MÅNEDSHOROSKOP FOR OKTOBER 2018 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i oktober måned?

18
207849

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i oktober 2018?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall i Numerologi som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter.

Det kan derfor være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder hver måned. Informasjonen kan hjelpe deg å få mest mulig ut perioden du har foran deg.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall påvirkes vi alle av det Globale månedstallet, og oktober er en Global måned 3 i et Globalt år 11/2 fordi:

  • År 2018=2+0+1+8 =11 (mestertall, reduseres ikke)
  • Oktober, kalendermåned 10=1+0=1
  • Vi summerer år og mnd. 11+1=12=1+2=Oktober = Global måned 3 

Ditt Personlige månedstall i oktober er det samme som ditt Personlige årstall for 2019, så derfor får vi alle en forsmak på hva neste år har på menyen nå i oktober.

For å finne ditt Personlige månedstall for oktober, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, så måned og så dag.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

hitshitshits