TALL- OG NAVNESYNKRONITETER I MORDGÅTER (A)

Mønstergjenkjenning er å lete gjennom en større datamengder etter mønstre og rapportere funn. SIGRID HEGGHEIM ble funnet drept bak en BENSINSTASJON 1976. En ny SIGRID ble funnet drept bak en BENSINSTASJON 36/9 år etter. Så ble en jente ved navn HEGGHEIM funnet død. Tilfeldig?

5
6421

Mønstergjenkjenning (engelsk pattern recognition) er å lete gjennom en større datamengder etter visse mønstre og rapportere funn.

Mønstergjenkjenning brukes også i letingen etter spesielle DNA-sekvenser og i lesing av fingeravtrykk.

Jeg leser i avisen at tidligere krimtekniker fra Kripos, Per Magne Iversen, uttalte til NRK at «på engelsk har vi uttrykket where two objects meet», som de bruker om tekniske funn og spor. Han mener også det er viktig dnaanalyseat politiet ikke låser seg opp mot en bestemt teori.»

Kanskje politiet burde se nærmere på teorien

«Where two numbers meet?»

Universets språk er tall og symboler, og et navn er et symbol (bokstaver som oversettes til tall).

Jeg har i tidligere artikler skrevet om tallet 9 vedr. fraktaler, tiden som går mellom hendelser og hvordan noenlunde «like» hendelser gjentar seg. Navn og datoer ser også ut til å gå igjen i saker som ligner hverandre.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her