MÅNEDSHOROSKOP FOR MAI 2019 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i mai måned?

21
216574

Hvordan vil tallene påvirke deg i mai 2019?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Vi har startet på mai måned som produserer frem nye tall og tema for oss alle.

Månedstallet er et syklustall som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter i løpet av gjeldende måned.

De fleste har skiftet over til sommerdekk fordi vi vet at varmere tider er på vei. Det samme gjelder livets sesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig, informasjonen hjelper oss å utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall, påvirkes vi alle av det Globale månedstallet. Mai er en Global måned 8 fordi:

  • År 2019=2+0+1+9 =12=1+2=3
  • Mai, kalendermåned 5
  • Vi summerer tallene for år+mnd. 3+5Mai= Global måned 8 

Mai er en Global måned 8 og trekker fokus mot finanser/makt/økonomi/lønn, men det også tallet for lederen og rebellen. For å finne ditt Personlige månedstall og lese om hva tallene har lagt av planer for deg i mai, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren.

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 222,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!