MÅNEDSHOROSKOP DESEMBER 2022 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i desember?

0
237461

Hvordan vil tallene påvirke deg i desember?

Da er vi i gang med desember som gir nye talltema for oss alle.

Horoskopet baseres på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i desember trigger frem følelser og hendelser i henhold til ditt månedstalls kvaliteter.

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet vinteren er på vei. Samme regel gjelder våre liv og dets tallsesonger. Det er lurt å kjenne til energiene som råder månedlig, informasjonen kan hjelpe oss å utnytte perioden mest mulig.

I tillegg til ditt Personlige månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og desember er en Global måned 9 i et Globalt år 6 fordi:

  • År 2022=2+0+2+2=6
  • Desember=Kalendermåned 12=1+2=3
  • Globalt år 6 + kalender mnd. 3= Desember, Global måned 9. 

For å finne ditt personlige månedstall, skriv inn fødselsdato i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet likt ditt Skjebnetall kan perioden ofte bli mer intens/potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland