MÅNEDSHOROSKOP JUNI 2018 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i juni måned?

18
190545

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i juni 2018?

(Siden jeg er så godt som konkurs så er horoskopet nå plassert under undervisnings-artiklene som man kan abonnere på. Nettsiden er betalt for, så den blir værende. Vi får satse på at det går bra, og tusen hjertelig takk til alle dere som støtter siden og abonnerer 🙂

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall i Numerologi som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter.

Det kan derfor være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder hver måned. Informasjonen kan hjelpe deg å få mest mulig ut perioden du har foran deg.

I tillegg til vårt Personlige månedstall, så påvirkes alle av det globale månedstallet, og juni er en Global måned 8 i et Globalt år 11/2 fordi:

  • År 2018=2+0+1+8 =11
  • Kalendermåned 6=6
  • Vi summerer år og mnd. 11+6=17=1+7=8.
  • Mai måned blir da en Global måned 8.

Vi er nå i en Global måned 8, og tallet 8 assosieres med maktens korridorer, penger og økonomi. Uranus er planeten for revolusjon, frihet, innovasjon, forandring og uforutsigbarhet og den gikk inn i Tyrens tegn i midten av mai 2018 og skal være der i 7 år frem til år 2026. I likhet med tallet 8 så hersker Tyren også over penger, verdier og økonomi. Dette indikerer store endringer i den globale økonomien i tiden fremover.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

hitshitshits