MÅNEDSHOROSKOP JANUAR 2022 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i januar?

0
234061

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i januar?

Da er vi i gang, nytt år, ny måned og nye tall og tema for oss alle!

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i januar trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter gjennom måneden. 

Det er lurt å kjenne til energien som råder månedlig, informasjonen kan gjøre livet lettere og hjelpe oss å utnytte perioden på best mulig måte.Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet vinteren og dårligere føre er på vei. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger.

I tillegg til Personlige månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og januar er en Global måned 7 fordi:

  • År 2022=2+0+2+2=6
  • Januar=Kalendermåned=1
  • Vi summerer Globalt år + kalendermnd.= 6+1=Januar, Global måned 7  

For å finne ut hvilket tall som påvirker deg i januar, skriv inn fødselsdato i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet det samme som ditt Skjebnetall, blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland