SYMMETRI & SYMBOLIKK I BRO-KOLLAPSEN I ITALIA. 77 dager etter flommer det over i Italia (A)

Her var det mange likheter!

0
2458

Et knapt døgn etter den tragiske bro-kollapsen den 14. august som enkelte beskriver som en «apokalypse», så har jakten på en forklaring begynt.

Jeg vil starte med å sende gode tanker til alle pårørende til ofrene i bro-kollapsen. (Oppdatering nederst i artikkelen).

Her mitt lille bidrag.

Jeg har i lange tider skrevet artikler om hvordan symmetriske tall viser seg i tiden som har gått mellom «symmetriske hendelser», og konseptet symmetri spiller en utrolig stor rolle i fysikkens verden.
Det gikk nøyaktig 7777 dager mellom Scandinavian-Star brannen og terroren i Oslo/ Utøya.

Ordet apokalypse er opprinnelig gresk og betyr ’å løfte et lokk eller et slør’. Dette skremselsordet er faktisk knyttet til utforskning av det som er skjult eller underliggende mekanismer som styrer både samfunn og mennesker. 

La oss nå forsøke å løfte på dette sløret.

Her i Norge mistet 77 mennesker livet samme dag som jorden hadde snurret rundt 7777 ganger siden forrige store katastrofe.

Øyenvitner rapporterer om lyn-nedslag i forbindelse med Ponte Morandi bro-kollapsen i Italia i går. Dette fikk meg til trekke paralleller til et annet berømt lyn-nedslag i Italia i år 2013. Lyn er lys, og lys er bevissthet. 

Den 11.02.  og samme dag som pave Benedikt XVI sjokkerte verden da han kunngjorde sin avgang i 2013 så ble Peterskirken rammet av to lyn-nedslag og mange religiøse tolket hendelsen som en beskjed fra «G».

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

VATIKANSTATENS BRUK AV NUMEROLOGI (A)

Kilder