MÅNEDSHOROSKOP FOR SEPTEMBER 2018 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i september måned?

18
204341

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i september 2018?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall i Numerologi som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter.

Det kan derfor være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder hver måned. Informasjonen kan hjelpe deg å få mest mulig ut perioden du har foran deg.

I tillegg til vårt Personlige månedstall påvirkes alle av det globale månedstallet, og september er en Global måned 2 i et Globalt år 11/2 fordi:

  • År 2018=2+0+1+8 =11
  • September, kalendermåned 9=9
  • Vi summerer år og mnd. 11+9=20=2+0=2.
  • September måned blir da en  Global måned 20/2 

Alle får dobbelt trykk på kvalitetene i sitt Personlige årstall nå i september. Er du f.eks. i et Personlig år 2, så er september din Personlige måned 2.

Tallet er i hellig geometri representert med 2 sammenkoblede sirkler. I motsetning til tallet 1 som er maskulint, aggressivt,aktivt og pågående, så er tallet 2 mer rolig, vennlig, feminint, passivt og mottagelig. Vibrasjonen i fredsmegleren 2 handler i positiv forstand om fellesskap og samhandling. 1+1=2.

Tallet kan også splittes 2=1+1, og verden + du som er påvirket av tallet sentralt i ditt tallkart kan derfor også oppleve hendelser som leder inn på en ny livsvei i september.

For å finne ditt Personlige månedstall for september, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, så måned og så dag. 

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

hitshitshits