ting andre sier til deg mer seriøst enn det du vanligvis pleier. Du har større innsikt og perspektiv denne måneden. Prøv å roe ned og slappe av nå, bruk mer tid på å reflektere over livet. Prøv å finne din egen indre styrke, ikke let etter lykken utenfor deg selv.

Generelt så representerer alle 2-måneder en korsvei symbolsk, dette  fordi 2=1+1. Mange kan få opplevelser som fører en inn på en ny livsvei i en slik periode. De romantiske utsiktene er gunstig denne måneden, spesielt hvis du ikke prøver å gi inntrykk av at du sterkere enn det du egentlig er. Du vil på en karismatisk passiv måte virke tiltrekkende på andre ved kun å være deg selv.


Måned nr. 3 – Kreativ og sosial periode, spredte energier. 

Tallet 3 er et heldig tall som liker å ha det gøy! Det blir en sosial periode fylt med mye glede og gode vennskap. Du vil bli fristet til å være litt ekstravagant, så det kan være lurt å la kredittkortet ligge hjemme. Det er tid for å reise og bevege på seg. Tallet støtter alle former for kreativ kommunikasjon.

Du vil føle deg mye lettere til sinns og ser hvilken retning livet ditt tar, og dette gir grunn til optimisme. Pass på at du ikke sprer energien din altfor mye denne måneden. 

Det vil komme flere muligheter for sosialt samvær, og du bør utnytte dette nå. Det er mulig du er borte fra dine kjære en periode denne måneden. Kreativiteten din er på et høydepunkt, det samme gjelder din sans for humor. Prøv og ikke presse på nå for å få fortgang på ting, la ting skje når de skjer. Du kommer til å bli mer energisk i tiden fremover og få fortgang på prosjektene dine, men start måneden med å slappe av og nyte livet.


Måned nr. 4 – Jobb, detaljer og atter jobb.

Denne perioden vil du lære en hel del via hindringer og utfordringer. Tallet 4 representerer samfunnets strukturer og tradisjoner. Du kan derfor forvente fokus på disse områdene denne måneden.

Det blir en krevende periode, og det er viktig at du har fokus på detaljer. Din evne til å organisere blir forsterket og dette kan slå positivt ut på utvikling og muligheter videre fremover.

Du må være disiplinert og ha orden i sysakene. Ikke utsett ting til senere, å slappe av for mye nå kan vise seg å være en stor feil. Arbeidsmengden vil mest sannsynlig øke på, og  måneden kan være litt frustrerende siden du må bruke så mye av energien på. Tallet 4 representerer også elementene, så derfor også muligheter for uhell i forbindelse med ild/jord/luft/vann. Du vil selvfølgelig få dager der du kan få slappet av mer. 


Måned nr. 5 – Uventede hendelser, rastløs periode. 

Denne måneden kan føre med seg forandringer på en del praktiske områder i livet ditt fordi endringer du har satt i gang tidligere på de indre plan vil nå manifestere seg.

Det kan bli en dynamisk, hektisk men også spennende måned. Du vil føle lettelse fra byrder du har hatt, og en økende frihetsfølelse. Flyt med og vær forberedt på en overraskelse eller to. Med all denne spenningen, kan det bli vanskelig å konsentrere seg om det man egentlig skal ha gjort, derfor må du ha selvdisiplin for å unngå at du sprer energien for mye.

Hvis ikke er det fare for at du på slutten av måneden konkluderer med at du faktisk ikke fikk mye gjort. Romantisk sett kan det avsløres en nytelsessyk og mer uansvarlig side i deg. En eventyrlig, rastløs, forvirrende og spredt måned ligger foran deg. Reiser kan dukke opp. 


Måned nr. 6 – En krevende periode.(Global måned)

Tallet 6 er tallet for kjærlighet, sex, barn, familie, hus og hjem. Du har foran deg en måned hvor det blir økt fokus på følelseslivet ditt, og er du single, så øker tallet mulighetene for nytt forhold siden tallets kvaliteter styrker din magnetisme og sex-appeal. Ellers er det en måned med fokus på ansvar og plikter. Familie og barn vil være mer krevende denne måneden.

Har noe slumret under overflaten, vil det mest sannsynlig komme til overflaten og må gjøres noe med. En konsekvens av påvirkningen av tallet 6 denne måneden resulterer derfor ofte i at noen forplikter seg dypere i forhold, mens andre separerer og skiller seg. Dette slår ut i alle typer relasjoner.

