SOLFORMØRKELSE 21. AUGUST 2017. Svart sol åpner nye dimensjonale dører

2
7785

Det er straks duket for nymåne og en total solformørkelse som denne gangen faller over USA, og mennesker verden rundt skal samles i felles-meditasjon. ALDRI har vel en solformørkelse fått mer media-oppmerksomhet!

Uansett hvilken kalender man lever etter i verden, så konfronterer formørkelser av solen og månen (månen den 7. august, solen 7+7 dager senere) oss med presise datoer som ikke kan manipuleres.

Solformørkelser kalles også svart sol, og den svarte sol sies å være et usynlig evig lys med uendelig makt ikke er synlig for det menneskelige øye, men som eksisterer i det vi kaller anti-materien.

I tidligere tider ble slike formørkelser sett på som hendelser med ekstra kraftig potensiale, det ble åpnet opp for uvanlige frekvenser / dimensjonale dører som vanligvis er lukket. Jeg tror de hadde rett i det.

Nedenfor et bilde som illustrerer banen til solformørkelse som inntreffer når det har gått 99 år siden en lignende solformørkelse skjedde. Dette er også den 22. solformørkelsen i inneværende Saros-syklus som består av totalt 77 formørkelser.

Hva er en solformørkelse?

Prosessen ser slik ut.Når månen passerer helt- eller delvis foran solen, blokkerer den solens energistrømmer og lys og skaper en skygge på jorden. Månen ser også ut til å være like stor som solen.

Skyggen kalles solformørkelse, og de varsler BETYDELIGE avslutninger og begynnelser.

Solformørkelser er noe av det kraftigste stjernehimmelen har å by på, og dette er en solformørkelse ladet med svært så kraftige energier. 

Hvordan påvirker en solformørkelse livet på jorden? 

Solformørkelsen representerer avslutninger og nye begynnelser og den faller denne gangen når solen står i Løvens tegn. Det er også nymåne, og det er som kjent den beste tiden av måneden for å så nye frø, å starte på nytt..

I følge vestlig astrologi så er det personer som er født i Løvens tegn som får smake effekten av å ha solens øye på seg, med alle de nye begynnelser som dette signaliserer for tiden fremover.

Alle påvirkes av formørkelsen i større og mindre grad, og effekten sies å være sterkest 3 dager før og 3 dager etter, men hendelsen kan påvirke livene våre i opptil 6 måneder. Svært mange viktige avgjørelser vil bli tatt, nye relasjoner og forbindelser oppstår, og gamle og utgåtte avsluttes.

govI tidligere tider ble det sagt at når månen (representerer oss vanlige folk) blokkerer solens lys (representerer eliten), så var det en bekymringsfull tid for den herskende eliten.

Solen er 1-eren og herskeren i solsystemet og representerer symbolsk sett også denne eliten. I Bibelen leser vi at på Moses tid var det 3 dager med mørke. Dette var en av landeplagene Gud påførte Egypt i et forsøk på å få faraoen til å slippe folket fri.

 

Når man lukker en dør, så åpnes en ny dør som universet kan fylle med nye opplevelser.

Rundt solformørkelser har ting som har lagt begravd og skjult en tendens til å komme frem i lyset. Dette gjelder også ting vi har fornektet for oss selv.

Det kan være ubehagelig når ting eventuelt sees og avsløres og vi må gjennom forandringer, gi slipp på det kjente og kjære og tenke utenfor komfort-sonen, men i det lange løp er det for å skape rom og plass til nye friskere energier.

Under Jesus død på korset inntraff det en solformørkelse som visstnok varte i 3 timer mellom klokka 12/3 og klokka 15 (kl. 3) langfredag, og samme dag inntraff det også et jordskjelv.

Jesus sies å ha vært 33 år da han døde i år 33 før kristus den 3. aprilDet var altså 3 timer med mørke da Jesus døde på korset 33 år gammel den 3.april i år 33, og han stod opp igjen fra de døde den 3. dagen.

Her var det masse 3-tall, og solformørkelsen  i år skjer også på en Global dag 12/3
  • Dag: 21=2+1=3
  • Mnd August: 8
  • År: 2+0+1+7=1
  • Vi summerer dag, måned og år: 3+8+1=12=1+2=Global dag 3 

Forekomsten av tallet 33 på en Global dag 3. 

  • Solformørkelsen skjer dagen etter at uke 33 er ferdig.
  • Solformørkelsen starter i Oregon som er USA`s 33. stat.
  • Solformørkelsen avsluttes på slutten av 33. breddegrad i Charleston i Sør-Carolina.
  • Vi har svart sol, men månen i dag skjer på en Global dag 3 kalles også en svartmåne, og dette inntreffer omtrent hver 33. måned.

Hvordan bruke dagen?

multidimensjonalPOTENT DAG! Vær derfor oppmerksom på hva du setter i bevegelse med tankene.

Vi er en del av universet, og vi er også skapere. I følge Pythagoras er alt i universet mental energi som vibrerer på spesielle frekvenser. Slik jeg ser det, er dette en svært så lykkebringende dag.

Det er intense tider, vi får være optimister og satse på at vi sammen klarer å skape mer balanserte og fredelige dager i verden i tiden fremover.

Ha en nydelig dag 🙂

Forfattet av: Åse Steinsland, 21. august 2017

https://www.numerologensverden.no/varsel-for-uke-33/

Lenker: