PAKT, GRUNNLOVER & GUD. Israel, Norge og tallet 7. Har Norge snudd ryggen til Gud? Del II (A)

Nå er det straks 7 år, 7 mnd. og 7 dager siden terroren rammet Norge sist.

2
370
Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quislings_f%C3%B8rste_regjering

Hva skjer når en nasjon snur ryggen til Gud?

Klikk her for å lese del 1 om USA.

Nasjonen Norge er nå i sitt Personlige år «G»=7 og det har nå gått 7 år og 7 mnd. siden den tragiske dagen 22/7-2011 da 77 mennesker ble drept på Utøya og i Oslo. (Lenke)

(Oppdatering 15/3-2019. Terrorangrepet på New Zealand inntraff 7 år, 7 måneder og 7+7+7=21 dager etter terrorangrepet i Norge hvor 77 ble drept 7777 dager etter Scandinavian Star-brannen.  Mer om dette nederst i artikkelen. RIP) 

Hva skjer når en nasjon vender det døve øret til Gud? Vi er «levende symboler» og historien går på repeat. Det er veldig mye snakk om TRUMPeter i Bibelen. I et bibelsk jubileumsår så blåser jødene i sjofaren/ trumpeten sin. Den har en lyd som trenger gjennom alt. Vel, Donald TRUMP ble innsatt som president i USA/ Israel II i et hebraisk jubileumsår i 2017 og ingen kan si at han ikke har gjort det samme.

For å forstå denne artikkelen anbefaler jeg deg å først lese del I. Her forklares Tetra-grammaton-koden 7777 eller 4×7 m.m.

Professor Hans Fredrik Dahl ser klare paralleller mellom rettssakene mot Quisling og Breivik. Finner vi parallellene igjen i tall?

«Lær oss å telle våre dager så vi kan få visdom i hjertet!», Salme 90:12

Vi teller.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!