PAKT, GRUNNLOVER & GUD. Norge og tallet 7. Perspektiv vedr. 22/7-hendelsen. Del II (A)

Eldgamle profetier i aksjon?

2
970
Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quislings_f%C3%B8rste_regjering

Hva skjer når en nasjon snur ryggen til Gud?

Klikk her for å lese del 1 om USA.

Gang på gang gjentas det i GT at det var det liv menneskene og nasjonene førte som avgjorde hvordan Gud ville dømme dem siden.

I likhet med de 7 segl, varsler hver av de 7 basuner (trumpeter) hendelser i serier på 7.

Vi er levende symboler og historien går på repeat. Det er veldig mye snakk om TRUMPeter i Bibelen og i jubileumsår blåser jødene i trumpeten med en «lyd som trenger gjennom alt.» Donald TRUMP ble innsatt som president i USA (Israel II) da han var 70 år, 7 mnd. og 7 dager i et hebraisk jubileumsår i 2017 og  ingen kan si at Trump ikke blåser i trumpeten.

Oppdatering 28/2-2019. Nasjonen Norge er nå i 2019 sitt Personlige år 7 og det har gått 7 år og 7 mnd. siden den tragiske dagen 22/7-2011 da 77 mennesker ble drept på Utøya og i Oslo. Kommer det en kopihendelse/7-talls utfoldelse? (Lenke)

Oppdatering 15/3-2019. Det kom en «kopihendelse» som forventet, men ikke i Norge. Terrorangrepet på New Zealand i bla. Noor-moskeen hvor terroristen hadde norske ABB som idol inntraff 7 år, 7 måneder og 7+7+7=21 dager etter terrorangrepet i Norge. Mer om dette nederst i artikkelen.

Hva skjer når en nasjon vender det døve øret til Gud?

For å forstå denne artikkelen anbefaler jeg deg å først lese del I. Her forklares Tetra-grammaton-koden 7777 eller 4×7 m.m.

«Lær oss å telle våre dager så vi kan få visdom i hjertet!», Salme 90:12

Ser vi til G/7-signaturen eller Tetragrammaton med 7×4 eller 7777 på datoer, finner vi følgende hendelser knyttet til Norge.

Vil du lese mer? Artikkelen er merket (A) fordi resten av innholdet er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Det koster fra kr. 333,- å bli abonnent. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Du tilgang til over 190 spennende lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!