Det er viktig at du holder det du lover. Sørg for at du vet hva du skal prioritere. Menneskene nær deg vil føles mer krevende, du må stå opp for deg selv og posisjonere deg. Prøv å styre unna konflikter.


Måned nr. 7 – Sjelen trenger ro, en filosofisk periode.

 Denne måneden representerer tid for ettertanke. Karriere og kjærlighetslivet kommer i bakgrunnen, du blir drevet mer av et indre behov for å forstå deg selv. (Tallet 7 representerer sjelens seier over materien.)

Du skal bruke tid på deg selv denne perioden, ikke få dårlig samvittighet hvis du føler du ikke gjør nok i den ytre verden. Du stiller spørsmål med det meste nå. Pass på at du ikke blir hyperaktiv eller motsatt og prøv å finne balanse mellom aktivitet og hvile. Du kan også få sterke spirituelle opplevelser og drømme mer. Husk å lytte til ditt indre, siden tallet 7 har en tendens til å stoppe et for aktivt ego.

Prøv å gjøre det som føles riktig. Stol på din egen intuisjon og lytt til hjerte. Jobb er ikke spesielt prioritert, kun hvis du tenker langsiktig. Ikke søk kortvarig profitt i denne perioden. Du vil mest sannsynlig ikke oppnå stort.


Måned nr. 8 – Handling og kraft, travel periode. 

Jobb og økonomi står i fokus denne måneden. En svært travel måned ligger foran deg med massevis av arbeid, og det blir sannsynligvis fokus på din økonomi.

Du er mer autoritær og direkte en ellers. Du vil bli bedt om å vise hva du står for og hvem du er. Dette er en periode med prøvelser som er svært viktig for din videre vekst og utvikling i den materielle verden videre fremover. Få kontroll på økonomien og juster livsstilen deretter. 

Ofte fører denne måneden med seg lykke og hell. Du er inne i en belønnende periode, så har du sådd riktig er det mulig det kommer en oppsving i økonomien. Bli ikke overrasket om du får en utbetaling av et eller annet slag. Bruk pengene fornuftig som f.eks. å kvitte deg med gammel gjeld. For profesjonelle spillere/gamblere kan dette være en periode med profitt. Har man ikke sådd riktig, kan man oppleve det motsatte.

Kjærligheten kan komme mer i fokus. Har du hatt problemer i relasjoner/forhold, er det større muligheter for at ting stabiliserer seg og blir bedre. 


Måned nr. 9 – Overganger, en avsluttende periode. 

9 er universets tall og nestekjærlighetens tall. Det er tallet for forandring, overganger, renselse, fullførelse, avslutninger og transformasjoner. Dette er en svært viktig måned som vil bære preg av avslutninger. Du kan føle deg forvirret og usikker med tanke på fremtiden og du kan være overfølsom og lettere ty til tårene. Det vil nok komme dager med uforklarlige  svingninger og melankoli, da er det viktig å tenke fremover.

9 er et sosialt og idealistisk tall, så det er en fin måned å samles rundt humanitære aktiviteter som f.eks. gi bort ting du ikke lenger trenger eller å hjelpe medmennesker i nød.  Gjør deg klar til å slippe det gamle og gjør det klar for det nye som er på vei inn i livet ditt. Vær tålmodig, resultatene vil nok ikke vise seg før det har gått litt tid.

(Jeg gjør oppmerksom på at horoskopet ovenfor er et generelt horoskop, det er flere syklustall som påvirker livene våre samtidig).


 Klikk på bildet nedenfor for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

Klikk på bildet for oversikt.


Beregningsmetode Personlig månedstall

Slik regner du ut ditt personlige månedstall.

  • Summer sammen tallene i din fødselsdag + fødselsmåned.
  • Så legger du til talletsom er Globalt månedstall for Desember.
  • Forenkle tverrsummen til du står igjen med ett enkelt tall.

Er du f.eks. født 2. august summerer du først sammen fødselsdag + måned og reduserer til du står igjen med ett enkelt tall=2+8=10=1+0=1.

Vi legger så til globalt månedstall som er 6, og 1+6=7. Personlig månedstall for desember 2019 for eksempelet blir 7.


Reisen gjennom tallene fra 1-9

Nedenfor en grei og enkel oversikt over personlige år og måneder gjennom en 9-års syklus.

PAM

Forfattet av: Åse Karin Steinsland

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise