PAKT, GRUNNLOVER & GUD. Israel, Norge og tallet 7. Har Norge snudd ryggen til Gud? Del II (A)

Nå er det straks 7 år, 7 mnd. og 7 dager siden terroren rammet Norge sist.

2
616
Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quislings_f%C3%B8rste_regjering

Hva skjer når en nasjon snur ryggen til Gud?

Klikk her for å lese del 1 om USA.

Nasjonen Norge er nå i sitt Personlige år «G»=7 og det har nå gått 7 år og 7 mnd. siden den tragiske dagen 22/7-2011 da 77 mennesker ble drept på Utøya og i Oslo. Får vi kopihendelse? (Lenke)

Oppdatering 15/3-2019. Ja, vi fikk en kopihendelse. Terrorangrepet på New Zealand hvor terroristen hadde ABB som idol inntraff 7 år, 7 måneder og 7+7+7=21 dager etter terrorangrepet i Norge. Mer om dette nederst i artikkelen.

Hva skjer når en nasjon vender det døve øret til Gud? Vi er «levende symboler» og historien går på repeat. Det er veldig mye snakk om TRUMPeter i Bibelen. I et bibelsk jubileumsår så blåser jødene i sjofaren/ trumpeten sin. Den har en lyd som trenger gjennom alt. Vel, Donald TRUMP ble innsatt som president i USA/ Israel II i et hebraisk jubileumsår i 2017 og ingen kan si at han ikke har gjort det samme.

For å forstå denne artikkelen anbefaler jeg deg å først lese del I. Her forklares Tetra-grammaton-koden 7777 eller 4×7 m.m.

Professor Hans Fredrik Dahl ser klare paralleller mellom rettssakene mot Quisling og Breivik. Finner vi parallellene igjen i tall?

«Lær oss å telle våre dager så vi kan få visdom i hjertet!», Salme 90:12

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 222,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!