MÅNEDSHOROSKOP DESEMBER 2021 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i desember?

0
233545

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i desember?

Da er vi i gang, nye tall og tema for oss alle!

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i desember trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter. 

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet vinteren og dårligere føre er på vei. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger.

Det er lurt å kjenne til energien som råder månedlig, informasjonen kan gjøre livet lettere og hjelpe oss å utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til Personlige månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og desember er en Global måned 8 fordi:

  • År 2021=2+0+2+1=5
  • November=Kalendermåned=12=1+2=3
  • Vi summerer Globalt år + kalendermnd.= 5+3=Desember, Global måned 8  

For å finne ut hvilket tall som påvirker deg i desember, skriv inn fødselsdato i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet det samme som ditt Skjebnetall, blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland