MÅNEDSHOROSKOP FOR NOVEMBER 2020 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i november?

1
229450

Hvordan vil tallene påvirke deg i november?

Da var det ny måned og nye tall og tema for oss alle. 

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan tallenes magnetisme påvirker oss. Ditt talltema for november trigger frem følelser og hendelser i henhold til iboende tallets kvaliteter. 

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet vinteren snart er på vei. Samme regel gjelder livets sesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig, informasjonen hjelper oss å tilpasse oss og utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til det Personlige månedstallet påvirkes vi alle av det Globale månedstallet og november er en Global måned 6 fordi:

  • År 2020=2+0+2+0=4
  • November=Kalendermåned=11
  • Vi summerer tallene i år + mnd. 4+11= 15=1+5=November, Global måned 6 

For å finne ditt Personlige tall for november, skriv inn fødselsdatoen din i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren. (Er månedstallet ditt det samme som ditt Skjebnetall blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger).

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland