MÅNEDSHOROSKOP JULI 2018 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i juli måned?

18
195220

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i juli 2018?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall i Numerologi som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter.

Det kan derfor være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder hver måned. Informasjonen kan hjelpe deg å få mest mulig ut perioden du har foran deg.

I tillegg til vårt Personlige månedstall, så påvirkes alle av det globale månedstallet, og juli er en Global måned 9 i et Globalt år 11/2 fordi:

  • År 2018=2+0+1+8 =11
  • Kalendermåned 7=7
  • Vi summerer år og mnd. 11+7=18=1+8=9.
  • Juli måned blir da en Global måned 9.

Vi har en spennende og transformerende Global måned 9 foran oss. Dører skal lukkes og nye dører vil åpne seg i tiden fremover, og dette markeres på stjernehimmelen også. Den 13. juli så er det nymåne og en delvis solformørkelse som etterfølges av en komplett fullmåne og måneformørkelse den 27. juli.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

hitshitshits